Alla inlägg den 13 juni 2010

Av csa - 13 juni 2010 15:37

Igår var det Avesta-utställningen. Svensk Vinnarutställning 2010, flådigt ord värre...   Den titeln fick ju inte våran Bosse då. Men han var fan finast iaf! Om ni frågar matten hans... Och hon har ju alltid rätt!   


Bosse slutade sexa i Bästa Hanhundsklassen. Jo, jag vet att det inte finns nån sån placering officiellt, men hon den där lätt strange:a domaren envisades ju med att sparar på oss, så va ska jag kalla´t då???? Endå fråga hon sekreteraren innan hur många hon skulle placera. Ja va säger man...en del i förklaringen över placeringarna då kanske?...?...  ...Say no more!  Placerad bakom certet blev han. Det kommenterades det också (tillsammans med övriga uttalanden om att jag springar för fort och bla bla bla...) men verkar det som om den här nuckan bryr sig? Nääää... Antingen är de våran tid och dag eller så inte. Jag påstår iaf att ett cert mer eller mindre gör ingen hund bättre eller sämre!  Skjut mig om jag har fel. Eller...konstatera att jag har rätt.   


Det var iaf en trevlig utställning vid sidan av. Vi hade tältgäster som förgyllde dagens väta och blåst med skratt. Åsa, Ia, Johan och brudarna Ebba och Bella boa in sig med oss och Bosse. De stora grabbarna lät vi vara hemma och det verkade inte gått nån nöd på dem när vi kom hem alldeles för sent... De gnugga sömntrollen ur ögonen och jäspade nåt välkommen hem när vi dök upp.   


Bosse fick ju äran att vara med i Uppfödar- och Avelsgruppen igår med. Där blev de bästa grupp i båda. Sen vart det ju lång väntan till finalerna. Men sen gick det fort. I Avelsfinalen så placerade de sig som 3:a! Och i Uppfödarfinalen slutade de på en ärofylld 2:a plats bakom kort-kort-klädda Flatägare. Tror det var ca 20 grupper med där, så konkurrensen var det inget fel på alls!! Påtalade dock att det var väl en förlust man kan ta..för Kaj i kort-kort tror inte jag är ett vinnande koncept!    Jo husse fick springa i de finalerna ist för mig. Varför? Kan väl säga att han gillar det...och så fick jag en ursäkt om någon där vid ett (ursäkta överdriven ärlighet) toabesök när byxknappen for all världens väg och ingen fungerade gylf var kompisen. Det hade väl inte blivit nån succé det heller i finalringen kan jag tro...   Men iofs. Uppseendeväckande kan ju vara ett vinnande koncept annars! Observera annars!!! Alltså inte jag=byxlös...


Det roligaste med dagen måste väl endå anses att jag och Annica länge skämtat om att vi har snart en Champis-kull ihop. Lovahagens E-kull alltså. Emo i USA är ju AMUCH sen en tid tillbaka...förra helgen tog Elliot sitt sista cert och blev SE UCH..och tro på fanken. Igår slog fina Elli till rejält. Sista CERTET, BIR, CHAMPION & SV-10!!!!! Det är lite småcoolt sådär. Inte så lite heller kanske. Grattis till uppfödaren och ägare!!! Vi är mallig far-ägare. Det är vi!!


Har inga bilder tyvärr att delge (eller vänta..fick mail nu) så här kommer snygg-Elli!! Och matte Gunilla stolt kan jag tro...

  


Dog lite när vi kom hem. De förbenade tabletterna hjälper mot lite och härjar med annat...   Vet snart inte vilket ben jag ska stå på. Men är glad att jag oftast kan stå på nåt!


Tack Åsa för bilderna!! Tack för trevligt sällskap igår!! Tack Bosse för att du är snyggast och Min! Bara min...och snart tar vi dem...allahopa tänkte vi...för nu växer pälsen vettni...hehehe...nu kommer pälsen...   Och slutligen grattis till våra vänners fina placeringar igår!

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21
22 23
24
25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards