Alla inlägg den 11 juni 2010

Av csa - 11 juni 2010 17:34

Eller jag hoppas iaf att det kommer. Den tiden när schemat är tomt! Visst är det skoj med utställningar...bara man kommit dit smärtfritt...och det har gått/går bra!    Men jag måste få vara Party-pooper och säga: Lugn och ledig helg...hemma...mmmmm....  Framför allt så är det nog den där jävla mobil-väckningen jag vill ifrån tror jag. MEN...eftersom jag inte längre alls hör signalerna... Blev kluvet det där!????


Hundbadningen klar. Det fixa sambon under dagen...någonstans där innan han tog sig en vända. En vända i trappen. Det gjorde nog ont.   


Jobbet idag har fan inte varit en höjdare. Längre fredag har jag fasen inte varit med om!!!    Vid lunchtid var jag redo för att ta sats och springa rakt igenom alla "hinder" för att smita hem... Men va jag förstår så stannade jag tiden ut. FASEN SÅ DUKTIG JAG ÄR!!!!!!!!!!!!!! Ibland behöver man peppningar...


Och så var då det oerhört sövande fotbolls-VM igång också...   I annars så har ungarna prio ett på teven...därefter lär ju nu sambon vara... när fan ska jag få den för mig själv?????????????????????? Den som undrar om jag "bor" på FB eller vid nåt spel - Känns det som något konstigt?????????????????? Jag har då fan inte lust eller ork eller intresset av att städa mig igenom varenda dag...eller ens En dag.   Hm...planera...planera...dra ur parabolsladden?....hm...planera...gömma fjärren?...hm...planera...


Nej, ska väl packa en bil kanske? Lär ju få göra det själv...som sagt... Förbannde fotboll! Och vilka nötter!! Alla jagar samma boll. Va är det för sport? Är väl bara å köra dobbarna i smalbenen på alla man kommer åt så har man ju bollen! Vilka nötter de är...fattar ju ingenting om va sport är för nåt... Gå över lik för framgång! De e sport det!!  


Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21
22 23
24
25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards