Alla inlägg den 26 juni 2010

Av csa - 26 juni 2010 21:26

Sitter nu i en jäkligt skön position. Kan ärligt erkänna...fötterna på bordet, nyduschad och taco-mätt. Provade idag och tzasiki funkade som ingrediens. Det gjorde det!!
Dagen började med regn (som kom lite sporadiskt under dagen också faktiskt) men mest strålande het sol som fixat min kulör fint!   Det finns sämre dagar att minnas...


Hade en stund av duktighet iaf. Gräsklippning. Fick ta en paus med en Smirnoff Ice faktiskt, för halsen var snustorr! Imorgon får det dock bli en "vit" dag.      Innan någon skickar mig på avgiftning eller sponsrar med ett AA-medlemskap. Nejdå, så farligt är det nog inte! En och annan god drink pallar jag nog under helger av speciell karaktär. För den delen är jag ju inte speciellt lättpåverkad. Det är dyrt att "fylla" den här damen kan jag tala om. Inte alltid positivt...


Är strålande glad över att det INTE finns nåt som heter Annandagmidsommar. För nu räcker det med dessa röda dagar. Jag är ju shoppingsugen!   Imorgon blir det nog ett besök på nån brädgård iaf. Och lite kläder skulle ju inte sitta fel... Men det loppet är inte lika viktigt. Kommer ju faktiskt i samma jeans ff som jag hade innan jag fick bägge barnen. The Chubby-chick isn´t THAT chubby really  Och det bästa är väl att hur man än ser ut så är det faktiskt insidan som drar det längsta strået! "Heller fet och trevlig än smal å dryg!"


Nehej...allmosor om utseenden på folk lämnar jag åt sånna som bryr sig om utsidor. Jag och min insida ska nu haffa godisskålen och kolla på Farsan med sambon. Måste ju bara se den. Hoppas få garva lite.


Ha en fortsatt skön lördag go vänner!   

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21
22 23
24
25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards