Alla inlägg den 21 maj 2011

Av csa - 21 maj 2011 10:24

Vet ni om att det är idag jorden ska gå under? Bara tänkte om det är något ni absolut vill hinna med innan . . .   

Och hur mkt ska man tro på gubben som "spått" vet jag inte. Han har tydligen haft End-day förut och vad jag märkt så hände det inget då heller . . .


De två senaste dagarna har jag varit på Personalresa med jobbet. Roligt, intressant och lärorikt. Visste inte att jag (och mitt lag) var sånna hejjare på att sätta upp tält iaf. Nån sekund över 3 min slog vi till med i sju-kampen. Vi va grymma!!

Eloge till arrangörerna för tillställningen!

Det har varit en hel del promenerande. Undra hur många kilometer man har lagt under fossingarna egentligen?

Ska man klaga på något så blir det väl blåsten. Jösses! Men vacker vy från vårt "tjej-place". Inte sant?

 


Blev inte mkt till sömn natten mellan torsdag och fredag så rätt mör var man. Erkänner att jag sov en timme på soffan vid hemkomsten. Och drack en balja kaffe.

Men sen orkade jag vara uppe till strax innan 3 imorse.  

Har ju äntligen fått datorkrånglet fixat!! Hemsidan har en del som ska uppdateras med så jag satt och snattade bilder för brinnande livet. Får se om jag hinner mera idag.


En glädjande nyhet är iaf att Bosses påsk-date från Norge bar "ägg i korgen". Grattis Stine till dräktig Xen! http://latruda.zensible.net/

  

Lovade en bild på Hannah The Handler för ett tag sen. Den här tog Stine på mina små. Det går lite undan fast Bosse bara joggar. . .

 

Och idag är det sol, ömsom moln. Inge regn tack! Har bl a en gräsmatta som behöver omvårdnad.

Och så ska jag nog ha nya foppisar. Ikea ringde också och sa att de saknade min närvaro. Det nya stället kändes tydligen så tomt utan mig.   

Har hunnit med att planera för ett par helgen framöver också. Det blir inge lugn och ro här inte kom jag snabbt fram till. Men mkt skoj tror jag. Ska nog åka valpsnosa också.

En helt ljuvlig liga Bossebäbisar bor ju hos Catharina och Gunnar, och såklart mamma Cajsa. Men se den här underbart söta tjejen då! Vill man inte bara ha och stoppa under tröjan??? Undra fall man kan få låna lite bara?   


Tik 4, en tjej att falla för  

Vill ni se flera jättefina bilder och mer info om de små: http://bernerlyans.se/index.html


Nepp, nu är det dags att Carpe Diem:a lite. Sambon älskar det uttrycket (NOT) så jag ska nog föreslå en stor dos av det idag!

Hööööres. . .


Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18
19
20
21 22
23 24 25
26
27 28
29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards