Alla inlägg den 8 maj 2011

Av csa - 8 maj 2011 23:02

Timmarna rinner ut för ännu en söndag. Slåss med några envisa mygg och ska strax slå igen ögonen.


Håret blev färgat nyss. Får göra om det imorgon tror jag. Lite gråa missades. . . eller en hel del ska nog erkännas. Att man aldrig kan lyckas första gången??   Klippningsbehovet har nu gått från behövligt till akut. Orka! Blir trött bara av att försöka planera in det nu.


Skallen och kroppen värker och jag har mestadels spenderat dagen i skuggan med ett kort avstick med att kliva ut med trimbordet och fixade lite päls på Dante som var tofsmes. Det blev en hel del som åkte av. Men knappast så det syns. Det tar alltså 5 år för att det ska blir så? Grattis Bosse, om 3 år ser du ut för världen.   


Bosse fick bada igår och Dante idag. Rena, blanka pälsar som doftade gott. De två galningarna tackade ödmjukast genom att ha brottning i det torra gräset stax efter Dantes bad. Gissa hur fina de var sen?   

Falcon slapp bada den här helgen. Han är "förkyld" igen. Eller vad det nu är som gör att han blir så hiskeligt täppt till och från. Men svansen går och aptit och allt stämmer in på välmående för övrigt. Men blöta ner honom behöver man ju inte göra OM det nu är förkylning. Klurig farbror den där. . .

  Men med på morgonpromenaden är han som vanligt.


Det "roliga" är att lika fort som han bli täppt så försvinner det?! Skumt. Ska man vara orolig? Näe. . .skiter i det. Får bara magsår av sånna tankar.


Barnen vi har. Jösses. Vilka uttryck och funderingar det lever inom så små. Tjyvlyssnar man på deras konversationer så blir man nästan mörkrädd. Det är mycket retandes och mycket killprat.   Snart får vi färga håret på K här hemma också tror jag. Han har ju inbillat sig att de inte kommer vara annat än pappas små flickor hela livet. Vågar inte berätta för honom att så inte blir fallet. Han får nog bara lära sig (och jag får trösta honom) undan för undan de växer upp.

Efter två heldagar ute för prinsessorna så blev det dusch med SKRUBB. Hur lyckas de?? Men skitiga barn ska ju vara lyckliga säger de. Om det nu inte bara är en kass ursäkt som många andra uttryck.


   Busungen nummer Ett.


Det bästa idag var nog fikat. Fruktsallad. Varför var det så länge sen man åt sånt? Vitaminer i fullmängd är ju mer än vad jag behöver. Gott är det ju också. Provade t o m äpple. Överlever jag tills imorgon? Fasen så gott det är!!!


Bilarna skiner. Båda fick sig shamponeringar av duktigheten. Kan man vägra åka till jobbet imorgon av den anledningen? Vill inte skita ner någon av dem.   Antar att det inte beviljas ledighet för sånt så. . .


. . . Gonatt nätvärlden! Skrivs mer här imorgon antar jag. Försök till sömn nu.


Av csa - 8 maj 2011 11:15

Helt underbart väder ute!!!   

Dum idé att inte ta vara på den . . .


Men först bara lite bilder som togs under morgonpromenaden på födelsedagsbarnet "Bosse".

Mattes solstråle och gosegris. Älskar den lilla pälsbollen gör jag    



           


   

Vi hörs senare kan jag tro. . .

Ha en skön dag alla våra hund-/ickehund-vänner

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18
19
20
21 22
23 24 25
26
27 28
29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards