Alla inlägg den 13 maj 2011

Av csa - 13 maj 2011 22:11

Jag är i nöd här! Datorn död och jag får för mycket gjort utan den. T o m sambon är nog redo att lösa "ilandsproblemet" i morgon bara han får vara i fred.  . Historien förtäljer inte om jag gör mkt av detta på ren dj*velskap.

Men Ni skulle bara veta vad jag är kapabel till att starta för jobbiga projekt bara för att komma dit jag vill!! ( i detta fallet till en egen dator)   


Kunde glädjande nog hämta mina änglar från dagis och skola idag också. Happy me!! Tänk att man får se det som ett uppsving det andra får/hinner göra varje dag. Sorgligt.

Men idag så dansa de på hemåt i full sula när jag kom. Duktiga!!


Som sagt, datorlös och det skapar problem. Har mail jag inte kan svara på och en hemsida som mer och mer lider. Det är tur denna blogg ligger utanför sidans ramar. Ja annars tror väl nån man gett upp livet eller nåt?!   Eller också kanske det vore skönt utan lite dravvel härifrån? Det får vi aldrig veta. För jag har ju skrivklåda som måste få utlopp. Och iom att jag bloggar så får ju sambon fred iaf den lilla stunden. Men jag har också 130 tangentnedslag i minuten, så vad han än vill njuta för lugn, så blir det inte långvarigt.    Bad sambo den här!


Första gräsklippningen har jag utfört här på kvällen också. Grannen såg skeptisk ut. Har nog fått utökad idiotklass nu.  Men jag tänkte att om det nu är regn på g så kan det ju vara bra att de långa tuvorna är kapade innan. För efter lite mera väta än igår, lär det inte bli en vackrare syn. Trodde helt klart att alla fula gula fläckar på gräs-/moss-mattan var pga hundpink. MEN till min stora förvåning (och lite glädje) så ser mina pärons matta värre ut än våran. Och vad jag vet så har de ingen hund. Pappa, som brukar ha rätt i mkt, påstår att det är isbränna från alla snö. Kan så mkt väl vara. Fult är det. Hoppas min klippning och regnet reder bot.


Kollat massor av teve också, hockey såklart. Fan Sverige va riktigt bra! Spelade så o-svenskt. Lite tufft, mkt egoistiskt och med självförtrodende. Nice tycker jag. Dock blir det nog bara silver i slutänden. För de ÄR väl svenskar???   Just nu pågår finnarnas kamp mot ryssarna. Ska gå och kolla klart den matchen nu.


Otursfredagen den 13:e har även i år gått mig harmlös förbi.

Hur har det gått för er idag`??

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18
19
20
21 22
23 24 25
26
27 28
29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards