Alla inlägg under november 2012

Av csa - 18 november 2012 17:40

Så. Nu var hela vecka 45 slut då!?!  

Och v. 46 också, såklart. (Skulle bara kolla om ni va med i matchen...  )


En ovanligt grå-grå idag. Sååån stämningshöjare liksom!!   Men för det jag pysslat med behövdes inget väder...så jag har överlevt. Dock tog jag en vända med krattan. 18 november och krattan är rätta redskapet i trädgården. Bra där!!!   

Läxläsningen med Ida gick prima. När vi fick vara för oss själva och hon slipper ha "störtkoll" på allt och allt runt om. Kontrollfreaking är inte alltid prima vara... Hannutten och papputten bolltrollade under tiden.  Men nu är matten och läsningen done redan, så nu fick hon ju en frikväll imorgon från läxorna. Bra där!!


Tvättstugan har varit bästisen. Dammsugaren varmkörd. Vikning framför tv:n planerad.


Ett samtal ringt. Spännande. Hoppas!!


Byte av hundfoder igår lite spontant. Imorse gick ALLT ner!! HOPPAS ÄNNU MERA!!!


Sitter just nu, förutom detta skrivandet dårå, och väntar på min tur till duschen...att en lastbil ska komma med en stege (!?)...att middagsplanen ska ramla ner i skallen på nån av oss...att min vän ska höra av sig och säga att allt är bättre...att Solsidan ska vara bra ikväll...att man kan få sova ostört hela natten lång...

Det är inte mkt önskningar/krav jag har inte!! (Elak som man är, skulle man ju kunna tro på värre grejjer!!  )


Sen ska jag nog ta nåt kapitel med Mons. Har ju liksom en bok avslutad, en pågående och som bara ligger och väntar på mig!! Stressigt värre.


Imorgon...hjälp...


Idag skulle Esse(t) blivit 5 år. Hoppas hans pappa och bror tar väl hand om honom uppe bland molnen.   


 

"Det var en gång en underbaring..."



Av csa - 17 november 2012 16:54

Mörkret faller i Lundbacken...

Men vädret kan man inte klaga på idag. Stod ute i flera timmar och klippte päls och klor, borstade och snyggade till Bosse. Ingen jacka ens! Bra höst det här!! 


Sopade trallen så gott det gick. En "sörja" av päls, vatten och löv. Vill inte ha flera som ramlar där!!!! Det räcker med att pappa nästan slog ihjäl sig tidigare i veckan.    Envis som bara den kravlade han sig upp men jag såg hur ont han fick...men han hamnade iaf till sist på akuten...som tur var så kom han undan med bara mjukdelsskadad arm. Men röra den kan han inte än idag... Usch vilken ångest jag fick över det. Men hur sjutton ska man få den ohal liksom?


Igår var det mkt för min bedövade hjärna att komma ihåg...skrev ner massor för brinnande livet innan jag gick hem från jobbet. Men hur ska jag lyckas få allt rätt??? Ja, jag har ångest!!!   Massor av det!! Jag vet att jag inte kan göra mer än mitt bästa...men jag är rädd för att det inte kommer räcka till hur "bra" jag än sköter mig. Ogillar skarpt!!!


Idag får man iaf försöka lägga vardagen åt sidan. Det är ju helg!!!   

Barnen pysslade med gotterier när jag höll på med pälsjobbet.


 

Det är så löjligt att man "inte får" kalla dem Negerbollar offentligt liksom. Det har de iaf hetat sen jag var liten då det t o m stod det "hemska" namnet på baksidan av Havregrynspaketets recept!!! Så här heter de N-bollsordet och inget annat.
Fjant-Sverige!!


Efter "bakandet" så blev det motion.


Härligt väder!! Inge blåst, inge regn. Bara uppehåll och fina grader. Kom hem när det höll på att börja mörkna. Skön runda!! Duktiga prinsessorna trampade på friskt.


Nu är det middag på gång. Senare ska en nykomling provas. Mango-apelsinpannacotta. Intressant kombo... Och självklart ska jag se Ugglas dag på "Så mycket bättre". Hans låtar kan de inte pajja väl?!


Ha en fin kväll alla!!

 

Spöken finns...bara så ni vet!   


Av csa - 15 november 2012 23:25

Zzzzz...massa vaknanden på nätterna!   

Hit å dit och dit igen...

Möte. Lååååångt möte. Bra möte!

Trötta prinsessor....

Halkolycka. Usch..morfar...

Glatt telefonsamtal!   

Revenge!!!   


Gonatt...

Zzzzzz.....

Av csa - 14 november 2012 22:34

Jo...


 



Av csa - 13 november 2012 22:51

Lång som vanligt.

Risinolja är roande.

Nio nyanser av grått.

Parmaskinka.

Ejlert är utanför sandlådan igen!!   

På fredag är någon ledig...tänk att jag fick rätt i den gissningen.   Vad gör man inte för att inte råka vara i närheten?? "Ja...jag vet inte!!!"

Glömt ringa då.

"Mamma jag älskar dig för att du är alltid så snäll!"

Imorgon sista dagen...sen provtagning...sen...

Det är dags för saxen!!


Gonatt Gonatt.




Av csa - 12 november 2012 22:35

Jomen detta börja fint. Eller?!

Och så på det...

Läste precis Aftonbladet. *suck*...SASledningsgrupps stora uppoffringar!!!    

De behöver väl inte gråta...högt uppsatta chefer får alltid nåt nytt. Om inte annat så kommer det fallskärmar...eller sånna "bidrag". Men hur känns det i plånboken för de som "arbetar" där??

Har inte varit så insatt så jag ska förstå nåt av det där tror jag. Hur hamna de i krisen ens? Äsch...de får ge sig snart!!

Satt och funderade på hur denna lilla Håla ska överleva när företag efter företag snart har halverat halveringarna av personal. Somliga finns snart inte kvar är jag rädd för...

Men det känns som det är dags att utöka oron. Hur ska Sverige gå runt???


  


Tog fys för första gången på veckor idag. Bra Stina!! Trampa på så vattnet stänkte. Röda kinder och solsken i blick. Härligt!! Det lär dröja tills nästa gång det sker.


   


Har setat och försökt fatta nåt av en "enkel" utvärdering från skolan. Okej. Nej inte okej. Opersonlig! Det där gilla jag inte riktigt... Imorgon kommer en mer utförlig. Hoppas jag känner igen huvudpersonen då då!!


  


Nu ska jag nattas. Projekt imorgon. H or H för att tro nåt...


Av csa - 11 november 2012 21:15

Vilken lång dag!!!!

Jävlans tur det är helg iaf.   


Började lite smått jobbig...förbannade fönstret på bilen hängt sig... Va fint! Åka med nervevat till Vås fram å tillbaka. Precis rätta årstiden för sånt!!   

Löste sig med mindre våld...

Samling.

Framme.

Lite väntan...och så var det dags för första matchen!


   

IBK Hallstas absolut sötaste målvakt alla kategorier!!!


Tokiga unge som gillar att stå i skottlinjen!!!?? Två halvlekar dessutom!! Säger bara modig.

En match spelade hon ute och jag tycker hon är jätteduktig. Inte alls sådär "flickpimpinettig" som tjejer kan vara. Hon gör lite på och vågar försöka förflytta sig med bollen också. Duktig tjej!! STOLT mamma!!    

Och en i golvet skicka hon också! Heheh...mammas tjej!!   Nej Carola...det där såg du inte!!   


Lång men OTROLIGT rolig dag i hallen. Jag tjoa och skrek! Somliga av de små är ju riktiga stjärnor. Sami och Carolas Hugo är GRYM!! Shit vilken spelare han kommer bli när han blir äldre, för han har ju vinnarskallen och känslan redan, som 7åring liksom. Nåja...ett innebandyproffs som svärson..jodå. Det funkar för mig!!   


 
Taktik-snack!!
(Själv fick jag syn på sponsorn... Trodde inte de höll på med sånt? Men BRA att!)


Direkt efter matcherna så åkte vi till mina päron och åt och fikade gott. Paltkoma!!! Somliga fick mer av den varan än andra...hehehe...


Väl hemma igen så har vi knypplat med bilder till Idas Cypernhäfte som säkert skulle varit inlämnat för länge sen...men va fan. Har man inte nån skrivare som vill vara med så har man inte. Det är ju inte så att man kan trolla.

Några av bilderna som Ida ville ha med:


    

Tigern både röt och rörde på sig!! Restaurang-inkastaren startade hela djurparken för Idas och Hannahs skull. Hannah tyckte dock de va läskiga...men Ida posade glatt.    Hyfsat snygg inredning för att vara en restaurang måste jag säga. Får nog prova maten där nästa gång.
Modig tjej nummer 2. Aldrig att jag skulle dyka med syrgastuber. No way!!


Och så nu var det dags att ta en dusch och inse att allt roligt är över för denna veckan...suck...tillbaka till tråket...

Jääsp... Har dock 2 viktiga möten så...jodå.

Men har man tur så kan ett litet samtal i veckan liva upp. I´m a believer!!


Av csa - 11 november 2012 00:23

Jamen då så. Då kan det inte varit magsjuka trots allt. Härligt!!  

Piggelin tjej idag...som vi fakiskt vågade släppa iväg på bio på sen-eftermiddagen. Ingen annan insjuknat, vilket borde hänt om det varit nåt annat än matbaciller?! Så får det bli sagt.

Tingeling och vingarnas hemlighet. Hade varit lite pinig sa Ida. "Nån kunde väl talat om att de skulle pussas i filmen!!!"    Ojoj!! Ja den varningen borde ju varit med i annonsen...hehehe...  


Slutet gott allting gott!!


Imorgon är snart här och jag är TOKPEPPAD!!  

Ska bara skriva ner ett telefonnummer först...heheh...


Adjö Lördag!

      

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5
6 7 8 9
10
11
12 13 14 15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25
26 27 28
29
30
<<< November 2012 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards