Alla inlägg den 4 september 2012

Av csa - 4 september 2012 21:15

Hejsan!!

Jooodå. Jag har överlevt helgen som var. (men fånler ff stundtals  ...) Vi har överlevt, allihopa.   Vi har smält det, men förstår man någonsin? Karamellen är ff mycket god så vi fortsätter suga på den. Det roligaste utalandena i sånna här roligheter kommer nästan från sånna som kan nada om hundutställning. T ex sånt som kommer ur munnen på min egen lilla mamma.

"Va duuuuktig du har varit Bosse!!  "

"Nåja...så mkt duktigt handlar det väl inte om...det är en skönhetstävling mamma.." försökte jag, för att prata ett språk som hon lättare kan relatera till. Hon är ju mest van vid lydnadstävlingar, där hundar som är duktiga arbetar (en förklaring som mamma köpt!). Sånna har hon faktiskt både jobbat på och sett nämligen.   Falcon var såklart stora favoriten där, enligt hejjarklacken som så många ggr fyllt Falcon med gobitar i efterhand. Som om han visste varför han fick leverpastej...en vecka efteråt?!   

Nåväl.

Hennes svar på mitt uttalande gick trots detta ut på att Bosse hade spelat sina kort bra...:

"Jamen han har väl varit duktigt som på nåt vis då lyckades hålla alla sina virvlar i pälsen i schack!?"

  

Bästa kommentaren!! För visst har hon ju rätt där. Bosse har en spännande päls. En finsida och en "fulsida". Som tur är så är finsidan=visa-sidan.   Men skruvat skum är den, kan jag avslöja för de som inte sett vardags-Bo.   


Någon dag framöver ska jag försöka ta en fin bild på Bosse med sina vackra rosetter. Men för att hinna sånt måste man ha tid.

Och tid, fritid, får man ganska lite av när man gör som jag gjorde idag, jobbade 12 timmarspass. Dessutom när jag kom hem så var mormor barnvakt för sambo tog tag i föräldramötena som var samtidigt (?) för tjejerna.

Så ungefär NU har vi landat i soffan för kvällen.


Imorgon blir det också lite långdag för min del, men förhoppningsvis inte sååå lång. Men jag överlever. Jag har solen i horisonten!!   


Nu ska jag kika klart på Kristallengalan. Kan iaf inte låta bli att svära. Jag gillar GRY jag!! Nog för att Gina gjorde/gjort/gör bra grejjer...men när fän ska Gry få sin utdelning??? Människan gör radio, tv, live och typ allt på samma gång vecka ut och vecka in och blir ALDRIG sämre!!


Kan inte låta bli att drömma lite idag. Bio. Dessa står på önskelistan. Kanske helgen kan ge oss ett tillfälle?? För visst är det helg snart??? (Snälla, säg det!!!!)


   


Utan inbördes ordning på nåt vis. (jag är inte dumpad av sambon...än... )...så gillar jag denna låten skarpt!!!

http://www.youtube.com/watch?v=RRppbWKdoNE


Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15 16
17 18
19
20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards