Alla inlägg den 11 september 2012

Av csa - 11 september 2012 21:05

Vem?

Han där uppe.

Han verkar onekligen stor-ogilla att jag utövar den lägsta nivån av fysisk aktivitet (i 9 av 8 fall blir det regn...i LITERFORMAT från himlavalvet)...undra va han skulle ställa till med för väder om jag tog på mig de dyraste outfiten och drog till ett gym?!?!?   

Antagligen är det den dagen istiden äro här.

Jag ska skona Er från sånt!!! Tack Stina! Varsegoo vänner!!  


Detektiven i mig har idag gjort stordåd. Jag har överlistat ett helt datasystem - två gånger!!! - och jag är rysligt imponerad över mig själv!! Haha! You can´t fool Me, stupid computer!!   

Och fjädern i hatten bara växte till gigantiska nivåer när lösningarna inte ens kunde fås av Di Better. Asså ja ba...sååå j**la soft!!!   

Datahäcker...platsbanken..hallå???


Har en stolthet i familjen.

Ida    Satt idag efter middagen och lyssnade på hennes läxläsning. Såå duktig, med inlevelse och noggrannhet läser hon också. Det är riktigt mysigt att sitta och bara vara lyssnare. Lite som en gonattsaga, för Mig.   

Hon är smart min docka. Och det inte bara för att hon är Min utan för att hon är det!! Måtte hennes intresse för att lära bara behållas och öka...då kommer hon ta sig långt och längre i livet!!! Och jag kan redan nu påtala att ni som får henne som chef...VAR NOGRANNA för annars är det bara att börja leta nytt jobb pronto!

Den andra...hon kan hon... Lillasyster är inte bortkommen och liten, så sätt. Men här kommer charmen ta henne precis hur långt som helst istället!! Hon är modellen som skulle kunna gå in på en arbetsplats, skyhögt över hennes kapacitet...med ett cv fyllt av kaffefläckar och halvfärdigt...söka VD-tjänsten och glida ut med en anställning. Jo, jag tror det!! Och det värsta är...hon skulle klara det också!! Fast på sitt vis och inte enligt "regelboken".

De måste ha allt detta från mig?   

Det är därför jag jobbar kvar på mitt jobb...och jobbar vidare på mitt jobb...och...


Hunden har idag varit med Senilklubben hela dagen. Och hur det nu än är möjligt så har de kört totalt slut på hunn!!! Han är dörrmatta. Iofs så har han gått från ena änden av Hålan till den andra...men det måste hänt nåt mer, för själva sträckan är ju ingenting för honom. Har ju hänt fler än 20 gånger förut. Ett drickastopp hade de tagit, vid kanalen. M tippade på att han hade druckit ett par liter och sen (jag är egentligen tveksam till att detta hänt...men man ska ju aldrig säga aldrig) så hade han LAGT SIG i vattnet för att pusta ut.   Trots tvekan, jag måste nog tro på det för han var badad på både ben och upp på sidorna av kroppen vid hemkomsten. Han hade alltså SÄLAT!!!   (Så där som Kliffen, Camilla!!!  )

Härligt Bosse!!!! Nästa gång vill jag vara med och se!!!


Jomen då är det väl dags att gå och sova nu då? Zlahattan å några till har tagit över min tv...och fjärrkontrollen har dött...och sova verkar vara vinstlotten! Måste ringa Viasat imorgon!!!! Står inte ut med att leva 80-talet igen. *gå fram till tv.n för att byta kanal...*


Ciao!!


Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15 16
17 18
19
20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards