Alla inlägg den 25 september 2012

Av csa - 25 september 2012 22:08

Väldigt skum känsla av att denna dag gick fort och var kort!   

Tisdagar är ALDRIG korta. Tisdagar är den värsta, segaste, trööökigaste av alla de 7 dagar en vecka kan erbjuda.   Va sjutton hände idag då??

Har det varit tisdag idag, på riktigt?? Var ärliga nu. Jag går på det mesta.


Kvällen försvann i samtal av både roligt och tråkigt. Men kul att höra av vänner man inte pratar med varje dag, så den tiden fick det ta. Slutet förhoppningsvis gott för kompisens tik som varit väldigt nära döden...2 ggr dessutom...på kort tid.   Det verkar gå i hiskelig fart åt rätt håll nu iaf. Alla tummar hålles för hjärtehunden.


Dock blev det mao ingen bänkvärmare av mig idag då.   

Men Hannah kom hem som en sol men trööött!! Enligt sambon hade hon kämpat väl och varit många pojkars favvis. Hihi. Undra om inte jag ska åka alla andra träningar framöver, så han slipper få hjärtproblem av att hon ska vill sporta på fritiden?    


Just nu är jag lite folkskygg också.   Det hostas och snörvlas nästan i alla möjliga hörn i omkretsen just nu. Kämpar för att hålla mig undan så gott det går. Det liksom ingår inte i min plan just nu att ens bli "nys-nödig". Nono...BIG NONO över detta.


Ett gott slut blev det på denna dagen iaf. Av en slump insåg jag att FB inte är så tokigt. Troligtvis så har jag nu bytt ett dragsele med en tjej som behövde en mindre variant (som vi har liggandes här hemma...som ingen kan ha...) och jag får istället en större modell i utbyte som kanske kan passa Bosse!?   
Kul att få göra någon glad, det händer ju sällan i mitt fall.   


Så med gott samvete kan jag nu invänta en lite körig morgondag...men det är ju "torsdag" så det funkar nog bra iaf. 

Gonatt hörrni!!


Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15 16
17 18
19
20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards