Alla inlägg den 23 september 2012

Av csa - 23 september 2012 21:39

 


När man tar sig friheter, som hund, i det här huset.
Ja då gör man det ordentligt!!
Ligga i soffan är numera ett beteende som nått nya höjder av fräckhet   
Inte ens när sitsen är upptagen stoppas han.
Jag måste småle   

Av csa - 23 september 2012 17:17

Det fortsätter...

Igen. Omöjligt att få skriva sin åsikt, utan att få bli korrigerad/"åthutad"?   Det demokratiska landet.


Jag är då iaf Jag och vill inte byta för då blir jag någon annan och gud hjälpe mig om det ska behöva vara en sån som inte är mig enig.   Haha. Nej självklart, var inte enig med Mig. Var dig själv!


Big smile för dessa. De kanske är jätteinne? Har ingen aning. Jag står inte i fasion-klassen liksom. Haha.


 


Ganska ovackra i mina ögon.

Men ser onekligen jättesköna ut.


Dessa borde ju passa en plattfot?

 


Yes. Jag ser att det inte står Ugg på dem. Trots att jag har mina gamla brillor.
Men de kostar sådär ca 1000kr mindre. Min plånbok gillar lägre belopp.

Men jag tror de har lite samma funktion ändå faktiskt. Bäras på fötterna.   


Igår slutade inte riktigt som jag ville. Började kolla på en film. Själv. Sambon gillar inte skräckisar. Och som den supermorsa jag är...barnen fick inte. #guldstjärna

Men...jag är väl helt enkelt inte lättskrämd?! Jag somnade.


 

The Woman in Black.

Många dissar filmen. Jag vill som vanligt bilda mig en egen uppfattning.

"Mitt Afrika" fick ett år typ 300 Oscars.

Jag gick ut och spelade badminton pga utleda...i timmar!! En jävla lång, trist, rulle var det.
Min åsikt.


Sådär. Nu fixad klubba och brillor MT till dotra tills på tisdag. Man väl hoppas att hon blir helt okej tills dess och att hon gillar hela alltet. Man vet ju aldrig... 


Men åldern kommer visheten, om man inte fastnar i gammalt groll förstås!
Då är senilitet bättre. Skratta som f*n...men hinner glömma varför, innan man är klar!   
 


Av csa - 23 september 2012 13:06

Min lilla soffkompis.

Vi behöver snart en större soffa om vi ska bli fler såhär...


 

Friskna till gullis!!


Läser tidningen på nätet, gärna ihop med morgonkaffet...som idag intogs efter 11!   Jomen ska det vara vilohelg så ska det väl? Indiansömn dock. Det är sånt vi mammor kan och vet mer om.


Smått ilsken ff över att mitt sms från Specsaver betydde att mina glasögon var klara och inte linserna. Är i större behov av det sistnämnda nu. Tiden säger tick, tack i en hiskelig fart.   

Dock var ju inte glasögonen klara. För inte var de inställda efter min syn iaf. Fy fan. Dags att fight for my right igen. *suck*


Vet inte om jag bara är jätteelakare än jag redan är...men läste att den där Herreysgubben hade varit med i Superstars och slitit av hälssenan. "Förlorade" 300 tusen pga det. (Framtidsplaner i stöpet #finstilta)

Får man fråga hur mkt han tjänat innan?? Får man också fråga vem som sa åt honom att han var tvingad att deltaga? Jomen han ville väl ha lite PR, of course. Likamed pengar. Så nåja...har lite svårt att "tycka synd" där.

Shit happens för oss vanliga låginkomsttagare. Välkommen ner på botten, rikknös!  


En annan, skyldig och dömd, läste jag också om.

Han har gjort valet att helt enkelt uttala sig med de otroligt begåvade orden: "Jag är inte längre svensk, det är bara Svea stat som gör anspråk på mitt kött".

Okej...?!... Är det här meningen man ska tycka synd om honom?? Han som släckt människoliv och krossat familjer?? Förstår inte vad vitsen med att ens ge en sån rätten till uttalanden, om jag ska vara ärlig? Men förstår att han behöver rättspsykiatrisk utredning.


Nåt som jag inte kan med bara. Tjockistankar? Kalla´t vad ni vill... Jag har även hört avundsjuka påstående i sammanhanget. Då fick jag roligt!! Jag har alltid velat vara som en piprensare!!   

Detta hetsande viktnergångsproblem en skyhög skara folk verkar ha?! Det är konstigt va det är smittsamt. Det handlar nog inte ens om att de har det problemet, utan snarare om att man ser typ en superkändis och tror att hon ler med det kritvita leendet pga att hon är smal.

#Hemlis.   Hon ler det kritvita leendet för att hennes kändisskap blir större pga att en tidning ger h*n PR. Likamed mer pengar i hennes plånka.

I´m sorry to be the truth-teller over here.   

Håller iaf med Jessika Simpsons kompisar. (Jo, ni läste rätt! Jag är enig med Highheelschics. Gud så udda mej!!  ) En påstår helt sonika (enligt tidningen): "–Jag vet att hon skrivit ett stort avtal och allt, men att gå ner i vikt är verkligen det enda hon pratar om nu för tiden. Det är tröttsamt"

Amen till den!!

Varför detta behov av att "tala om" hela tiden??? Vem har sagt att andra vill lyssna när en spinkråtta sitter och klagar på övervikt? Det är inte övervikt. De är synfel och kanske ännu mer...idealfel!! Men var och en gör som den vill. Det här tycker bara jag. (Varför måste sånt förklaras??) Det kan vara en omöjlighet för andra? Säger man sånt där då för att såra andra, fetton, bara? Annars...de är väl bara att göra´t, men tacknämligt i tystnad. Alla vill inte höra. Deras öron tar liksom inte bort kilona.

Men jag vet problemet. I dagens samhälle gäller det att hävda sig.

Fattar inte varför det tagit så mkt mark... Det är ju oftast inte ens sant. För äter man godis, chips, dricker dricka, pizza, fika...ja då är man inte ens ute efter viktnedgång.

Allt eller inget. Allt = gott levene. Inget = viktnedgång.


Gud det tar på tankarna att ha en lugn helg.   Man samlar på sig mkt man vill hävda...hehehe...


Dags att stoppa i mig nåt ätbart. Är hungrig. Då äter jag.

Kanske man ska börja förespråka viktuppgång!!!?? DET är ett problem för jättemånga stackars människor. DEM är det synd om.


Vi hörs, om ni vill!


Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15 16
17 18
19
20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards