Alla inlägg den 30 september 2012

Av csa - 30 september 2012 19:02

Snurrar runt...hittar "nåt till"...lägger bort nåt annat...drar igen dragkedjor...städar undan...plockar fram...ställer klockan...letar skor...ringer...


I förmiddags så tog vi en sväng till Westerqvarn för att få träffa "våran" lilla norska. Bosses dotter, Foenix, med tillhörande matte och resesällskap.

Då de var på väg hem från Finlandet (förlåt sambon!! Åland menar jag...  ) och råkade hamna i våra krokar så bara måste man ju hinna ses. Såklart!!

Så vi packa in oss i bilen och så var vi där på en pisskvart. Jo, det tar typ det.

Sååå roligt att ses, Stine och Foenix. Hon är verkligen och go och glad 14 månaders busunge. Hihi... Men med massor av charm i! Pappa Bosse hängde inte riktigt med där i vändningarna...    Och innan vi hann ta "finbilder" så var de så skitiga att det var inte ett alternativ, fota alltså.



"Tjoohooo farsan!! Häng med då!!!"

  


Men nu tror jag bannemej att jag är klar!? Ja...med det jag hållt på med sen nån dag tillbaka. Packandet. Bara orden "...jag är klar..." får mig förvisso att fundera på om det verkligen är så??   

Eller kanske mera...va stressar jag runt för? Jag har ju SEMESTER!!! från och med imorgonbitti.   


Tiiiiidigt imorgonbitti kommer hus- och hund(och katt)vakterna - Mommo å Moffa. Bortskämt Bosse!!   Han behöver inte ens vara själv en sekund.   Men det känns förvisso skönt. Han har ju inte varit så länge utan oss allihopa, och att nåt är på g har han ju märkt sen vi började släpa fram både det ena och det andra i fredags  .  Framförallt så känns det yyytmärkt att både han och huset ha någon boendes här tills vi är åter. Man vet aldrig vad det finns för stolpskott i krokarna. Ja sånna som inte kan skilja på vad som är ditt och mitt. 

Tack päronen för att ni finns!! Dock lite orolig för att senilklubben kommer städa hela huset åt oss. DET är ju inte meningen med vistelsen direkt. Men, men...känner man min mor så... Bosse kommer inte ha ett strå kvar på kroppen (bortborstat) och laminatgolven har väl inget ytskikt kvar (bortskrubbat).

Men det är saker man får ta bara.   


So... So long friends!! OM vi inte "hörs" under resans gång förstås...   

Men SO JÄTTELONG mörker- å skitväder!! Won´t miss "you" at all!!


Leaving for sand and sun...


 



Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15 16
17 18
19
20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards