Alla inlägg den 15 juli 2015

Av csa - 15 juli 2015 23:30

Sista check…letade hundbälte i all evighet…som sen hittades där den skulle vara…

Men sen så gick ekipaget mot Sunne. SWEcamp Sunne för att vara korrekt adresserat.


Kort mat/hundkissar-stopp på vägen annars på rull. Smått omstuvade denna gången. Doris fick sitta bak med grabbarna. Doris kan hon. Tog upp ungefär 60% av bagageutrymmet. Tessi nu i höglöp och därav högst olämpligt att placera henne mitt emellan grabbarna.


”-Varmt välkommen till Sunne Camping…” och så fick någon (läs jag) äran att gå och dirigera in ekipaget på bästa platsen, dock trångt, men i ÖSREGN + blixtar och dunder. Grattis Stina!!

Så. Blöt enda in på huden på under minuten i mina shorts och linne, hamnade vi då så nära kanten på Fryken vi  bara kunde. (Varför duschade jag innan vi for??)

Det avtog ytterst i regnandet. Men nu var man ju reda blöt så.

Vi började med förtältet som vi hade bestämt att vi skulle använda den här resan, istället för markisen. Och som jag förutspådde så skulle det nog sluta regna, så fort vi var klara med det. Och det blev det också. Heheh…

Ett stycke holländsk dam hade underhållning under hela denna tiden. När vi var klara så gick hon och kissade. Jodå. Jag observerade dig också lilla ”Tant Sneakpeak”, btw en rejäl Selma-look-alike. :P


 

Det sprack som sagt upp på eftermiddagen. Så här tänkte vi "bo" i några dagar.


Det blev toppen!! Grabbarna fick hage att husera i och damerna har både husvagnen och resterade tält att härja i. Bortskämda tikar!! Stackars hanar!!


Grillat till middag, långpromenad runt området med hundarna, småbrudarna hittade lekparken som är ett stenkast bort, Ida lyckades lägga beslag på det lilla fungerade internet som fanns här…så detta får komma inlagt i bloggen så fort vi är hemma igen. #intebitterjaginte Norrmän både högt och flådigt. Två stupfulla kastade sig över en lika överlycklig Hoffa på kvällen. De ångrar sig nog när de vaknar imorgon och funderar på varför de är fulla med intorkat dräggel på alla kläder. ASG!!


Men vi har som sagt (enligt mig) bästa platsen med ”egen” strand. Dock får hundar inte bada just här.

Men hundar är ju hundar.. De kanske rymmer och hoppar i… ;)


Gokväll!! Kommer somna som en klubbad säl i natt. Till vågornas skvalp <3


 

Vacker kvällsvy från husvagnsfönstret må jag säga! 


Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7
8
9 10 11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21
22
23 24 25 26
27
28
29 30
31
<<< Juli 2015 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards