Alla inlägg den 27 juli 2015

Av csa - 27 juli 2015 21:00

Måndagar brukar inte riktigt klinga vackert i öronen. Allra helst INTE när de är första måndagen efter semester dessutom...  


Men. Alltså jag måste ge den massa + idag!! Soft stämning. Lagomt massor med jobb på mitt bord. Trevliga jobbisar!!! Det var kul att va där. 


Den blev ju inte sämre av Glasslunchen!!


 

Har nu ÄNTLIGEN varit där. Glass å Berså. Det tog bara 2 år.   


Jag, Elin och Gabbe kämpade. Jag vann inte! Fick inte i mig hela även om jag hade haft en extra mage tror jag.

Men gudomligt gott var det!!


 

  Rocky Road de Lux   Den ÄR enorm kan jag lova. 


Har varit mätt sedan dess förvisso... Men just kämpat i mig lite föda iaf. Utebliven måltid är inte rätt metod på nåt vis. Det är dags att ta sig i kragen och va som man ska igen om magen ska må bra. Hellre för många mål mat om dagen än för få. Glöm inte det om ni vill ha hetaste tipset ever. 


En skogssväng blev det vid hemkomsten. Först singel. Och rätt glad över att inte hundarna var med när jag "hittade" (eller rättare sagt sprang rakt in i) ett gäng sånna här.


 

Loka? Eller inte?


När de var lika långa som jag själv och de flesta ännu högre så tar jag dem som inte normala. Inte att ta i. Men hoppas såklart de inte är äkta otrevliga, för vad gör man då? De är rätt närma hemma. Och jag vill då rakt inte ha in dem på tomtområdet!!   


Hittade lite gula!! Så det blev bara hem, lassa ur korgen och ut på ännu en sväng med brudarna. Och NU fattar jag. De växer ju inte alls på sånna platser och ställen jag alltid trott. (Kanske därav jag aldrig sett några innan?   ) Eller så är det bara så att man är Etta på Bollen i år? Eller en kombo. 

Hur som. Jag är rätt ordentligt mallig ATT jag hittar dem i år!!


 

Rensa? De måste vara typiskt karlgöra va??   


4 dagar kvar till helg...


Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7
8
9 10 11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21
22
23 24 25 26
27
28
29 30
31
<<< Juli 2015 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards