Alla inlägg den 19 juli 2015

Av csa - 19 juli 2015 23:30

Sådär. Här har ni vinnaren av kvällens Monopol!! Miljonär med råge och de värsta gatorna smäckade med hus. Jäklars va?! :P


 


En fin sista dag här i Sunne är nu över. Tjejerna har precis krypit ner i sina sängar, sambon är och diskar och det mesta är nerpackat. Ska faktiskt ställa klockan tills imorgon så vi kan äta frulle i god tid, rasta vovvar och sen montera ner förtältet i hyfsat god tid för avfärd. Vill gärna komma iväg innan den värsta hettan redan tagit över. För visst blir det väl en solig dag även imorgon? Älle, äsch. De bryr jag mig väl inte om? Vi ska ju lämna vår lilla strandtomt. Fast det vore tacksamt om vi slapp packa ner ett regnvått förtält förstås. Om jag får flirta lite med de övre makterna så gör jag det nu.

Ska jag hit fler gånger får det blir ligg på just denna platsen, eller ingen. Basta.

Enda Big NONO med dagen är väl de nya norrmännen på baksidan. Alltså deras son… Klockan 7 imorse började han sitt böneutrop till sång (joo det lät precis som en Moské!!) och höll så på till klockan 8 när jag gav upp att försöka sova vidare.
Samma lilla ”söta” gutt gick lös med sin lek bakom och på våran husvagn under kvällen. Då fick sambon(!!) av alla människor nog och hytta med näven så killen sprang hem. Det skulle nog jag också gjort. Det är ju inte ofta sambon blir vrång liksom.
Han har en väldigt söt liten syster med Down syndrom däremot. Hon står mest och vinkar med handen åt fel håll åt alla människor.


De närmaste grannarna må ha talang för att parkera med husvagn Men där tog nog talangerna i campingträsket nästan slut. De grillar så jordfelsbrytarn ger upp. De ställer pliktroget ut slaskhinken under sin vagn…men inte där spillvattnet rinner ut. De är dock väldigt artiga och trevliga.
De kommer få en fin plats när vi åker imorgon ;)

Har idag njutit i solen och läst ut även sista boken. Med andra ord en mycket vilosam dag!! Sambon har ju inte samma ro i kroppen så han ha varit med hundar både här och där och på stan.

Hannah har doppat tårna. Självklart Hoffa också. Bosse har inte fått helbada pga sitt fukteksem i halva nacken (finns ingen hunddusch här) och Doris avstår gärna och Tessi löper. Då behövs de inte badas i sjövatten tycker jag. 


Bästa Elin har vi ALLT att tacka för våran resas genomförande utan magont.

Annars…ätit gott..sovit gott…solat gott…och är totalt klara för hemresan =)

Längtar lite hem faktiskt. Trots att jag och Ida inte lyckats finna ut vem ”Storplumsarn” i de smurfblå Foppisarna är ännu… hahaha!! #internhumor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7
8
9 10 11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21
22
23 24 25 26
27
28
29 30
31
<<< Juli 2015 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards