Alla inlägg den 3 januari 2010

Av csa - 3 januari 2010 17:15

Vem har inte efter nästan 2 veckors ledigt och inser att imorgon ska den där  väckarklockan skrika igång vid 5!?? Anas ett litet uns av bitterhet så anas jätterätt.

Jag vill inte börjar jobba nu. Jag älskar ledigheten!! Jag känner mig inte utvilad och jag hatar ff snön och väglaget. Det är kallt ute dessutom! Riktigt iskallt. Vore det inte för att jag har väldens skönaste stövlar och jacka...ja då gick jag inte ut förrän det töar. Alternativt slut-töat.

Jag vill ha vår nu.
Jag vill ännu mer hitta ett nytt boende - igår. Jag vill ha mer fritid och mindre jobb. Jag vill ha luuuuugn och rooooo. Sitta på altanen med en kopp kaffe, klia nån hund bakom örat och lyssna på fåglarna - ja det kan jag tänka mig att göra - en hel dag!!  
Pensionärer har det förbannat bra, varför klagar de??? Jag vill bli pensionär!

Och nu ska barnen säras på (kan ana nån meningsskiljaktighet från ovanvåningen) och i säng så jag kan få leta reda på nåt att jobba i imorgon. Insåg att jag har ju lämnat tillbaka alla plagg.  De nya lär ju inte ha kommit med tomten kan jag tro. Suck...orka!!!

Jag är iaf ärlig...å kom inte å säg annat.


//Stina
 
Kommentarer:
elin:
Syns i morgon vännen. Du får ju iallafall träffa mig
 
Malin Källström:
Är 4 rok för litet? Här kommer ett tips på en annan 4-rummare: http://www.esny.se/ objekt/ teknologgatan-7-4- tr
alt.http:// www.hemnet.se/ beskrivning/564845? r=3 (billigare men tyvärr inte på Karlaplan) en hel ladugård där ni kan ha hundar och ungar. Ett annat trevligt hus är detta; http:// www.hemnet.se/ beskrivning/547481? r=3
och om du vill ha lite brygga; http:// www.hemnet.se/ beskrivning/541738? r=3

Nu har jag ju gett en MASSA förslag! Så gnäll inte och börja buda istället! ;-)

Annika och Åke har fått ordning på nån typ av hemsida nu förresten. Lite färger och skit som inte stämmer men å andra sidan vågar man ju inte direkt jämför sin hemsida mot er. Prestationsångest har man så det räcker ändå.
Heppåre!
 
Malin igen....:
länkarna funka inge vidare hurrudu....till objekten...
www.hemnet.se
och sen sökte jag på "8 milj +" du får väl gräva själv.

En sida som borde funka är;
www.barnstenens.se
 
Lindha:
Hallå i stugan!
Hur gick det så här första dagen efter semestern? Jag var oxå på jobbet första dagen men måste säga att det gick förvånansvärt bra ändå. Lite lugnt start då många barn fortfarande var lediga. Läste att ni gosat valpar ! Vi var där i fredags och nu ska vi dit igen imorgon... jippi... mer valpmys medan Danne & Lina skriver ägarbytespapper på Chevan. Som du skrev... den bilen skulle jag aldrig se igen... hehe!
Kram på er!
Lindha
 
Linda & Siri:
Åhh stackars Stina. Hoppas det inte var så ångestfyllt som det lät igår Håller med dig om att man skulle kunna vara ledig hur länge som helst och få dagarna fyllda med roligare saker Men man skall väl vara glad att man har ett jobb att gå till så man har råd att vara ledig

Tidigare månad - Senare månad

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27 28
29
30 31
<<<
Januari 2010 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards