Alla inlägg den 30 januari 2010

Av csa - 30 januari 2010 19:15

Sitter nu här lite nyvaken, eller snarare oerhört pigg för min ålder.  Jag som vanligen sover ca 5 timmar per natt har natten som var minst dubblat det. Då känner man sig lite vingelkantig efteråt...

Igår då. Vilken jävla dag. Vaknade av att jag var blöt på hela sidan av vänsterkroppen. Ville inte tända lampan vid sängen för att jag hade en dotter bredvid, som tydligen smygit sig dit under natten... Ni vet, man liksom torkar med handen och "går vidare".  Börja leta fram kläder till jobbet där i mörkret och vips så var jag blöt igen under armen. -Men va f***n...??!
När jag kom in i  badrummet insåg jag att det var blod. Me not like blod!  Torkade bort och försökte se vart det kom ifrån. Ett födelsemärke hittade jag till sist, på sidan av kroppen som det rann ifrån. Ja, ja...har väl rivit mig eller nåt, torkade bort och började klä mig. Insåg snabbt att jag fick fixa ett plåser åt eländet för det slutade inte rinna. Men det är väl inget att orda om.

Under dagens lopp så fick jag byta många plåster. Så till sist blev jag övertalad att ringa til en sköterska för det är tydlligen inge bra med blödande sånna märken. Jag har aldrig varit med om det, så man får väl tro på dem som har. Men det tog emot att slå numret. Ringa läkarenheten här är ju som att ringa en arkeolog och fråga om ett recept på mat. Du hade kunnat komma på svaret själv liksom...

Och mycket riktigt. Som vanligt får man spydiga kommentarer, och hopplösa tider. Jag fick minsann veta att det var absoluuuuuut inte möjligt att jag skulle få komma igår. (Näe herregud...mitt i eftermiddags fikat som säkert vara än till hemgången kan man ju inte få komma...) På måndag när jag är ledig då? tyckte jag. Nämen herre guuuuuud då var det ju inte möjligt. För att citera: -Bara för att det är en bra tid för dig så innebär ju inte det att det är en bra tid för oss!!! och så hånskrattade hon i andra änden.
Efter mkt om om men. Notera nu att detta är ett födelsmärke som jag vill att nån ska kika på under ett par minuter för att kanske kunna bestämma om den kanske inte är bäst att ta bort... så fick jag den absolut snabbaste tiden de hade - 9  FEBRUARI!!!!!!!!!!!!  Det är inte ens sant... Hur fan kan det vara möjligt?? Kan jag inte pusslas in mellan nån av alla dessa kafferaster under högst ett par minuter???? Nä. Tydligen inte.

Gissa varför jag aldrig åker till läkaren. Det är fan inte lönt att ringa det där stället. De är kompletta idioter som är oförskämda och spydiga. Varje gång man ringer!!!! Och det händer iofs inte ofta för egen vinnings skull...men ska det behöva vara så ens EN gång??? Man ringer för vård och råd inte för att få veta att man är ju inte dö än, ring igen då, typ.

Som om dagen skulle bli bättre sen då??

Njä...

Skrapade rutorna på bilen och begav mig hem från jobbet. Redan innan jag kom på E18 så fick jag stanna och sätta på varningsblinkorna. Bilfan reagera inte. Jag gasa och det kändes som jag hade en elefant i kärra efter. Min första tanke : Är jag dum i huvudet??? Har jag handbromsen i? Ni vet...alla tänkbara funderingar. Men allt funkade ju som det skulle. Alla lampor var med mig, radion funka...koppling, broms...naturligtvis diesel i tanken och motorn lät som vanligt, bilen starta utan problem... Va fan är det för fel????

Hata bilar-känslan infatt sig ögonaböj!

Tänkte att inga lampor lyser på instrumentpanelen - jag kör! Fredag = JAG VILL HEM!! Och så sniglade jag mig iväg igen...som tur var hade jag eskort till Köping - Love you Elin!!  Hon tar hand om mig hon...  
Men gudars va segt det gick...i varenda liten uppförslut så bara sackade bilen ännu mer...från ingen hastighet alls typ... Irritation!! Men ff så gick den ju iaf och inget indikerade på fel????

Tänkte stanna i Köping och invänta nåt slags hjälp...men då kom ju en nedförsbacke och jag fick lite gratis-fart!  Så jag fortsatte hem. Och hem kom jag. Och nu har vi kollat upp med vad felet kan vara och då kom det fram lite "intressant statistik" i ämnet. Min pappas bil hade just igår betett sig exakt likadant!! Och hans grannes erfarenhet var samma!! Han har t o m haft sin inlämnad för "felet". Och de hade letat och letat och letat...
Summa sumarum.
Det är tack och lov inget fel på våran älskade bil!!!!  
När pappas bil var inlämnade hade meckarna talat om att detta skumma problem beror helt enkelt på vårt jävla klimatet och inget annat, att somliga bilar beter sig så här. Ena dan -23 och andra -3 och upp och ner hit å dit för varje dag som går... Alltså ännu en "liten" detalj till att hata vädret för... Så nu vet ni dieselbil ägare...händer inget när ni stampar gasen i botten nån dag...blame it on the weather!

Kvällen flöt på med riktigt mys-pys-fredags-mys. Goood middag.... Min sambo ska jag glatt utnämna till en - HELT FANTASTISK KOCK och gud vet varför, men jag fick t o m en present igår efter jobbet. Bara sådär en vanligt fredag. Jag har det förbannat bra!!!    Absolut inte förtjänat..men jag har det!!

Nähä...dags för lite Carpe Diem i det här huset kanske???  För ryggen är helt som vanligt okej igen, solen skiner och både barn och hundar är fullproppade med energi och bus!!


//Stina
Komm.:
Elin:
En tidigblogg? Och inte bara tidig, på förmiddagen dessutom =P hihihi.. Tycker om dig med snabbfot. Kommer bli knackigt utan dig. Hoppas Herr Rick har några bra kort i kortärmen. Vem vet? Trevlig helg på du med och glöm inte kameran =)
Kram kram kram kram

Tidigare månad - Senare månad

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27 28
29
30 31
<<<
Januari 2010 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards