Alla inlägg den 4 januari 2010

Av csa - 4 januari 2010 17:15

...hade jag fått inlagt i gårdagens blogg. Man ska vara glad  att man har ett jobb och det gick faktiskt lättare än förväntat. Ni har så rätt så rätt Lindha och Linda. Kan det bero på namnet eller nåt...?
Bara man kommer dit...så närmar sig ju ledigt igen!!  ...

Ganska behaglig liten liga som kämpade sig till jobbet idag. De flesta har ju ff semester och andra ledigheter, men deras ångest börjar nog komma snart - och min har gått över!!

Här på kvällen fick killarna en promenad i lampornas sken. Man måste ju kunna vara lite social och kolla på folk man ev kan hejja på. Vi känner oss som urskogsmullar emellanåt, jag och sambon.  Doggarna däremot skiter ju i vilket område vi än går i, lite mer eller mindre asfalt bara, men klart spännande med nya dofter. Och roliga hundar att möta på. En Cairnterrier fick en smärre hjärtinfarkt när vi kom med våra tre "stora monster".  Stackarn... Söt var han iaf! Så söt att han kunde fått följa med hem.

Roffe har haft en stillsam dag. Han har en cool attityd den krabaten. Här om dagen så låg han som ett extra tak på sitt hus och tvärsov. Inge hd eller ad på den killen!  Han äter och boar mest nu. Kanske träningsvärk efter bollen-springadet efter katterna och säkert en hel del av hjulet?

Eller bara sympatiserar med husse kanske... Han har en släng av aj-aj överallt tror jag. Kan inte fatta varför man ska börjar spela fotboll ungefär i samma släng det börjar bli dags att boka rullator?? Nåja...blir han bra så får väl jag vara med i Fotbollsfruar va? Måla naglarna kan väl vem som helst göra...mot betalning...

Som skrivet på fb...jag är helt imponerad av "hanen" som plogat här ute hos oss. Hur tänker man när man ser en vägpinne?
Förhoppningsvis nåt i stil med:
-Aha...inte lägre ut för då börjar diket!!
...
Men inte han inte. Jag har inte räknat men i vårt närområde kan det inte stå kvar fler än en handfull. Helt otroligt...

Ser nu fram emot att ha lite tur imorgon också fram och tillbaka till jobbet. För det är nog det enda som håller en på vägen, även E18, nu. På hemvägen så kände jag mig ganska nöjd med att vara den som åkte "saktast".  Såg 2 bilar liggandes i diket på hemvägen, som inte fanns där i morse. Usch! Gillar inte att se sånt. Hoppas de som färdades tog sig helskinnade därifrån. Folk bokstavligen far fram som galningar i 110+. Jag rättar mig efter lastbilarna jag. Och åker ett par sånna i 60...då tror jag mer på "deras" omdöme än de med sk vingar... Hörde precis på nyheterna att dödligheten ökat ganska mkt bland trafikanter i landet. Kanske tänkvärt då.... Jag gillar iaf att komma fram jag!  

"Bättre sent än aldrig..."


//Stina
 
Kommentarer:
Ingrid:
Du och jag skulle nog platsat i samma bil. Alla mina behörigheter till trots så är jag en riktig mes när det gäller att köra i halka. Lustigt eg. att jag inte fått på vinterdäcken förrän i går va?

Kram / Ingrid
 
Stina:
Du är inte nån mes Ingrid - hjärnan i behåll! Stor skillnad!

Tidigare månad - Senare månad

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27 28
29
30 31
<<<
Januari 2010 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards