Alla inlägg den 11 januari 2010

Av csa - 11 januari 2010 19:00

Bra start på veckan!!  Adrenalinet är i topp.

Hornen framåt och spetsade. Flera grejjer har hjälpt till med min snygga "look". Vet inte varför just idag blev förvalt, men de liksom kom på hög...anledningarna.

En helnatt med magplågor och huvudvärk. Oläcker komb!! Blev inte många timmars skönsömn inte...så jag gick upp och tog med mig alltsammans till jobbet. Inte så bra val kanske? Men jag hitta ingen galge att hänga av mig skiten på innan jag åkte.

För min del gör det dock inget om hornen stannar relativt ytliga ett tag till, för kommer det ett väl valt tillfälle ska den kluvna tungan också få vara med och "leka". Oskyldiga drabbas av både den ena och den andra just nu. Det gillar jag inte... Sen att jag fick ha utearbete idag med E la väl lite mer ved på. Det var förbannat kallt kan jag tala om. Tur att det bara var en kort stund. Eller skickligt arbetat kanske mera? Så var det!!!!

På hemvägen så råkade jag m fl ut för en kombi-ägare med reg.nummer JPT XXX (om jag minns ordningen rätt, såg rött just då...). Han kan tacka mig för att han stanna kvar på vägen och undkom med en lindrigare sladd. Gissar att jag inte kommer få nåt blommogram för besväret dock. Han ska bara var djävligt glad att jag inte trampade på gasen och lät honom smaka vägräcke den "stackarn". Lusten fanns!!! Ooo va den fanns!!! Men det hade ju kunnat drabba nån annan....så jag lät bli.

Lätt-antänd idag, javisst!! Alla har sånna dagar. Bara jag som erkänner dem. Mitt brinner bara lite extra snabbt dessutom. Men så sitter ingen på mig heller.  Prova kan man...men häftstift är ju sällan bekvämt.

Imorgon blir det att försöka hinna ringa nån kiropraktorn eller nån annan begåvad i ämnet hjälp-mig-jag-har-det-inte-bekvämt-just-nu... Men nej-nej, det är inte det som hjälpt till i dagens irritationsskapande. Jag har dragits med detta mer eller mindre i månader nu... Skämmigt/dumt men sant! Och går ju inte gärna till läkaren i onödan. De försöker ju bara ha ihjäl en liksom. Leva vill jag ju SJÄLVKLART och full ut!! Jag har ju inte ställt till med nog oreda i det här livet på långa vägar.

Men annars vid mkt gott mod. Jo, faktiskt, utan att överdriva!  Det som irriterar mig...det IRRITERAR MIG, som de flesta "stammisarna! vet, men allt annat förblir som vanligt, mysigt och gött. Prioritera.
Första dagen i en lång vecka gjord. Nu är det bara 4 kvar. Men de ska inte bli hela allihopa.

Har desperat sökt efter jobb idag. Men hur  mkt jag än letade efter titeln Pensionär så hittade jag den inte. Tänk att kunna sitta med kompisar en måndag och ha vinprovning bara sådär...för att inga klockor ska ringa på en - någonsin mera om man så vill!!!! Det gör min mamma just nu. Och OM jag unnar henne det!  
Gudars va härligt!!!
Vet inte vad man ska göra för att komma 31 år fortare in i tiden bara...ska klura på det mer under kvällen... Gillar ju dessutom inte vin...men va fan, man kanske blir äldre och visare nån gång??


//Stina
 
Komm.:
Ingrid:
ja du Stina, ibland är allt ett rent helvete.
Och finge man bara bli pesnionär NU så skulle tom. jag kunna både äta och dricka de mest otänkbara kombinationer.
Till min glädje har jag "bara" 20 år kvar.

Kramen / Ingrid
 
Sinnika:
Du är bara för skön! Me like vin och pensionärer.
 
Kicki & tjejorna:
jag skulle behöva lite "jävlaranamma" ibland. mespropp som jag är....men står för det jag tycker å säger!!! Vissa har lång stubin...vissa har kort....Kicki har tydligen ingen!! Kan verka flummigt.."ja ja de blir bra" "ja ja de går över" "ja ja ta de lugnt"....MEN...jag känner mig tillfreds me de!!! Ibland kan även jag ilskna till, typ 1gg per 5år....men ja blir ju inte arg...
Och du Stina...att gå å vänta på att bli pensionär....för att kunna få njuta av att "inget göra"....e mkt dumt!! vem vet....kanske man inte ens hinner bli pensionär!! LEV NU....skjut INTE upp drömmar...!!!!
KRAAAAAAAM kicki over here!!!

Tidigare månad - Senare månad

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27 28
29
30 31
<<<
Januari 2010 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards