Alla inlägg den 17 januari 2010

Av csa - 17 januari 2010 19:00

Idag har det varit lugnt i huset på prärien. Hannah är förkyld och då fick det idag bli lugnare på schemat. Däppt i däsan är ju sällan skoj, och dagis imorgon får vi se hur det blir med. Tempot där är ju inte av denna värld... Skulle inte överleva en kvart om det var jag. Inte ens som frisk (vad nu det är för nåt??)

Hade tur och stötte på Johanna och Linus med fyrhjulingen när jag skulle ut på promenad så jag, Dante och Bosse fick sällskap in i djupa skogen. Pulsning på hög nivå. Och flingorna har dalat ner även idag.  Tycker ju som bekant att det räckte med snö för läääääänge sen...men vem f-n lyssnar på mig? Inte han där uppe iaf....

När jag kom tillbaka hem så bytte jag "Bill och Bull" mot Falcon och så fick han hänga med på en kortare sväng. Vi följde Hanna och Linus en bit på hemvägen, fast åt andra hållet härifrån. Inte alls lika skönt då inte. Blåst och isbitar ven över åkrarna. Isch...

Jag kunde snabbt konstatera varför det small så många ggr igår natt. Fatta då inte riktigt vad det var för nåt. Massor av trasiga raketer över nästan hela våran vägsträcka.  Johanna berätta att de hade vaknat av några rejäla smällar vid halv 1-tiden och hon och sambon hade flygit ut genom dörren. De hittade ett gäng snorungar som roade sig kungligt - GENOM ATT KASTA RAKETER MOT DERAS STALLFÖNSTER!!  
Helt ärligt, hade det varit här, så hade morsan fått hämta hem blåslagna ungar från mig.  Måste ju finnas nåt litet innanför som säger att det är fel beteende??? Om man är frisk i kolan förstås. Deras mamma ska nog ta och kolla upp sina "kära små". Verkligen orolig skulle jag vara om det var mina...
Jooo, vi vet vem "den arma modern" är. Det är Hon, som tycker vi åker för fort förbi hennes tomt, och därav placerar ut stora leksaker på vägen (70-sträcka) för att hon är orolig över att hennes barn kan råka illa ut!  Leva som man lär vore nåt för henne att fundera över... Blir så förbannad över sånt där humbug.

Men nu vet hon nog iaf vem Johannas sambo är, som mitt i natten inte drog sig för att banka på ytterdörren HÅRT för att påtala vad som pågicks och fick nån av grabbarna att göra på sig i förskräckelse. Underbart!!!  Synd att jag missa showen...

Till nåt helt annat...

Alla dessa program på teven nu går ju ut på att röra sig och äta rätt osv osv osv, för att må bra. Förstår inte hur det gick till...men det har även drabbat vårat hus nu. Rysligt läbbigt tycker jag.
Se själva...2 bevis på hälsa - I  MIN BLOGG!!!


Vore det ljud till de här bilderna så garva ni lika mkt som jag gör... Tony Irwing has taken my kids!!!


Han joggar så buren svänger. Och med den nya "planschen" bredvid "gymmet" så verkar stegen gå lättare och lättare...

Sen tog han en paus....för att...


-Passar vi bra ihop?

Dags att slänga barn i säng...hoppa i mysisarna...och bänka sig framför teven...

Ciao!


//Stina
 
Komm.:
elin:
<3
 
Pernilla o Bonzo:
Håller med, hade jag sett dessa ungar skjuta raketer mot ett stall så hade de fått sig en rejäl omgång. Inte är jag stor men förbannad kan jag bli!!
Roffe verkar va en cool prick!
Kramar Pernilla o Bonzo
En extra nosspuss till Falcon
 
Anneli:
Hejsan !
Ja jisses va förbannad jag hade blivit om de smällt smällare utanför oss...grr. Jag jagade tonåringar på mopeder en natt för några år sedan....jäkla ungar...hm..undrar om man börjar bli gammal ??
Söta motionsbilder...tror säkert att den sköna bruden sporrar ekorren Kommer inte ihåg vad han heter nu
Kramkram Anneli

Tidigare månad - Senare månad

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27 28
29
30 31
<<<
Januari 2010 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards