Alla inlägg den 19 januari 2010

Av csa - 19 januari 2010 19:00

Att börja en tisdag kl. 4 är inte rekommenderbart.

Det "slutar" med att man redan vid 6-tiden gett en medtrafikant fina fingret och en salva med ord värre än en hagelskur. Behöver jag påtala att han åkte fort som f-n från mig millisekunder senare?

Till jobbet kom jag, i grevens sista sekund, efter att där setat fast i snömassorna en bra stund...*fula ord, fula ord*...

Jobbat friskt i två dagar med hjärnan som största vapnet. Det tar på krafterna. Min är nog inte skapt för att brinna så många i följd med datoriserande...och inte lär det bli bättre imorgon tror jag. Oj... Fast jag trivs med uppgifterna iaf.

Eftersom jag var medvetslös mer eller mindre igår så har jag idag iaf tagit hund-kvälls-vändan. Eftersom snön skapat massa mer av sig självt nu igen , så kom då till sist den  plogbilen och skapade nya vallar. Hundarna kör agility över dem och åkrarna har nu roliga små mönster av bernerfnatt i sitt vita täcke. Själv är jag mest tacksam över min pannlampa som ff är utmärkt.
Alla har vi våra saker för oss under promenaderna...
Spontana inkallningar funkade ett tag. Sen blev det så svårt att gå med 3st "fotgåendes" samtidigt.  Så jag avslog aktiviteten. Vad är det för inkallning när de som längst ifrån går 2 cm ifrån en?

Matte må vara blåst..men nånstans går gränsen för lurendrejerier... Hussemetoden funkar inte på mig! (Godisrån alltså...)

Fick en släng av panik här nyss.
Skrev på ett papper som ska gå iväg till Kommun ang. förskoleklass-förberedelser. Min lilla plutt-Ida...Vart tog du vägen????  Kommer hon flytta hemifrån också snart då?? Guuud...vilken rysning det precis gick längs ryggraden...

Efter att snabbt här och nu ha konstaterat att teven är bara kack numera...så gonatt då!
För nå jäkla isdans kan jag va utan...


//Stina

Tidigare månad - Senare månad

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27 28
29
30 31
<<<
Januari 2010 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards