Alla inlägg den 5 januari 2010

Av csa - 5 januari 2010 17:30

Tycker att alla arbetsdagar kan få vara 4 timmar faktiskt! Det var nästan lätt att hoppa ur bingen imorse.  Fast jag "bara skulle blunda en stund till..." och så hade 35 minuter glidit mig ur händerna och det blev lite stressigt. Körde dock väldigt lugnt och fint till jobbet och hann i tid.

Tomtarna och julen är nu väck i detta hemmet! Såå skönt!! När jag var och handlade på eftermiddagen i Västerås blev jag nästan spyfärdig över att de har så mkt pynt och skit kvar uppe i affärerna.  Nu är det liksom ett avslutat kapitel och tack och lov ett år tills nästa gång. Visst är julen mysig...men nog kort!

Hundarna lär nu leva ett tag till för mat till dem fick jag med mig hem. Och så kunde jag inte låta bli att "rea" lite. Vet inte om jag tycker de har förtjänat den egentligen...men de kanske håller sig i skinnet ett tag till nu. Katterna alltså.


Kisse-katten har gladeligen varit tät sen olyckan som höll på att kosta henne en enkel resa. Är inte alls sugen på att avliva någon pga oönskat beteende, men innepissande finns inte ens som tillägg i min regelbok för dem. 

Barnen fick ledigt idag. De har väl hållt pappa i schack kan jag tro.  Men duktiga också mellan varven av bus och gnäbbande!


Inte helt fel att komma hem till gotter och kaffe från isvädret som nu är ute. För helt ärligt så är väl inte -25 ens lite mysigt??? Näe Lina!

Jag och grönt är ju inte som ett bra par kan man väl säga utan att tala osanning. Men förvånande så lever det iaf ett 5-tal blommor i det här huset för tillfället. En nykomling har vi också.  


Nu tror jag ju inte jag kommer att kunna sköta den så den bär skörd, tyvärr. Men en kaffeblomma ska de vara där "längst bak". Men fin är den än så länge iaf. Peppar, peppar...
 
Nu blir det lite teve och slösurf resten av kvällen tror jag...i kaminens sprakande mysighet!  Sambon ska åka och jobba - tji fick han!  Men när han går av imorgonbitti så får väl jag ett långfinger tillbaka kan jag tro. Men man får ta och ge, det är sånt förhållanden är till för.

En bonusbild här på slutet tänkte jag.
Vet ju en som gillar somliga detaljer jag skapar...så därav så pryder den nu både bakgrunden och här! "Smaklig måltid" Ingrid!


Made by Ida

Stackars alla som avgett nyårslöften om viss avhållsamhet...


Är själv inte ett dugg orolig för badsäsongen! (som ofta ger folk de där konstiga idéerna...)
Även sälar går ju upp på land ibland...och då vore det ju kul för dem att få träffa en likasinnad nån gång!  Här är jag!!!

Imorgon är det ledigt!! Härligt!!


//Stina
 
Kommentarer:
AnnCatrin:
hallå!
håller med du jag........ man ska hålla skinnet spänt.......har du sett en rynkig ballong nångång?
tur för mej att jag icke har några små bakande barn längre.......kan så bra själv så ändå ;0)
kramen AC
 
ELin:
Hej hej på dig! Jag bara älskar din neger-/choklad-bolls bakgrund. Och så pimpat med små stjärnor. Mycket vackert! Det var det första jag såg när jag klickade in mig. Men nu ska jag fixa till håret lite, äta någon vrålnyttig lunch (läste nått om att det var för sommarstranden, men jag tror nog inte riktigt på det, det håller ju aldrig sig så länge =P) och sen bär det av på shoping med Kalle. Ha en bra ledigdag. Och håll dig inne min vän det är ju -20 här i stan så du lär ju inte ha det varmare där ute... Varm kram
 
Ingrid:
Fy Stina, du é grym du. Men en attans så härlig tjej trots allt.
Jag får väl se mig mätt på era negerbullar.

Kram / Ingrid

Tidigare månad - Senare månad

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27 28
29
30 31
<<<
Januari 2010 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards