Alla inlägg den 30 mars 2011

Av csa - 30 mars 2011 21:57

...och klistar gärna in dagens eftermiddagsväder till morgondagen. Jöss va göttigt det varit. Inte så mycket vind och sooooool!!!    Kan detta inte bara få fortsätta nu till...tja...november eller nåt? Jag är för det!!

Dock...om man nu ska ha ett dock för ett väder som INTE är snö, så har "lergångarna" kommit på plats här hemma igen. För dra på trissor - vi har fått syn på barmark på tomten!! Lerig barmark! Så coolt!!

Kan ändå inte sluta fundera på om vi kommer bli av med all snö innan maj? Jag är inte så säker på det faktiskt.   
Men trots lite nackdelar - jag KOPIERAR gärna vädret och klistrar in...klistrar in...klistrar in...


Tänker kolla lite på galningarna i Big Brotherhuset nu. Man känner sig, om inget annat, lite smart efteråt.   

Fast...jag tror egentligen det är lite synd om dem. Visst, de har gått in frivilligt. Men tänk så out de måste vara där inne. Inge teve, nyheter, datorer, radio...inge Facebook(!!!)   Totalt media-klippta typ.

Fattar man verkligen hur det är att leva så? Näe...tror inte det.

Har inte följt det så benhårt som nåt tidigare år, har ingen favvo för att vinna eller så. Men på korta inkik så inser man snabbt hur somliga inte skulle vara nån man personligen behöver ha i sin närhet...   

Dock är det nog dito till mej!


Doggisarna mår bra. Barnen å. Hannah lite däppt igen dock. Själv så skulle jag nog behöver gå och kolla blodtrycket eller nåt. Är såå frussen!! Har varit det hela veckan. Både på jobbet, morgon, hemma och på kvällen. Går påklädd som om det vore minusgrader i tvåtal ute. Känner mig dock inte dålig på nåt vis. Kanske bara varit så elak att blodet börjat frysa i omloppet... Ja inte vet jag.

Sambo mår också bra. Iaf enda fram tills jag kom med lite "infall" igen...*spika, skruva, såga...*   


Å vet ni. Jag blev lite avis i morse. Lyssnar ju alltid på Rix på vägen till jobbet. Tycker Adam är ett behagligt sällskap till jobbet.
De pratade imorse om Kamprad. Gubben som äger "mitt place". Vet ni va han är god för?? Kan minnas lite fel med jag tror de sa....450 miljarder dollar!! Fatta!! Han är iaf 11 rikaste snubben på jorden. Skulle man vilja byta med honom eller???

Joooo!!! Det sägs alltid att "pengar är inte allt". Jag hävdar dock att det skulle lösa a whole lot of sh*t!! Jag skulle då inte ha tråkigt med fett mycket i överflöd av den varan.


Men eftersom jag inte riktigt kommer upp i hans summor så jobbar jag ju. Idag känns det som att jag pysslat mig igenom dagen. Totalt stillasittande mysjobb. Funkar så här lite då och då. Dock skulle jag inte klara av det varenda dag. Då sprang jag nog i stolen.   För inte tala om hur sakta klockan skulle gå.


Blev inge shopping idag heller hörrni... Totalt sambons fel!  Han motionerade hundar istället!! Vilket sätt va???   


Nepp...slut på nonsenspladder för idag. Imorgon är det redan torsdag!!!


Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards