Alla inlägg den 10 mars 2011

Av csa - 10 mars 2011 21:41

...är snart slut. Fast egentligen har den inte börjat om jag ska vara riktigt sådär som bara jag kan vara.   Klockan 23.23 för 35 år sen föddes liten Stina. 3 dagar för tidigt. "Gulsotfärgad" som aldrig skådats. Panik på förlossningen...tills mamma skvallra om sin graviditetsnoja - morötter!   


Min dag började sådär om jag ska vara ärlig. Hannah sjuk... Men det löste sig med sambon som vabbis.

Vädret då!! usch och tvi!!! Det snö-regnade spik i alla väderstreck. och hela dagen har det pinkat ner i olika format från himlen...*muttrar*... Den dagen jag föddes så var det "den första" riktiga vårdagen med sol och takdropp. Så kom igen nu våren!!!!


Kursat hela dagen. Som ett under höll man sig vaken! Men blinkningarna blev ett tag ganska låååånga... Men jag var i gott sällskap. Vera på ena sidan (lite trött i ögat hon med   ) och en ännu mer kämpande Jimmy på andra sidan. Men vi klara oss! Värre var det för Thord såg det ut som...  ...hehe...


Lunchade ihop på Balken. Och efter det så blev det ju paltkoma... ännu mera kämpa med att hålla ögonen i seende.


Hem och möttes av en fin bukett tulpaner och paket! Min söööta familj.   

Lite kläder som jag misstänker måste bytas dock...men...TACK! och så...en ny mobil till mig! TACK!! Den gamla är ju inte klok i systemet liksom. Lägger av i tid och otid och på senaste tiden så ringer den lite sporadiskt också.   

Senare kom mamma, pappa, brorsan, guddottern och svärmor. Tack alla!

Fikade massor och senare så blev det middag med grillat och ugnspotatis. Mums!!


Behöver jag tala om hur mätt jag är??   Behöver inte gå in i nya åldern hungrig och urfallen iaf!!!


Sitter nu och funderar på vilken dag jag kan tänkas åka på en av presenterna! Hand- och ansiktsbehandling. Gud va skönt det ska bli!! Analys å grejjer hörde till paketet. De kommer väl fråga hur mkt en människa kan misshandla sin hy antagligen...   Men hoppas på goda tips och lite shopping av produkter. Nu när jag är så gammal så kanske det börjar bli dags att skämma bort sig lite mera?    


Trots vädret så skiner solen inombords efter idag! Tack alla för fina hälsningar i alla möjliga format! Lucky me for having you all as my friends!!   


Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards