Alla inlägg den 20 mars 2011

Av csa - 20 mars 2011 17:19

Ännu en dag med vackert väder ute. Det fullkomligen vräker ner smältvatten från taken. Snart sjötomt igen!!!   Ida är full i fräknar, fåglarna krigar om vem som kan gapa högst. Ekorrn, som verkar bo i granen utanför köksfönstret, är helmuppig. Tror helt klart han är nära besläktad med "På andra sidan häcken-Hammy". Den galna ni vet.   

 


Snön biter sig kvar på hela tomten MEN jag har hittat en vattenpöl!!   Det krävs inte mycket för att jubla här inte.
Lättroad kallas det.

Eller "letar fördelar i vita eländet", ett annat ordval.   
Blir otroligt avis när man ser bilder på FB från folk i södern...barmark...längtar!!!!!


Är nu förberedd inför veckans vuxenvärld, med alla förpliktelser och måsten.

Jag och Hannah har haft snöbollskrig. Sen spelade vi lite snöfotboll med storesyrran också. Bosse förstörde matchen oavbrutet genom att komma och sno åt sig bollen. Rätt cool dribblare är han dock!!!  


Sitter i detta nuet och planerar veckan som kommer. Inga högflygande planer...mest bara vad jag ska äta. Skoj va?   Skulle kunna tänka mig att äta en häst eller två. Magen kuuuuurrrar!!!
Men... Jag ska prova den delikata lunchmenyn - Müsli och fil till veckans luncher. Iaf några dagar och se vad som händer. Ett prov utan värde. Som att spåra med en hund som inte fattar galoppen liksom. Vi gör´t och ser vad som händer. Funkar det så fortsätter man. Funkar det inte...tänka om!


Familjen är nu glad att husse/pappa kommit hem igen. Ö-vik-resan hade varit toppen på alla vis. Spelat hockey med Markus Näslund i deras tipp-topp-arena Fjällräven Center. Ja menar, jacuzzi (stavning?) i omklädningsrummet kan ju få vem som helst att vilja starta upp en hockeykarriär!    Inte så illa pinkat att spela back-par med honom kan jag tro.

Åkt svävare hade de gjort också, till en ö...jag inte kommer ihåg namnet på nu...

Provat surströmming! Hade inte varit en hit...   Trots att det hade varit en duktigt talangfull kock. Denne hade tydligen en resa framför sig, till Jamie Oliver bl a. DEN killen skulle jag vilja ha hit hem som privat-kock. Inte för att den jag har är kass...mest för att tänk va mkt annat skoj VI skulle kunna göra ihop om nån annan skötte köket på heltid!!   Träna hund ihop igen!!! Like the good old times...


Men, men...
"Allt skoj har en baksida...men baksidor kan säkert bättras på!"

DET får bli något slags mottot för kommande vecka!

Jag tror den ska få bli bra.

Som överskriften lyder... Nu kör jag! Må vägen hålla!!


Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards