Alla inlägg den 14 mars 2011

Av csa - 14 mars 2011 23:17

Idag fyllde våran lilla "Tussi" 7 år!!!   Förstår inte va fort det har gått tills nu???

Känns jätteskumt att tänka tillbaka till den dagen...eller rättare sagt natten, för 7 år sen, när jag vaknade för 17 gången innan 04:00 och tänkte: -Nej faaan heller! Inte pinknödig IGEN!!???   
Men...då gick vattnet!


Chocken. Fattade ju ingenting?? Va är det som händer? Ska jag ha barn nu? De är ju över en månad kvar?? Ska jag få panik nu? Va gör man? Åker man inte nu? Ringer man nån? Hjälp?!?! Eller...?!...


Det enda jag verkligen minns från dagen innan var att jag höll på att bli fullkomligt vansinnig på Falcon. Han sprang efter mig PRECIS hela dagen och bara hässjade med helt vild blick.

Vet inte om det kan vara så...men jag är iaf övertygad om att HAN visst att det var nära!!

Han är klok den hunden nämligen.


Ja in åkte vi ju. Kommer ihåg den resan också. Det kom ett sk "bakslag" med mängder av snö. så vi hamnade i "tåg" med två plogbilar i bredd. Kaj sa många fula ord på den resan...  Vet inte om det var till plogbilarna eller mig faktiskt. För när vattnet går...ja då går det inte EN gång om man säger så... För de som inte vet hur det känns.


Och till världen kom hon. Ganska "enkelt". Kommer dock ihåg att jag knäckte lite fingrar på karln vid varje värk. Det enda jag ville ha som stöd (inge bedövningar, inte syrgas å sånt sk*t!!!) utan bara en hand att hålla i. Kajs hand. Syster fick fina namn när hon kom med förslaget att det gick bra att hålla henne. Fy..jag var nog lite elak där... De sista värkarna gav han mig motvilligt handen... En värk är en ganska stark kraft, för de som inte vet sånt heller. Det är iaf min upplevelse av det hela.


Nåja...det blev lite history över det hela. Hoppsan.  

Idag var idag och damen var nöjd med sina fina presenter. Hon är så värd dem alla.

     

Nöjdast blev hon nog med sitt "krångelpussel" tror jag.

Hon är en dam som gillar att lösa saker. Smart är hon!!


Magen har inte varit med mig idag heller. Ont och illamående. Det var länge sen den bråka såhär...den hade inte behövt börja nu igen heller...

Vet inte vad jag ska göra åt den. Tar dan som den kommer. Imorgon kanske bra igen? Vill inte behöva starta nån utredning/åtgärdsplan på den... De har grävt nog här.

Men som sagt. Imorgon är den nog snäll igen.  


Kväll igen. Imorgon en ny dag. Det har varit lite mer vår idag. Sol. gillar sol.

Gonatt igen då.



Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards