Alla inlägg den 5 mars 2011

Av csa - 5 mars 2011 23:44

Sovmorgon idag!!!!

Dock borde jag inte ha gjort det. Snacka om att kroppen inte funkar rätt när den är van vid något annat. Även om "annat" är helt fel. Alltså gå upp vid 5 är FEL.

Yr i knoppen precis hela dagen.   

Så gott...så fel...strange?!


Efter en massa tassvård och pälsborstning, medans tjejerna busade, i stormvindarna...så tog vi utelunch. Grillen fram och korv med bröd. Tog faktiskt en...trots att det INTE är något jag kan med...Flipstad in my memories.   Vad ni än gör människor...ät INTE korv med bröd på Statoil!!!!! Min erfarenhet säger att man då stannar uppe en hel natt och   , och kan sen inte äta i 3 dagar!!!

Gudars vilket minne. Usch!!!

Pälsvården ja... Ludna pippi-bird:ar i området igen vad det ser ut som. Behöver de stråna faktiskt PÅ grabbarna. Nästa helg ligger lite å skakar om det ska se ut såhär...


Sen drog vi till stan för lite shopping.

Som överskriften lyder så blev det inköpt två sådana. Jooo...ja vet att det kanske är i sista stund. Men jag tänkte lite omvänt.

När jag köper regnställ....sooolig och varm sommar. Köper jag bikini (gud vare med er för den synen!!   ) så blir det ösregn hela sommaren. Tro fasen det. Gud gråter väl då!!   

Så det fick blir halsband...så blir det ännu ljusare snart!   
Det kom verkligen med annat smått och gott också. Allt från smink till gummistövlar till tjejerna. Bosse fick en ny gris också. Man kan aldrig ha för många grisar!!!   En rosa blev det denna gång. Sådan husse, sådan hund - trygg i sin manlighet!!
Ny hårfärg också fixad. Hoppas hinna vicka i det imorgon. Grått vill jag ha på köksväggarna, inte i håret.


Är inne i ett sjukt stort boksug nu igen. Min kära Richard M har ju inte kommit ut med nån ny ännu! Inte på svenska iaf.   Hurry Man!! Hurry!! Är alldeles för dåligt insatt i om det finns något annat man ska sukta efter. Vill ha kvällar med näsan i en bok framöver. Hjälp/tips någon!!??


Nej nu är det dags att sova lite. Imorgon tror jag Västerås kallar igen. Behöver en plattång...och lite annan inspiration.


Nattinatti gott folk!


Ska prova, så här på slutet, med att få in en fin låt här, för första gången.
Den har ingen speciell betydelse för mig...att jag är nere eller så...den är bara jättefin och Celine Dion är GULD! Ska jag gifta mig får hon gärna sjunga på bröllopet!!   Så om "ni" fixar fram henne så blir det giftemål go´vänner!! (som fått för er att vi ska...)


http://www.youtube.com/watch?v=Z9i03WJMyFw



Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards