Alla inlägg under mars 2011

Av csa - 31 mars 2011 23:53

Ligger i sängen och bloggar. Nyss duschat och känner mig både nöjd och onöjd med den här dagen.


Som litet svar till Susanne, kommenterade min gårdags blogg. Tack för det btw!

*VISST är gubben så dumsnål så han nog vänder toapappret både 4 och säkert 9 ggr innan han har hjärta att spola ner det... inge tvivel om det. Kollar man in honom så ser han nästan mer ut som uteliggare, är de "livsförfriskade" som vi har här i hålan, utspridda på parkbänkar i vårsolens glans...  

Men jag gillar hans saker. Så är det bara.  

Det sorgliga, å hans vägnar, är väl att han måste vara totalt korkad. Kamprad alltså.

Om jag kläckte en idé som gav mig fler mille än jag kunde räkna till så skulle jag definitivt leva livet för de slantarna!!!   

Att han INTE gör det, utan på nåt jätteskruvat sätt ff verkar ha mottot att tjäna mer å mer å mer,...ja det måste ju tyda på dumhet och inget annat!! Börjar liksom i hans ålder bli lite dags att försöka njuta av kronorna...om han ska hinna. Krasst sett.   

Förstå livet det kommer bli om hans arv sen...ujuju... Ska vi gissa hur många tidningsuppslag DET kommer härröra???


MEN.

Det var igår det.


Idag så blev då ääääääntligen "MITT" projekt klart på jobbet. Tjoooohoooo!!   När den sista pallen gled in i lagret mådde jag gött ska ni veta. Usch vilken tid det har tagit. Slarvar till leverantörer!!


Fortfarande inte helt 100. Kanske 89% kry, vad det verkar. Frusen ff!! Och något skumt hände när jag kom hem från jobbet idag.

Huxflux blev jag yr och jättetrött. Bestämde mig för att "ta en kvart" i soffan. Inte minst för att få det att sluta snurra...   Den "kvarten" blev lite lång. Nästan 4 timmar senare så vaknade jag av att sambon hade telefon. WTF!!??    Hur kan man lyckas sova så tungt bara såhär??

Känner mig lite halvskum i hela Mig ff. Men inte ens förkyld??

Är det arbets- eller vinterallergi jag har???


För om det är det sistnämnda så FÖRSTÅR JAG!!

Tittar ut...snöflingor som hästar dalar ner...   x 100 ggr ger jag i betyg på det!


Hundburen kom idag. Jösses vilken bra service det där företaget har.   http://www.hansesgarden.se/ utger sig för att ha 1-2 arbetsdagar som leveranstid. Det har de också!!! Bra där!!!


Åh va det nån som såg Big Brother idag??

Då missade ni nåt. Det var såå bra! Gud va jag skrattade. De verkar ha nån slags "skrämsel-vecka" eller nåt. Och idag gjorde nog både en och flera i brallan. Tänk va skoj det är att se andra hoppa i högan skyn av lite och fake-maskar i mjölken.

Själv är jag obotligt mörk"skygg" så jag skulle nog platsa rätt bra in där bland alla harar just nu. Men det är ju en annan historia det...


Gonatt på er som inte sover redan!

ps. Bli nu inte bortgjorda imorgon!!   ds. 

Av csa - 30 mars 2011 21:57

...och klistar gärna in dagens eftermiddagsväder till morgondagen. Jöss va göttigt det varit. Inte så mycket vind och sooooool!!!    Kan detta inte bara få fortsätta nu till...tja...november eller nåt? Jag är för det!!

Dock...om man nu ska ha ett dock för ett väder som INTE är snö, så har "lergångarna" kommit på plats här hemma igen. För dra på trissor - vi har fått syn på barmark på tomten!! Lerig barmark! Så coolt!!

Kan ändå inte sluta fundera på om vi kommer bli av med all snö innan maj? Jag är inte så säker på det faktiskt.   
Men trots lite nackdelar - jag KOPIERAR gärna vädret och klistrar in...klistrar in...klistrar in...


Tänker kolla lite på galningarna i Big Brotherhuset nu. Man känner sig, om inget annat, lite smart efteråt.   

Fast...jag tror egentligen det är lite synd om dem. Visst, de har gått in frivilligt. Men tänk så out de måste vara där inne. Inge teve, nyheter, datorer, radio...inge Facebook(!!!)   Totalt media-klippta typ.

Fattar man verkligen hur det är att leva så? Näe...tror inte det.

Har inte följt det så benhårt som nåt tidigare år, har ingen favvo för att vinna eller så. Men på korta inkik så inser man snabbt hur somliga inte skulle vara nån man personligen behöver ha i sin närhet...   

Dock är det nog dito till mej!


Doggisarna mår bra. Barnen å. Hannah lite däppt igen dock. Själv så skulle jag nog behöver gå och kolla blodtrycket eller nåt. Är såå frussen!! Har varit det hela veckan. Både på jobbet, morgon, hemma och på kvällen. Går påklädd som om det vore minusgrader i tvåtal ute. Känner mig dock inte dålig på nåt vis. Kanske bara varit så elak att blodet börjat frysa i omloppet... Ja inte vet jag.

Sambo mår också bra. Iaf enda fram tills jag kom med lite "infall" igen...*spika, skruva, såga...*   


Å vet ni. Jag blev lite avis i morse. Lyssnar ju alltid på Rix på vägen till jobbet. Tycker Adam är ett behagligt sällskap till jobbet.
De pratade imorse om Kamprad. Gubben som äger "mitt place". Vet ni va han är god för?? Kan minnas lite fel med jag tror de sa....450 miljarder dollar!! Fatta!! Han är iaf 11 rikaste snubben på jorden. Skulle man vilja byta med honom eller???

Joooo!!! Det sägs alltid att "pengar är inte allt". Jag hävdar dock att det skulle lösa a whole lot of sh*t!! Jag skulle då inte ha tråkigt med fett mycket i överflöd av den varan.


Men eftersom jag inte riktigt kommer upp i hans summor så jobbar jag ju. Idag känns det som att jag pysslat mig igenom dagen. Totalt stillasittande mysjobb. Funkar så här lite då och då. Dock skulle jag inte klara av det varenda dag. Då sprang jag nog i stolen.   För inte tala om hur sakta klockan skulle gå.


Blev inge shopping idag heller hörrni... Totalt sambons fel!  Han motionerade hundar istället!! Vilket sätt va???   


Nepp...slut på nonsenspladder för idag. Imorgon är det redan torsdag!!!


Av csa - 29 mars 2011 23:29

Idag har jag inte glömt bort vems födelsedag det är!

 
Mattes fina, goa Dante - 5 år idag!!!  
Sitter och drömmer sig bort...långt in i Lundbackeskogarna...


Hann med januari och februari i år, om vi talar mina "återblickar". Detta kommer jösses ta tiiiid! Men det spelar ingen roll. Får väl ta nån månad då och nån månad då. Nu är det ju tyvärr så att Blogtown inte vill vara snäll varje dag heller. Så ja, det kan ta tid som sagt. Men värt!


Tänk er att Jag skulle skippa att åka till IKEA! Känns meningen konstig? Otrolig? Skum...?...

Ja, kanske så. Men så vart det iaf idag. Skippade åka liksom. Tokigt...

Men. Självklart finns en baktanke. Det blir av lite senare i veckan istället. Källaren behöver bara få sig en omgång. Så jag får flera saker som "behövs".   Vem vill åka från det ljuvliga stället med ett kvitto som är kortare än en meter?? Ono. Det kallas misslyckad shopping på Stina-språk!!


Annars...det har vräkt ner snö idag.

Men det vill man ju inte skriva ner här. Känns ju som ett misslyckande bara att notera....


Ja. Mera skoj idag! Ny utställningsbur beställd. Och nytt tält ska vi få också. Jiiipiii!! Tur det finns snälla vänner som vill sälja sitt tält till oss. Vi behöver inget nytt, vi behöver bara ett helt. Tack!!!!


Nu är det bara en liten sak till jag vill ha till hundarna...hm...men jag har fått ett hett tips. Ska följa den tråden Ia!   


Nepp. Onsdag imorgon. Redan! Den här veckan går så fort att den verkar bra!!


Gonatt gott folk! Hemsidan uppdaterad för den som vill se lite fina bilder m.m


Av csa - 29 mars 2011 18:23

Fick ett infall här och nyss.

Jag vill verkligen inte råka bli av med alla mina gamla inlägg i den förra bloggen!!! Och inte alla kommentarer heller!! Nej, nej...vill inte!! Det är ju minnen. Min dagbok liksom...  


Så va gör tok-kärringen då?...


Gissa! Eller kolla här i bloggen...lååååångt tillbaka i tiden...  


Jösses vilket jobb jag åtagit mig!!!!!!!!  


**************************************************
*******************

Alla inlägg gjorda mellan 6 JUNI 2010 och 25 JANUARI 2007 är alltså från blogtown-tiden. Tänk va länge man har tjötat och klagat    Men kanske förgyllt och roat också???
Det "värsta" är ju att mitt dravvel pågick en bra stund därinnan också. De inläggen låg dock på den dåvarande hemsidan och jag lär anlita en detektiv om jag ska hitta på dem alla...tyvärr!!   


Jag har nu börjat med år 2010-inläggen, bakåt, så alla inlägg finns alltså inte ännu. Men de kommer, de kommer...

**************************************************
*****************



Av csa - 28 mars 2011 22:24

Och vad innehöll den?


Jobb.

Skämmig bil. Knäpp bil.

Brrrrr.

Planer på källarstädning som aldrig blev av pga...brrrrr...

NYA planer strömmar till på rad.

Linsbeställning. Självklart får blinda Jag vänta på dem, jo. Typiskt.

Ikea-suuuuuuug.

Ännu mera planer...hur fasen ska jag få till sovrummet som inte finns??


Lika bra å gå och lägga sig. För här blir inga barn gjorda.



Av csa - 27 mars 2011 21:43

Igår eftermiddag fick vi en idé. Hundvalpar. Ja, jag vet. Vi är inte först med att komma på att sånna finns och är urgulliga.   

Men det var länge sen nu.

Så då frågar man snällt om man får komma till en kennel och kika. Och det fick vi!   


Så efter att sambon kommit till liv, efter 12-timmars nattpasset + lite sömn, så drog vi mot Örebro, Tamikas Kennel.

Ibland har man ju stor tur också. Där finns nämligen två modeller av valpar just nu. En som man ju dör för...alltid  (så därför fick man blunda när det kom trefärgat i närheten...)...och så en modell jag aldrig sett i valpformat.


Och när vi kom fram så kom då en söt valpliga som välkomstkommitté ut genom ytterdörren. Vilka rejäla fina valpar!! Ja...bernermodellerna alltså. Som sagt. Jag kan inte Cocker. Men en sak är säker. Om alla Cockrar är som den som typ sov i famnen på Kaj under kaffet...ja då tar jag några stycken. Nu är nog inte alla så...men Den killen var väl nåt heligt underbart över.   


På hemvägen fråga jag tjejerna vilka valpar som var finast.

Ida gillade bernerserna (hon säger så...berners-valpar..obs s:et måste va med.)

Hannah gillade de svarta. Hon frågade om vi inte "kunde ta en sån med hem".

Men så tyckte hon också katten var cool...Vilket han förvisso ÄR. Vilket tålamod!! MEN! Fler katter ska vi då ABSOLUT inte ha!!!! Inte under några omständigheter!! Inte gratis!! Inte betalbara!! Inte nån!!!!!!   


När vi till sist kom hem så kom välkomstkommittén här emot oss och har väl i stort sen dess setat nära. Vi luktade ju gudomligt intressant. Dante blir ju alltid sååå glad när vi doftar valp (han får tydligen inte nog av småsyskon som "äter upp" honom???  ) Men idag så var nästan Bosse snäppet mera intresserad och glad! Det va otippat. Men svansen gick fort, fort och såååå intressant var det.

Han skulle bara veta. Ja, hur det är med småbrollor som äter en...  


Så veckan kan väl inte sluta så mkt bättre än detta?? Ja, om man är hundkär alltså.


Och ett tillägg ang. valpar av BERNERMODELL.

Fått härligt "uppdateringsmail" av Catharina - Bernerlyans Kennel. Bosse blir nog pappa till en liga i april igen.   

Ida, Bermounts Kennel, är ingen ohungrig modell hon heller för den delen...  
I Norge ser det positivt ut...   

Spännande värre...igen! Och nyfiken på varenda sekund, precis inge bättre eller mindre än de tidigare gångerna. Ojoj...


Nöjd över detta funderar vi oss nu vidare mot nästa vecka som börjar smått JÄTTEKRÅNGLIGT.


Mer om hur det går och inte går...ja, det kommer läsning om vecka.


Ciao.


Av csa - 26 mars 2011 17:43

Så var barnkalaset avgjort nu då! Det blev JÄTTEBRA! Många, 16st, blev det till sist. Så kul för Ida och Hannah att så många kunde komma.   

De leker nu för fullt med alla nya fina presenterna. Och högljutt. Så de måste vara bra!   


Eftersom tjejerna tycker om det, så lägger jag ut lite bilder från dagen här. Inte så skoj att fota inomhus och ungarna far som yra löv för vinden... Men några tog jag iaf!


  

Innan alla kom...förväntan...

 
...gör så att man blir lite fnissig...  


Började med fika i prinsessrummet (såklart!!) Då fick man passa på att
fånga alla på bild. Tror jag lyckades...
                    
Ida hade bjudit en riktig tjejmaffia.   
Hannah hade fler killar än tjejer på "sitt" kalas. Till pappas stora förtret...(det där om moppekaravaner hit när hon blir äldre tär på honom redan...)  
Några barn ville ha sina föräldrar kvar och faktiskt EN som brukar vilja det tyckte kalaset var helt okej och lät mamma åka! Jag tror hon blev smått förvånad, mamman där... Men bra att hon kände sig trygg med oss såklart.


Sen var det paketuppackning (coolt tyckte Hannah att alla papper SKULLE slängas på golvet för det skulle någon annan blir tvungen att plocka upp sa prinsessan Malin!!Hon som höll i kalaset.)
Sen gick startskottet...vidare ner till Borgen för alla tänkbara övningar...

                    
"Tjejmaffian" här på sista bilden. Såg minst av den ligan under dagen, hur mkt jag än minglade runt för att hålla koll.   Stora tjejer!!!


Efter 2½ timme var det en ganska så svettig skara barn som återförenades innan hemgången. Godispåsarna smakade nog gott!

 

Så nu hade vi vuxna planer på en lugn lördagskväll.

Dock verkar de små återhämta sig snabbare än planerat...   Hur ska man lyckas göra slut på deras batterier????


En bra dag blev det. Nöjda barn är glada barn. Inget tjiv alls ännu.   


Nu snörar vi ihop lördagen med Tacos och gotterier i soffan resten av kvällen...

Jo, hundarna har också fått sitt idag. Nöjda och trötta killar ligger utspridda på golvena här.


Slutet gott, allting gott. Och även min mage mår FORTFARANDE gott!!!!  


Av csa - 24 mars 2011 21:37

Det var en bra dag idag också. Jobbet lunka på och innan "morsan" gick hem så lämnade hon guldjobb till mig. Hon är väl för go våran G...   Min fredag kommer bli lätt - jättelätt!

Imorgon ska mitt pågående projekt vara klart. Kommer de ske? Näe... Leverantören kommer sova svett om nätterna efter samarbetet med "mig"   Men jag har iaf gjort honom mer ödmjuk.

I början hette det: JAG har aldrig någonsin gjort fel!!

Numera: JAG ber så hemskt mkt om ursäkt...

  

Stackarn. Han har mött sin överkvinna, som heller "aldrig gör fel"...fast är bättre på det än honom!   


Annat kvinnligt.

List. Envishet. Kort stubin...

Det har jag haft idag. Efter hemkomsten..  

Mina små söta gullungar. De goa. De perfekta mina...

Primadonnorna är inne i en inte äta tid igen.   Det absolut värsta jag vet. Den här veckan har varenda middag fått dem att rynka ihop näsorna så mkt att de sett ut som russin båda två. Jag blir galen på detta!!!

Strax efter rynkandet så börjar ursäkts-SM direkt!

- ...jag måste nog gå och kissa...kan inte hålla mig tills efter maten...

- Jag har så ont i benen mamma...*snyft*

- ...är inte så hungrig...
- Vi hade potatis på skolan också...

- Får vi glass när vi är mätta? Jag är mätt NU! (och så har hon inte ens börjat..)
-..måste vi äta lika mkt som ni gör...?...

osv osv osv

  Åh det kryper i mig bara av att återskriva eländet här.

När jag till sist röt i från tårna så kom iaf Hannah igång. Ida kom knappt igång...och fick därav sitta vid matbordet i 2½ timme! innan tallriken blev tom.

Det får liksom vara nog på dumheterna ibland. Man kan inte alltid komma undan bara för att man är tjurig, vilket hon var idag för att hon inte fick något gott innan maten.

Mamman hennes kan vara tjurigare, borde hon veta vid det här laget...


Hade en knäpp telefonförsäljare på tråden här på senkvällen. Ringde och skulle ha tag i sambon, men när jag svarade att han åkt till jobbet så sa han:

-jaha...en sån stackare som jag som jobbar natt alltså?

Öh...VAD gör en telefonförsäljare för arbete på nätterna? Ringer de till folk på nätterna, så lär de ju knappast bli bättre bemötta DÅ, än vad de säkert blir dagtid hos de flesta.


Nej nu ska jag glädjas åt lite också innan läggningen.


Glädjs åt mitt "barnbarn" som är på bättringsvägen...

Glädjs åt dräktighetstecknen hos tikarna som Bosse parat...

Glädjs åt att Kaj gör sin sista h-vetes vecka...för alltid!!?

Glädjs åt mina vänners framgångar...

Glädjs åt att det om "en natt och 6 timmars arbete", tror jag att jag bestämt mig för, är HELG!!!!

Glädjs dock ännu mera åt min "hemlis"... Det verkar fortfarande funka som jag hoppades!!! Vad är då hemlisen? Eller rättare sagt vad är nu detta jag inte ville jubla över direkt utan "smaka på" lite mera...

Jo! Jag har bytt matvanor gott folk! NEJ! Inga dieter, bantningar, anorektiska infall...jag har helt enkelt påbörjat en...vi kan kalla det "veggo-väg", på sätt och vis.   Jag testar. Nu har jag gjort det i 3 dagar och min mage är SNÄLLARE ÄN NÅGONSIN!!!!

Tänk om det var så här enkelt? Kan det vara så jag bara inbillar mig bara för att jag vill tro på detta?

Skit sak samma! Funkar det pga hjärnspöken eller matvalet så må det kvitta vilket som är den skarpaste orsaken... Jag har fått ett inre lugn jag inte kan beskriva!!!!

Måtte, måtte, måtte detta funka nu!!!!

(Jo, jag kommer äta gott på helgerna i den mån jag klarar av!! Jag har ju som sagt inte slagit i skallen och börjat banta...så otypiskt mig att det går inte för sig på nåt vis!)


Gonatt på er!


Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards