Alla inlägg den 31 mars 2011

Av csa - 31 mars 2011 23:53

Ligger i sängen och bloggar. Nyss duschat och känner mig både nöjd och onöjd med den här dagen.


Som litet svar till Susanne, kommenterade min gårdags blogg. Tack för det btw!

*VISST är gubben så dumsnål så han nog vänder toapappret både 4 och säkert 9 ggr innan han har hjärta att spola ner det... inge tvivel om det. Kollar man in honom så ser han nästan mer ut som uteliggare, är de "livsförfriskade" som vi har här i hålan, utspridda på parkbänkar i vårsolens glans...  

Men jag gillar hans saker. Så är det bara.  

Det sorgliga, å hans vägnar, är väl att han måste vara totalt korkad. Kamprad alltså.

Om jag kläckte en idé som gav mig fler mille än jag kunde räkna till så skulle jag definitivt leva livet för de slantarna!!!   

Att han INTE gör det, utan på nåt jätteskruvat sätt ff verkar ha mottot att tjäna mer å mer å mer,...ja det måste ju tyda på dumhet och inget annat!! Börjar liksom i hans ålder bli lite dags att försöka njuta av kronorna...om han ska hinna. Krasst sett.   

Förstå livet det kommer bli om hans arv sen...ujuju... Ska vi gissa hur många tidningsuppslag DET kommer härröra???


MEN.

Det var igår det.


Idag så blev då ääääääntligen "MITT" projekt klart på jobbet. Tjoooohoooo!!   När den sista pallen gled in i lagret mådde jag gött ska ni veta. Usch vilken tid det har tagit. Slarvar till leverantörer!!


Fortfarande inte helt 100. Kanske 89% kry, vad det verkar. Frusen ff!! Och något skumt hände när jag kom hem från jobbet idag.

Huxflux blev jag yr och jättetrött. Bestämde mig för att "ta en kvart" i soffan. Inte minst för att få det att sluta snurra...   Den "kvarten" blev lite lång. Nästan 4 timmar senare så vaknade jag av att sambon hade telefon. WTF!!??    Hur kan man lyckas sova så tungt bara såhär??

Känner mig lite halvskum i hela Mig ff. Men inte ens förkyld??

Är det arbets- eller vinterallergi jag har???


För om det är det sistnämnda så FÖRSTÅR JAG!!

Tittar ut...snöflingor som hästar dalar ner...   x 100 ggr ger jag i betyg på det!


Hundburen kom idag. Jösses vilken bra service det där företaget har.   http://www.hansesgarden.se/ utger sig för att ha 1-2 arbetsdagar som leveranstid. Det har de också!!! Bra där!!!


Åh va det nån som såg Big Brother idag??

Då missade ni nåt. Det var såå bra! Gud va jag skrattade. De verkar ha nån slags "skrämsel-vecka" eller nåt. Och idag gjorde nog både en och flera i brallan. Tänk va skoj det är att se andra hoppa i högan skyn av lite och fake-maskar i mjölken.

Själv är jag obotligt mörk"skygg" så jag skulle nog platsa rätt bra in där bland alla harar just nu. Men det är ju en annan historia det...


Gonatt på er som inte sover redan!

ps. Bli nu inte bortgjorda imorgon!!   ds. 

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards