Direktlänk till inlägg 23 september 2012

Skeva synsätt

Av csa - 23 september 2012 13:06

Min lilla soffkompis.

Vi behöver snart en större soffa om vi ska bli fler såhär...


 

Friskna till gullis!!


Läser tidningen på nätet, gärna ihop med morgonkaffet...som idag intogs efter 11!   Jomen ska det vara vilohelg så ska det väl? Indiansömn dock. Det är sånt vi mammor kan och vet mer om.


Smått ilsken ff över att mitt sms från Specsaver betydde att mina glasögon var klara och inte linserna. Är i större behov av det sistnämnda nu. Tiden säger tick, tack i en hiskelig fart.   

Dock var ju inte glasögonen klara. För inte var de inställda efter min syn iaf. Fy fan. Dags att fight for my right igen. *suck*


Vet inte om jag bara är jätteelakare än jag redan är...men läste att den där Herreysgubben hade varit med i Superstars och slitit av hälssenan. "Förlorade" 300 tusen pga det. (Framtidsplaner i stöpet #finstilta)

Får man fråga hur mkt han tjänat innan?? Får man också fråga vem som sa åt honom att han var tvingad att deltaga? Jomen han ville väl ha lite PR, of course. Likamed pengar. Så nåja...har lite svårt att "tycka synd" där.

Shit happens för oss vanliga låginkomsttagare. Välkommen ner på botten, rikknös!  


En annan, skyldig och dömd, läste jag också om.

Han har gjort valet att helt enkelt uttala sig med de otroligt begåvade orden: "Jag är inte längre svensk, det är bara Svea stat som gör anspråk på mitt kött".

Okej...?!... Är det här meningen man ska tycka synd om honom?? Han som släckt människoliv och krossat familjer?? Förstår inte vad vitsen med att ens ge en sån rätten till uttalanden, om jag ska vara ärlig? Men förstår att han behöver rättspsykiatrisk utredning.


Nåt som jag inte kan med bara. Tjockistankar? Kalla´t vad ni vill... Jag har även hört avundsjuka påstående i sammanhanget. Då fick jag roligt!! Jag har alltid velat vara som en piprensare!!   

Detta hetsande viktnergångsproblem en skyhög skara folk verkar ha?! Det är konstigt va det är smittsamt. Det handlar nog inte ens om att de har det problemet, utan snarare om att man ser typ en superkändis och tror att hon ler med det kritvita leendet pga att hon är smal.

#Hemlis.   Hon ler det kritvita leendet för att hennes kändisskap blir större pga att en tidning ger h*n PR. Likamed mer pengar i hennes plånka.

I´m sorry to be the truth-teller over here.   

Håller iaf med Jessika Simpsons kompisar. (Jo, ni läste rätt! Jag är enig med Highheelschics. Gud så udda mej!!  ) En påstår helt sonika (enligt tidningen): "–Jag vet att hon skrivit ett stort avtal och allt, men att gå ner i vikt är verkligen det enda hon pratar om nu för tiden. Det är tröttsamt"

Amen till den!!

Varför detta behov av att "tala om" hela tiden??? Vem har sagt att andra vill lyssna när en spinkråtta sitter och klagar på övervikt? Det är inte övervikt. De är synfel och kanske ännu mer...idealfel!! Men var och en gör som den vill. Det här tycker bara jag. (Varför måste sånt förklaras??) Det kan vara en omöjlighet för andra? Säger man sånt där då för att såra andra, fetton, bara? Annars...de är väl bara att göra´t, men tacknämligt i tystnad. Alla vill inte höra. Deras öron tar liksom inte bort kilona.

Men jag vet problemet. I dagens samhälle gäller det att hävda sig.

Fattar inte varför det tagit så mkt mark... Det är ju oftast inte ens sant. För äter man godis, chips, dricker dricka, pizza, fika...ja då är man inte ens ute efter viktnedgång.

Allt eller inget. Allt = gott levene. Inget = viktnedgång.


Gud det tar på tankarna att ha en lugn helg.   Man samlar på sig mkt man vill hävda...hehehe...


Dags att stoppa i mig nåt ätbart. Är hungrig. Då äter jag.

Kanske man ska börja förespråka viktuppgång!!!?? DET är ett problem för jättemånga stackars människor. DEM är det synd om.


Vi hörs, om ni vill!


 
 
Ingen bild

Carola

24 september 2012 05:37

Hihi, ser att vi skrivit om nästan samma sak idag:)
Folks beroende av att klaga, gärna högt inför andra. Både va det gäller viktnedgång eller annat. Varför tror dom att man vill lyssna..? :P
"Sluta ät eller sluta klaga liksom"., haha!!
Syns på jobbet snart:)

csa

24 september 2012 11:30

Ojdå, har vi? Jamen se där...inte bara jag som får inlägg via verklighetens baksidor?! ;)

Men precis. Detta att "se och hör mig för jag har nåt att säga och alla måste lyssna på bara mig" det gör mig spyfärdig!! =(
Just i detta fallet, ang. vikt. Nu är det ju inte så att jag inte förstår folk som både vill och kämpar för att komma dit man vill och mår bra av. Det är inte dem jag menar som kritik emot. Utan dessa som verkligen inte behöver det, för de kan redan gömma sig bakom lyktstolpar!! Och måste lik förbannat skrika rätt ut typ: "JAG ÄR FEEET SER NI DET???" *suck* (och bredvid står en som gråter sig till sömns för att den har det problemet...men inte får ordning på det =( )
Denna episod jag hade i tanken för texten ovan är hämtad från verkligheten, någon som gör precis så. Sitter och drägglar över bilder på snygga kändisar i tid och otid, skriver/skriker om att hon hara druckit ett glas vatten och ätit luft sen en vecka tillbaka och citat: "Fettet bara väller ut överallt!!" *dubbelsuck* Men det stoppar inte där liksom. Nejdå...då hade människan bara behövt hjälp ;)
Nej det tar sen en dag el.två Då moffar man fika i 30 upplagor, lägger ut bilder på det, handlar pizza och citat: "fettar ner mig rejält".
Sen kommer ångesten och man får då höra 40 omgångar med "Gud va feeet jag är!!!"
Nu är människan i 40-års åldern, vilket gör mig rädd då det finns ungdomar i familjen som absolut inte kan undgå att lyssna på detta. Det är där jag önskar att det kunde ske under tystnad. Barn tar åt sig!!!! Höll på att dö den dagen min yngsta kom hem och sa att hon hade "fet mage". Skrek nästan rätt ut!! Inte har hon då hört det här hemma...men nån middag ville hon inte ha för då skulle magen bli fetare! =O
Hjälp!!!

Oj.Blev långt det här... Men kanske bra med en förklaring?!

DOCK så hoppas jag att alla som varesig vikten ska upp eller ner verkligen kommer till sina mål. Men det finns folk som ser så illa så de inte fattar att de redan duger, och mer därtill. Bara för att JLO har en fin rumpa så får jag inte samma genom att titta på hennes videos liksom =D Jag lär "drag my ass to the gym to fix it" om man säger så. Hahah!! Vilken syn.

Nåja. Nu vakna liten sjukling Ser mkt piggare ut!! Vi ses imöra K**j**a ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av csa - Söndag 18 feb 22:17

Om man bara kunde få bryta benen. Vilken befrielse. Det syns. Om man bara kunde få slippa ifrån... Alla diskbråcken i nacken. Sviterna efter cancern. Gallproblem. Magmunsbråcket. Magsår och inflammationer. Tarmfickor. Rörelseproblem...

Av csa - Tisdag 16 jan 22:25


Eller vad man ska kalla det jag gjort idag?! En del av mitt nya jobb, var det iaf. Som SKA bli bra för mig. Det smakade iaf bra. Jag hade kul, bra energi, i huvudet, för att ta 2 km fyss, nöjd-känslan infann sig ikväll. Jag fick ett nytt eget kon...

Av csa - 31 december 2023 00:15


 

Av csa - 27 december 2023 23:00

"Vilken otur du har..." Är bannemej den värsta kommentaren jag fått och får. Otur har man om man snubblar och stukar lilltån. Tappar bort en strumpa eller liknande. Det jag har är nåt annat. Förbannelse mer likt.   Jag har tappat räkningen, i...

Av csa - 25 december 2023 22:45

    Den kom i år igen. Tänka sig. Fort gick det också. Bara snön ramlade ner... Men julen har varit jättebra! Förutom att H haft hög feber och varit som en trasdocka... Men har vi någonsin haft en jul när alla varit friska? Tror inte det.  ...

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15 16
17 18
19
20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards