Alla inlägg den 20 januari 2013

Av csa - 20 januari 2013 22:38

Helgerna går - Ja!

Men idag har vi iaf nått en liiiiten bit till på vägen mot att kunna se oss omkring i bygget och säga: "Jamen fan va bra vi är!!"   

Självklart gör snickarn mest vinklar och vrår...men jag tar enhälligt åt mig äran som planläggare och hjärnan bakom allt. Thank you very much!! We all do what we are best of. I poke and preach probably best of all i know.   I´m sort of a champion of it.   


Kidsen har varit ute och njutit lite i det kalla, soliga, vädret. Och blev en smula osams. Har varit lite av ett tema under dagen. Underbara syskonkärlek.   


Bo har gått långis och näääästan liksom ätit idag. Jubel å visslingar.

Innebandymatchande sen. Våra små 06/07:or kämpade mot 05:0rna de förut hade gemensamt lag med.

Jag tycker iaf att våra var bäst! De är iaf fairplayers för att nämna en sak. Den fula ungen (alltid tyckt, mest invändes ful) gjorde upprepade fula gester mot våra "små" vilket höll på att göra mig smått nu-klappar-jag-snart-till-ungjln.

Men jag är egentligen inte förvånad över han beteenden. Päronen har inte mitt tycke av folklighet så... Päronet faller inte långt från...


Någonstans sen fick vi full sula-ork?!...rensa, rensa, kasta, slänga, rensa, plocka,organisera, tänka, planera om och planera bort och vips så PERFECTAMUNDO. Bara de två värsta skåpen kvar... Behöver hyllplan. Någon som ska till Ikea och kan plocka med sig några till mig?? (Ej läsfel. Jag har tyvärr inte tid att åka själv...)


Hannah slog på en vurpa i trappen. Det blev MÅNGA ajaja och tårar...och blodande...och slutligen la vi ett bandage enligt alla konstens regler. Handskar, sårtvätt, fix å trix. Hoppas hon inte får mer ont under natten. Skruttan... Lårkaka Bigtime.   


Läxläsning/middag och slängde ungarna i säng på en kvart kändes det som. Hatar att stressa dem!!! 

Dusch, nagelfix och planering - min kväll.

Sambon läser artiklar på nätet och svär över samhällets förbannade kryphål.


Tycker jag tar detta med nedvarvning till en bättre nivå än han gör... Men så stressar jag ju mån-fre istället. De gör ju inte han direkt...   


WHAT??! Jag är ju bara ärlig!!   


Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8
9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards