Alla inlägg den 28 januari 2013

Av csa - 28 januari 2013 22:07

En morgon inte helt problemfri.

Vid 8 var det fotografering. Gjort på en halv grisblink. Om jag kommer va snaggad med mustasch på mitt kort blir jag INTE förvånad. Och när man får påståendet: "Skriv som det står i passet!" ...och Jag påtalar att min ögonfärg inte finns som val...satte svaret: "Nehee?! hihihi" spiken i kistan för omdömet = Amatörer!!


Järntabletterna är i omlopp igen. Trött. Hängig. Seg.


Hade en egenkväll med tjejerna då K åkte på sånt bara han orkar med av oss två: Politiker som spelar Bättre och Bättre Ändå för en publik som köper bästa skådespelarna. Själv hör jag inte hemma i sånt. Jag skulle bara ställa mig upp och tala om att de vore idioter allihopa som spelar ett spel med folks levene i den här utdöende kommunen.


Ja...för inte fan verkar de vilja ha kvar några invånare här iaf?!

Om mina barn ska gå på Lindbo eller Tunbo fr o m åk4 så flyttar jag till Arvidsjaur. Alternativt Amerika. Cypern. Australien...

Vad ska små, små barn göra i en skola där åk9 röker och kn*llar runt??? För mig inte ett sunt alternativ. Vi kommer då antingen få barn som börjar likadant vid en betyyyydligt yngre ålder eller så blir de mobboffer och så ska vi inte gå in på vad det leder till.

Drastiskt tänk?

Antagligen!

Det är ju mina barn det gäller!!!


Det verkar vara dyrt att tänka också numera? Politiker är ofog som inte lever i en svenssons verklighet, skålar i vin till en svindyr middag på en tisdag, som vi betalar, och har för höga löner för uruselt utförda arbeten! Och allt sker medans vi får titta på och försöka nysta upp ett nystan de ständigt drar i tåtarna till för hur kappan vill vridas för dagen!


Det är så dumt så klockorna stannar!!


Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8
9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards