Alla inlägg under juni 2010

Av csa - 17 juni 2010 22:17

Fler lediga dagar åt Stina!!   Den kampanjen startar NU! Vill ni donera (så det täcker upp mitt löne-fall när jag kommer stanna hemma och njuta ist för att jobba...  ) så går det bra att höra av sig om vilket konto slantarna ska sättas in på!!


Som överskriften lyder har det varit en sköööööön dag. Gick ut starkt redan imorse med frulle och datorn, packade lite åt tjejerna och njöööt i solstolen. Å dra på trissor!   -Jag tror jag fått färg????????  Jättekonstigt, sånt brukar ju inte hända.
Läste på alla pillerburkarna då somliga medicament ju kan vara si å så ihop med sol, men jag hitta inget...så detta färgomslag måste ju bero på nåt annat då? Jo! Jag har provat duscha...så det är inte "skit" som är orsaken!!   


Sen har vi flängt runt lite idag, bl a varit hos bekanta i 08 och kikat på valpis. Såååå söt!   Shoppat och myst också, jag och sambon.   Tänkte oss sen en tripp till andra "kändisar"...men den där staden är ju bara för stor. Allt verkar ligga på andra sidan??? Nåja, får väl våldsgästa dem någon annan gång...


Har en liten frågesport på gång här nu. En enkel bild...och ni ska svara...så kommer rätta svaret imorgon. Okej?   
Här kommer bilden...

Nu ska jag ta och slänga mig i säng. Det är ju jobb imöra och som vanligt ringer klockan innan tuppen gal i det här huset...     ...men imorgon ordnar det nog sig endå. Det är ju Fredag - "igen"!!!

Av csa - 16 juni 2010 17:06

Jo! Efter idag så behöver jag det verkligen!!! LEDIGT! Fy faaaan vilken dag. Redan innan frullen kunde jag strypt någon.    (Jo, igår glädje men inte idag nej...ja vet!)

Helt ärligt så ska det efter nästa vecka bli såååå skönt att gå till jobbet. Detta jävla hackande är över. Denna jävla övervakning är över. Och ändå så gäller inte detta ens mig! Men det räcker för ett helt hav att få lyssna på detta förbenade "tjöt" varenda dag...timme ut och dag in... Det kan få en nervfast människa att se rött t o m. Helt övertygad om det!


Min kära Elipet behöver ju medalj som står ut!! Idag var det så nära att jag fick ett utbrott ÅT henne att tungan blev blodig när jag bet i den.   Mitt i allt så är jag megaimponerad över att det finns en människa som kan vara så tyst åt sånt här. Eller så kanske det är ren "tur" att det inte är jag som får denna behandling... Då hade det nog brunnit lös för länge sen!!!! Och det vore ju synd om stället brann ner liksom...ganska nybyggt...


Ska nu ta och njuta och varva ner med kaffe...för idag har jag FREDAG! Väck-väck med alla jävla jobbtankar. Tror t o m att jag ska kolla film och käka chips ikväll! Bara för att jag kan...bara för att jag har förtjänat det...bara för att!   

Av csa - 15 juni 2010 17:06

Har inte riktigt tid att blogga just nu men lite glädje måste man få bubbla ur sig ibland...och inte bara *morr och gnissel*.   


På morgonmötet idag så fick vi det glädjande beskedet att vi ska få bli fler. Ja, alltså inga som är på tjocken (det räcker liksom med 3 som snart ska vara pappa-lediga...) utan att det ska anställas flera.   Nu får man ju hoppas att det är våra Proffice:ar som får förturen av minst två anledningar. De är trevliga och duktiga arbetare...och de behöver ingen upplärningstid. Men vi får väl se hur det blir... Kan ju vara spännande med helt nytt folk också!


Sen blev vi innan hemgången idag inkallade till en av cheferna. Ujuj...skäll??? Nejdå, mkt långt därifrån faktiskt...

Tack och bock! Jag har nu ny jobbmobil som FUNKAR!!    Enda "jobbiga" är ju att jag också får nytt nummer...men lite grus i dojjorna kan man leva med. Och äntligen kan jag nu ringa alla jobbarpolarna när man behöver få tag i dem ist för att springa ca 140 000 kvm på jakt varje dag. Nog för att man kan behöva motionen...men ibland behöver man svar och hjälp snabbare än flåset liksom. Och så härligt att man nu kan bli nådd av dagis och andra akutsamtal som kan tillstöta under en arbetsdag. Toppen tycker jag!!    För det är såå boring att bara hinna säga hej och så var det adjöss med det samtalet om man inte hunnit kasta sig ut ur en dörr...


Nej, dags att jaga upp sambon ur fotbollssoffan och barnen ur lek. Måste få nåt gjort i trädgården idag, men först tror jag att det ska få bli lite besök i div. affärer i stan faktiskt. Djurmagasinet, Media Markt och Bauhaus - Here I come!


Kram ut i etern!

Av csa - 14 juni 2010 20:47

Den dära hemsidan...dööööh!!! Inte min bästa vän just nu kan vi väl enkelt säga.    Har försökt och försökt och försökt. Och lär väl försöka några ggr till innan dagen är slut! Har ju världens uppdatering å göra. Elli liksom...farmors sötis!    Och jo, snygg också. Men som sagt...jag ger mig väl inte så lätt...


Lite bilder idag. Ingen inbördes ordning eller nåt...bara lite...bilder...


Förs ut den jättevackra bilden Lina Martinsson tagit på Elli!   TACK!!!


Jo just ja. Jag var ute och joggade idag. En kilometer - i foppatofflor dessutom! Hejja mig...men inte lika mkt hejja döttrarna som var orsaken till att jag fick springa...  
Nyss fick iaf ännu en familjemedlem ett joggingryck. Den riktiga atleten i familjen. Tror han tyckte det blev mysigt efter hans Home Cave-Makeover som blev idag.


Roffe The Runner!     


Och di där döttrarna...   Hade inte många planer på att gå in i drömmarnas rike här på kvällen inte!!


Mys med...

   

...Dante stod högt på listan!



Busig "tigerunge"...



Oooops Hannah! Tagen på bar gärning! Inge tuggummiblåsande vid sängtid inte!!    


Men så till sist fick jag iaf dem till ro...Och då är det ganska gosiga faktiskt!!

   


   


Blev inte mycket nytta utfört idag inte. Fick besök av bästa vännen och sonen. Så det blev cykelturer och pladder ist för Bauhaus och täckbark.    Får väl göra mer på den fronten under morgondagen ist. Tror det blir fint. Och så måste mer kantstenar hem. Och så... Lite mera fix. Men det tas undan för undan.


En sak jag är otroligt trött på nu är mitt hår. Igen! Det är bevisligen ingen frisyr längre utan ska få vara i "utväxt-stadie". Men just nu är det ju lite för långt fram.... Jag har försökt med ca 20 pers snart om att de får sätta saxen i mitt hår. Jag vet "ungefär" hur jag vill ha det...men ingen törs! Herre Gud. Det är ju bara hår! Det växer väl ut igen?! Hittills har det då gjort det på mig iaf. Men, men...jag får väl försöka hitta den där timmen för att åka till en frisör. Det är bara det att jag vet inte när?? Komma hem vid 17 och sen ta sig till Västerås...då har det stängt! Därför tänkte jag att vem som helst kunde få gå lös...men, men... Elak-lössen avskräcker väl?          


Dags för en dusch och så lite småslummer nu, i soffan blir det nedtrappning innan sängen. Det är en lång tisdag imorgon...veckans värsta dag! MEN! Sen har jag låtsas-fredag...   


Av csa - 13 juni 2010 15:37

Igår var det Avesta-utställningen. Svensk Vinnarutställning 2010, flådigt ord värre...   Den titeln fick ju inte våran Bosse då. Men han var fan finast iaf! Om ni frågar matten hans... Och hon har ju alltid rätt!   


Bosse slutade sexa i Bästa Hanhundsklassen. Jo, jag vet att det inte finns nån sån placering officiellt, men hon den där lätt strange:a domaren envisades ju med att sparar på oss, så va ska jag kalla´t då???? Endå fråga hon sekreteraren innan hur många hon skulle placera. Ja va säger man...en del i förklaringen över placeringarna då kanske?...?...  ...Say no more!  Placerad bakom certet blev han. Det kommenterades det också (tillsammans med övriga uttalanden om att jag springar för fort och bla bla bla...) men verkar det som om den här nuckan bryr sig? Nääää... Antingen är de våran tid och dag eller så inte. Jag påstår iaf att ett cert mer eller mindre gör ingen hund bättre eller sämre!  Skjut mig om jag har fel. Eller...konstatera att jag har rätt.   


Det var iaf en trevlig utställning vid sidan av. Vi hade tältgäster som förgyllde dagens väta och blåst med skratt. Åsa, Ia, Johan och brudarna Ebba och Bella boa in sig med oss och Bosse. De stora grabbarna lät vi vara hemma och det verkade inte gått nån nöd på dem när vi kom hem alldeles för sent... De gnugga sömntrollen ur ögonen och jäspade nåt välkommen hem när vi dök upp.   


Bosse fick ju äran att vara med i Uppfödar- och Avelsgruppen igår med. Där blev de bästa grupp i båda. Sen vart det ju lång väntan till finalerna. Men sen gick det fort. I Avelsfinalen så placerade de sig som 3:a! Och i Uppfödarfinalen slutade de på en ärofylld 2:a plats bakom kort-kort-klädda Flatägare. Tror det var ca 20 grupper med där, så konkurrensen var det inget fel på alls!! Påtalade dock att det var väl en förlust man kan ta..för Kaj i kort-kort tror inte jag är ett vinnande koncept!    Jo husse fick springa i de finalerna ist för mig. Varför? Kan väl säga att han gillar det...och så fick jag en ursäkt om någon där vid ett (ursäkta överdriven ärlighet) toabesök när byxknappen for all världens väg och ingen fungerade gylf var kompisen. Det hade väl inte blivit nån succé det heller i finalringen kan jag tro...   Men iofs. Uppseendeväckande kan ju vara ett vinnande koncept annars! Observera annars!!! Alltså inte jag=byxlös...


Det roligaste med dagen måste väl endå anses att jag och Annica länge skämtat om att vi har snart en Champis-kull ihop. Lovahagens E-kull alltså. Emo i USA är ju AMUCH sen en tid tillbaka...förra helgen tog Elliot sitt sista cert och blev SE UCH..och tro på fanken. Igår slog fina Elli till rejält. Sista CERTET, BIR, CHAMPION & SV-10!!!!! Det är lite småcoolt sådär. Inte så lite heller kanske. Grattis till uppfödaren och ägare!!! Vi är mallig far-ägare. Det är vi!!


Har inga bilder tyvärr att delge (eller vänta..fick mail nu) så här kommer snygg-Elli!! Och matte Gunilla stolt kan jag tro...

  


Dog lite när vi kom hem. De förbenade tabletterna hjälper mot lite och härjar med annat...   Vet snart inte vilket ben jag ska stå på. Men är glad att jag oftast kan stå på nåt!


Tack Åsa för bilderna!! Tack för trevligt sällskap igår!! Tack Bosse för att du är snyggast och Min! Bara min...och snart tar vi dem...allahopa tänkte vi...för nu växer pälsen vettni...hehehe...nu kommer pälsen...   Och slutligen grattis till våra vänners fina placeringar igår!

Av csa - 11 juni 2010 17:34

Eller jag hoppas iaf att det kommer. Den tiden när schemat är tomt! Visst är det skoj med utställningar...bara man kommit dit smärtfritt...och det har gått/går bra!    Men jag måste få vara Party-pooper och säga: Lugn och ledig helg...hemma...mmmmm....  Framför allt så är det nog den där jävla mobil-väckningen jag vill ifrån tror jag. MEN...eftersom jag inte längre alls hör signalerna... Blev kluvet det där!????


Hundbadningen klar. Det fixa sambon under dagen...någonstans där innan han tog sig en vända. En vända i trappen. Det gjorde nog ont.   


Jobbet idag har fan inte varit en höjdare. Längre fredag har jag fasen inte varit med om!!!    Vid lunchtid var jag redo för att ta sats och springa rakt igenom alla "hinder" för att smita hem... Men va jag förstår så stannade jag tiden ut. FASEN SÅ DUKTIG JAG ÄR!!!!!!!!!!!!!! Ibland behöver man peppningar...


Och så var då det oerhört sövande fotbolls-VM igång också...   I annars så har ungarna prio ett på teven...därefter lär ju nu sambon vara... när fan ska jag få den för mig själv?????????????????????? Den som undrar om jag "bor" på FB eller vid nåt spel - Känns det som något konstigt?????????????????? Jag har då fan inte lust eller ork eller intresset av att städa mig igenom varenda dag...eller ens En dag.   Hm...planera...planera...dra ur parabolsladden?....hm...planera...gömma fjärren?...hm...planera...


Nej, ska väl packa en bil kanske? Lär ju få göra det själv...som sagt... Förbannde fotboll! Och vilka nötter!! Alla jagar samma boll. Va är det för sport? Är väl bara å köra dobbarna i smalbenen på alla man kommer åt så har man ju bollen! Vilka nötter de är...fattar ju ingenting om va sport är för nåt... Gå över lik för framgång! De e sport det!!  


Av csa - 10 juni 2010 19:00

Jag är...  ... Troligen är det den enkla anledningen att det var ett år sen sist man hade semester och inget annat. Imorse kan jag tacka Hannah-skrutt för att jag kom i tid till jobbet. Klockan ringde och ringde men inte f*n hörde jag den inte!! Kom iaf upp ungefär i samma tid som jag skulle ha åkt... Tur farbror Blå inte va morgonpigg idag inte!!   


Finvädret fortsätter! Har väntat på regn i massor i flera dagar nu. Men som bäst lyckades jag få ca 100 stänk på vindrutan till jobbet igår.    Kan man kanske förvänta sig att skyfallen får väta en till helgen kanske? När man är ledig och vill göra annat än att sitta inne, det vore som en självklarhet i fallet Taskig-tajming. Eller förvänta och förvänta...kanske önska vore rättare sagt?!   Jo. Så beställer vi. Glöm för allt i världen inte bort att jag totalt misslyckats med beställningarna de senaste 2 utställningarna... innan ni sparkar på mig!   


Har i dagsläget 3 enormt skitiga hundar. Att få dem alla i badet tills helgen är inte ens att tänka på. Undra vem/vilka som ska får slippa?? Ska iaf se om karln har orken till nåt dylikt när han kommer hem från kursen. Själv är jag "lite obrukbar" just nu. Måtte detta ge sig tills på lördag. Annars blir nog helgens tripp inställd.   


Har just setat och planerat lite inför den där semestern som kommer om 100 veckor (känns det som). Lite hundigt, lite barnvänligt och mycket mamma-pappa-slött har prio ett! OM nu den där biljonvinsten inte dyker upp förstås...(miljoner kommer man inte så långt för...  ) för då köper jag mig framgång!   Inom vad? Tja...det får vi se den dagen den kommer. Vinsten alltså.


Jag behöver ut och röra på mig!! Barnen vill absolut inte hänga på fick jag nyss till svar.    Klonings-behov!!! Men de är väl som mor sin...trötta och vill helst bara slappa efter dagis. Den ena är dessutom inne på vecka 4 med en underlig förkylning. Den är borta ena stunden och jättenära andra. Man får liksom ta dagen som den kommer och hoppas på att hon orkar gå till dagis morgonen därpå. Hittills *peppar, peppar* har det varit större lust att åka till kompisarna än räknade nysningarna.


Har lite funderingar kring både det ena och det andra just nu. En skiss i skallen är klockren! Men sen att ta saker från loftet och lämna tomtarna...ja den är inte så plättlätt den inte! Man får fortsätta önska och längta... Det är jag iaf jättebra på!!


Hörde jag en bil komma? Sambon??? Hope so!! Ciao!! Kram på er!!


Av csa - 9 juni 2010 23:05

Men nån rad här vill jag ha avklarad innan jag kramas med kudden... Trivs ju här ju!!   


Det är som sagt lite mkt nu. Som synes på tiden för det här inlägget... Ligger i sängen och bloggar,  bara en sån sak, ist för att sova... Men dit kommer jag ju snart! Och imorgon kan det gärna få vara klockan som väcker mig och inte hälsostatusen...


Dagen började 4, av varierande omständigheter. Det är för tidigt! Dagen har alltså bestått av ett digert jäspande...och jäspande... Men lite gjort fick jag nog. Var bara tvungen att ge mig ut på lunch idag. Behövde liksom miljöombytet. Det blev Thai med Elin och "Valpen". Jimmy den stackarn....riskerade hälsan på Statoil. Måtte han må bra!! Korv med bröd på det stället är ju inte direkt nåt jag rekommenderar efter min "vända" i Filipstad förra året.    Kan ärligt säga att jag än idag inte har så bra relation med just korv och bröd.


Kom hem och mera mediciner hämtades hem. Känner mig numera som en riktig pillertrillare...men skiten verkar hjälpa! 3 dagar på raken utan smärta!!!    Det är fan firbart!!! Vågar dock inte riktigt dra på med ringdans ännu... Är för van vid motgångar i ämnet.


Va har jag nu då som "felar". Jo...det skulle nog vi också vilja veta. Medicinerna nu är iaf för både det ena och det andra som har med magåkommor att göra. Allt från anemi till magsår. Så jag ligger väl där emellan någonstans...med några bra värden och andra rent av urusla... Men. Jag lever!!!


Av annan orsak så har jag idag inte fått nåt gjort här på kvällen. Karln sattes ut för Salu på FB tidigare...men han steg i graderna snabbt som tog hand om allt och lite till. Gräset är kanske inte grönare på andra sidan...?...det kanske rent av är ruttet!?    Nejdå, skämt åt sido... Han är bra-å-ha-grej om något den där sambon min. Framför allt så är han...

Nej! Stopp och halt! Inge mer PR för karln nu inte. Han kan ju bli lite kaxig då vettja...  


Kram på er! Nu går jag och loggar ner hela onsdagen den 9:e juni...

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21
22 23
24
25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards