Alla inlägg under mars 2011

Av csa - 4 mars 2011 21:07

Inte nog med att det är fredag. VILKEN fredag det varit!!!


Jobbat med det jag tycker om allra mest   Det är nyttigt, det är skoj och jag vill verkligen lära mig ALLT om det!! "Morsan" jublade i ett sms när jag påtalade att jag blev färdig med hela härligheten innan jag gick hem.


Sen ringde telefonen vid 2. Sambon. Den långa väntan, spänningen...önskan... Nu är det över. Och med det bästa resultatet. Han har fått nytt jobb!! Ett jobb jag tror han kommer älska. Ett socialt jobb och inte någon likhet med det han har nu - så osocialt det bara kan bli. Fattar inte att han stått ut så länge som han har. Det är så INTE han.

Men nu hoppas jag det går prima på alla vis. (Vilket jag faktiskt tror det kommer att göra!! Han kan sånt han tar sig för!!) Äntligen en önskan som gått rakt i mål!!!   


I helgen har han dock jobb, jobb, jobb.   Så tråkigt! Vet inte alls vad jag och tjejerna ska hitta på. Ida har fortfarande feber!!? Nyss 38,2 och hon är inte frisk. Snart en hel vecka... Och den andra är "däppt i däsan". Blir det jag som får vab:a nästa vecka kan man undra...hm...har inte tid!!!

Ska ju gå en kurs nästa vecka bl a.


Nepp. Tillbaka till fredagsmyset nu! Har jag tur så har tjejerna lämnat lite popcorn åt mig!

Kram till alla mina vänner.


Av csa - 3 mars 2011 22:54

Å besviken!! Vaknade imorse...sömndrucken som sällan skådats...   
Fredag idag????

Efter bra många minuter så insåg jag bedrövelsen att så icke var fallet...   

Men fredag eller inte. Upp skulle man ju.


Det enda härliga just nu är att det är så sjukt ljust ute. T o m kl 6! Bara njuter avét!! Det kommer blir vår. Den kommer...den kommer...  


Jobbade mina 8½ timme. Erkänner tristessen, förutom att jag fått vara med "morsan" och gjort "vårt", haft lite Madde- och Frida-tid. Behövligt! Har ju inte min Elin på två hela veckor och ingen Lola idag...

Ingen "X" heller btw. Skönt!! Lungt och tyst!! Arbetsro tror jag det kallas.   Dagen sprang på där en stund t o m.


Fått en ren och fin bil nu på kvällen. Tack till sambon. Tror inte stackarn fått vatten och shampo på sig sen i oktober?! (Bilen alltså) Nog för att den är grå...men nu var den riktigt grå.(Fortfarande bilen alltså   )


Fick ett PM idag också. Kunde inte annat än skratta åt den...med tanke på pälsstatusen här hemma. Kan under hända på en vecka? I sure hope so!!!!


Hade chefen, hennes söta son och deras UNDERBARA Doris på besök på jobbet. Socialare hund får man leta efter. Pussarna bara haglar!!! Är onekligen kär i henne. Doris är av "kamphundsras". Alltså har jag absolut inge fördomar mot henne utan ser tvärsom i spegeln över fördomar. Like Doris!!!   


Så har jag stulit på jobbet idag.   Chefens egentagna lagbild av vårat duktiga innebandygäng som tampades i Linköping.

När man tänker efter så är vi alla helt klart ett gäng av en "salig röra" personligheter, åldrar och fördomar.

Men det är ju de som är det roliga i det hela kanske??

Hoppas verkligen att vi kan göra om den där trippen nästa år, samma gäng.

Men...då måste man ju platsa förstås...    


Imorgon är det iaf FREDAG!!!! Sambon ska väl åka och jobba när jag kommit hem från jobbet. Han som VAB:at hela veckan pga att Idas feber inte vill ge sig.

Stackars pluttan...likblek och hänging fortfarande...


Den andra dottern har idag gått Brinkenloppet på skidor. Går numera under namnet Hannah Kalla.    Vet inte om hon talar full sanning eller om det bara är ord som hon vill tro på själv? Men hon påstår sig ha vunnit loppet idag.


Jag tror såklart på henne. För mig är hela min familj vinnare. De är de som counts liksom. Mina vitaminer!!


För att se lite in i framtiden så ser jag först och främst fram emot lördagsmorgonen. Då SKA jag har sovmorgon. Det räcker med 7-8-tiden för att jag ska bli nöjd. Har nu i 12 dagar gått upp vid 4-5-tiden varje morgon!!  


Plågeri kallas sånt.


Av csa - 2 mars 2011 22:59

2 mars.

För 15 år sen så "bestämde sig" jag och sambon att vi nog skulle hänga ihop ett tag.   
För 14 år sen bytte vi ringar.

Sen dess har det ju hänt en del.

Vi har bott i 2 lägenheter och byggt och ägt 2 hus. Ja, inte från grunderna då, men rysligt nära iaf.

Vi har skaffat 1 häst, 4 katter, 6 hundar, 1 hamster och 2 prinsessor har vi skapat. Jädrans bra avelskvalité på dem blev det också!!!   

Det händer en del när åren susar förbi...  

Bara saker av godo såklart. Negativa sidor har vi inga. Vi är heller lagda åt skygglappshållet.


År har vi lagt bakom oss och jag kan lova att vi kommer lägga några framför oss också.


Men. Det finns en annan kille idag att nämna. Där kan man inte alls vara säker på att det är år kvar att njuta av.

Mitt hjärta. Min Falcon.

Idag blir han en liten månad från 11 år. Alltså 10 år och 11 månader.

Man är klok numera. Man vet inte att han kommer bli det.

Man HOPPAS att han kommer dit.


Han är ingen ungdom längre. Han är inte krutpigg i ben och kropp. Lite senil. Lite stel. Väldigt döv och ser nog inte helt hundra heller. MEN han är MED. Han är inte "på väg" ännu. Det vet man om man lärt känna varann så här pass länge.

Jag vågar knappt hoppas...men...jag tror nog att vi får tända 11 ljus i hans tårta den 2 april.


Annars. Jodå. Min solstråle till arbetskamrat åkte till Thailand idag. Det kommer inte bara bli tomt...det kommer bli outhärdligt. Hon är ju den som brukar kunna lägga band på mig.

Hoppas hon får det bra. Hon behöver det.


Kan inte låta bli att se fram emot fredag. Då blir det spännande på jobbet. Det känns i luften att det tros att Jag kommer ställa upp. Va jobbigt det kommer bli när så inte blir fallet. Ingen har ju frågat ens...

Ta mig inte förgivet får bli veckans läxa. Jag har slutat med sånt där nu.


Har äntligen kommit fram till när jag ska ha semster också. Nej...inte när jag önskar få semester utan när jag ska ha! De andra får väl ta och flytta på sina helt enkelt om det krockar.   Så är det bara. Tack och varsegod.


Varför kan det inte vara fredag imorgon??? Hade setat svinfint!



Av csa - 1 mars 2011 23:04

Snart är det en ny dag. En stor sådan. Bara sova lite...sen...


Av csa - 1 mars 2011 17:09

Den här dagen...

Känns som alla dagar börjar gå ihop. Galenskaperna bara avbyter varann, fast i grund och botten ser det ut som om detta är vardagsvanligheter.

Ska man förvånas längre?

Bry sig?

...eller helt enkelt strö lite salt i de redan svidande såren?   


Jag gillar SÅKLART det sistnämnda!

Tänk...idag har minst 3 pers brytt sig om mig. De har pratat om mig. De har ägnat tid för mig. De har...retat upp sig på mig!   

Det är ju helt lysande.

Att man får uppta någons tid sådär. Folk tjatar ju hela tiden om hur lite tid de har för allt de ska hinna med att göra.

Tänk att just JAG var ett av de viktigaste ämnena för dem idag - eftersom de lyckades pricka in mig i sina "speckade" scheman.


-TACKAR TACKAR...TACKAR TACKAR!!   


Det är iaf helt klart bekräftat nu att det går något som är värre än magsjukor, influensor och halsflusser ihop... Det går AVUNDSJUKA!!   


Å innebandyträning idag. De bästas tid att umgås på.

Tänk att bara säga det ordet är som att svära i kyrkan på mitt jobb just nu.   

Love FYS helt plötsligt. Utan detta bolljagande/smalbensknäckande/knuffande...ja då skulle jag inte ta ut nåt. Iaf inte den här årstiden. Så är det. För...man kan ju inte bara ta ut det för att man är slö och typ sova på passet heller.   Då missbrukar man ju en löneförmån och har man riktigt otur så pajjar man för hela arbetsplatsen. DÅ blir man nog poppis som f*n!! Or not.

Men sånt är väl en självklarhet.


Tror jag ska ta ut lite nästa vecka. Ska nog åka hem och gå en långis med nån/några hundar faktiskt. Undra fall man kan få med sig nån?


Dagen skall avnjutas med vila. Träningsvärken börjar ge sig. Men ett svullet knä talar om för mig att jag nog belastat det lite väl mkt senaste veckan. Så vila på mitt schema. Det ska bli gött!! Och kanske mer behövligt än gött också...


Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards