Alla inlägg under juli 2013

Av csa - 17 juli 2013 08:11

Vad är det nu jag har lyckats peta i mig som ogillades så skarpt att kvällen igår/natten varit crap?!

Vatten...vatten...nu repar vi oss
Har inte tid med sånt här.
Jag har ju ÄNTLIGEN SEMESTER!!!

Återkommer om en liten vila och lite magfix.

Av csa - 15 juli 2013 22:25

Idag hände det.

Det är såklart en stor glädje för oss...men samtidigt så vill jag knappt föreställa mig hur det måste kännas att vara på den andra sidan. 

En underbar familj!! En av den goaste jag vet om. Jag var med när de stod i valet och kvalet...vilken valp skulle de ta hem? Det var 3 år sedan. 

Att bli tvungen att göra sig av med sin bästa fyrfotade vän är så ofattbart hemskt att man vill gråta... Vilket de säkert gör också. Usch!!   


Men om man får vända på det.

Detta var deras önskan, att vi skulle vilja ha henne, och vi tog den! Ett beslut vi inte ångrat en kvart ens. Hon är den allra underbaraste av vovva. Snäll, glad, lekfull, arbetsvillig, fin, enormt barnkär, för inte tala om hur rena alla blir i  hennes närhet  ...har ingen olat vi ens märkt av sen hon kom hit på "kollo" för ca 7 veckor sedan.

Men nu är kollot över. Nu är papprena påskrivna och Doris stannar här hos oss för evigt.   

Välkommen, nu på riktigt, käraste Doran. 


 

  

  

Så hela eftermiddagen har vi spenderat på gofika och prat i Kungsör.

Hoffa kunde ju inte tvingas att hålla sig i så många timmar, så han fick följa med. Inga problem det. Bara han hade busat klart och hittat en skuggplats att slurma in i... Duktig liten plutte. 

Alltså deras lilla CHARMTROLL till dotter. Herregud vilken underbaring. Vore alla barn som henne så skulle jag lätt fylla hela kåken med sånna...PÅ LÅN alltså!! (Tro inget, Carola!!!   )

Men jag kan gå med på att diskutera kön på bäbis med dig very soon, min vän.   Så långt nära bäbis kan jag sträcka mig. 


Nu är det dags för film. Usama ska fångas in. Zero Dark Thirty. Va kan nu detta bli..?


Av csa - 14 juli 2013 13:54

Får man använda sånna här på folk så SKA jag ha dem!!


 


Av csa - 14 juli 2013 10:14

Mmhmmm...ska jag...

...eller ska nån annan...
Klurar på den till familjen gungat hem.

Blä-väder ute.
Blä va just vad jag sa när jag mötte en glatt fågelsmaskande valp i trädgården. Huuua va snuskigt!! Och släppa äckelpäcklet ville han INTE.
Måtte han inte ha ätit nåt!! Fast han stod och hulkade en stund... Gjorde inte mitt illamående mindre :/

Nu har gullegrisen siesta. Oh det stämmer ju bra med "...den som sover syndar ej..."

Katten ska jag ta ett allvarligt snack med!!! Uppviglare :-/

Av csa - 13 juli 2013 17:20

Hoppsan va dagarna gick ifrån mig nu då. Eller...de är ju här men det är SOL ute och då är man inte inne.


Blev nyss singel. Barnlös. Tur man har vovvarna.

Sambon gick på semster igår och nu ska det bannemej bli trevligt att få "ledigt"!!! Min semster börjar på tisdag den. Inte för att det kommer kännas så stor skillnad...är ju där jag är...men bara att vara friskskriven är ju GÖTT!!! 


Vänta lite...måste hämta kaffe...


Tillbaka. Haha...


Så som sagt försvann familjen iväg med PG och Linus. Båtåka m. övernattning. Gissar att de får det jättemysigt.

Själv kan jag inte klaga. Magen är elak (mitt eget fel som provat bröd...=död!!!) så jag kan gott och väl mysa själv här och reparera misstaget i lugn och mysro med doggisarna.


Kolla denna sötnos då!!


 

Visst är den sååå mycket JAG???

Hehe...

Vi får väl se om sambon tycker det samma. Eller behåller den själv? Han är ju lite "rosa" han också.   

(Högst tillåtet att mobba honom för att vara Girly!!!)


Planer ja. De är flera nu. Främst på måndag. Då kommer det hända nåt som aldrig har hänt oss. På två vis. Mer om det då. Jätteroligt är det iaf!!!    #cliffhanger bigtime


Nehepp. Nu ska jag nog ta en sista lilla lur i solstolen tror jag...


Av csa - 12 juli 2013 00:13

Idag har jag pratat med en äldre dam på FK. Kan kort bara tala om att hon var nog en av de trevligaste människor jag någonsin talat vid!! Fasen trevligare än många man känner.
Förstående. Tips. Råd. Hjälp. Hon hade ord för allt.
Lyckligt lottad med en sån handläggare!! :-)
Eller vi kanske bara är fördomsfulla...för den sa ju så...och den hände det med...osv osv.
Ja, gå på hörsägen eller idolpåverkan, det finns det många proffs inom det området.

Glad man är som man är och inte som alla andra :-)

Imorgon/idag är snart här. Det är en STOR dag i vår familj. Lika bra att vara utvilad <3

Av csa - 10 juli 2013 21:58

Imorse var det VÄDER ute. Jösses!! Det regnade och stormade underifrån t o m.   Som ett tecken från regnig himmel så fällde solstolen ihop sig av vindarna. 

Inget utemys kan man väl säga. 

Så det fick bli innegöror. Massa tvätt att vika och lite städning kostade jag på mig innan sambon kom hem. 


Tidigare idag blev det en tripp för att hälsa på "Bosses arbetsplats". Hoffa med såklart! Och han var ju så osocial man bara kan vara.   "HEEEEJ ALLIHOPA!! NU ÄR JAG HÄÄÄÄR!!! HOFFA VA NAMNET!! "

Hehe...vilket tillskott i arbetskraft de kommer få på TM.   Speciellt när det ligger karlar och kryper på golvet för att umgås. Haha!!! 

Idag fick han åka med Bosse i skuffen. Det var toppen att ha en bror att ligga PÅ. Haha!!! Snälla, snälla Bo. Det var lite pip (vaaaarmt!!!) på bortvägen men inte ett knyst hemåt. Duktig kille!! 


Passade på att åka till VC och säga adjö av kryckorna under tiden vovvarna "jobbade".

Tokiga mänskor på det där stället. De ville inte ha tillbaka dem först. Sen kom det väl ett ljusskott och påstod att jodå, man kunde ju låna kryckor även hos dem. Eeeeh jaaaa...det var ju där jag fick dem!! Nötter!!   


Sen blev det inte av det jag borde gjort, så jag får väl försöka hitta "barnvakt" nån annan dag istället då. Vill ju inte tänka jobb på semestern, men ser inte ut som det kommer kunna undvikas... suck...


Besök idag som gladde döttrarna. Lät ett tag som Looney Tunes på övervåningen dock. Hur ska vi överleva tonåren sen? Hehe... 


Blev lite nyfiken och gjorde lite matematik idag. 14 veckor, varav 7 i stillhet, +/- 0:at i mitt "arbete" från v. 22. Så sjukt nöjd!!! Och blev ju taggad än mera att nu ska det inte stå still mera. Nu ska det bli skoj! 

Hade ett mål med promis i helgen men nådde det inte.

Men nästa vecka går jag på semester och sambon med. DÅ. Då ska det bli mera prov och framsteg. För så ska det bara bli!!! 

Ingen är envisare än jag när det gäller.

Det gäller nu!


Kan inte låta bli att börja planera lite för kommande tid MED sambo i huset. 

Hihi...inga stora utsvävningar men likförbaskat så nåt. 100 meter är en långpromenad för mig, så det får bli sånna. Modeller av "långpromenader" ska nå Lagerhaus. Har lite på g där. Åsby måste jag till. Ikea kan man nog "kika på". Lite Tumbo och/eller Vås måste snokas på "nåt" också. 

Sen ska vi på badtripp också. Med instruktör! Hihi... Sol och värme hitåt tills då!!! 


Nu är jag trött och ska ta en värmade dusch efter denna brrrr-iga dag. Nån sa att imorgon kan man fälla upp solstolen igen. Jag hoppas det är sant! Jag behöver värme!!


Av csa - 9 juli 2013 23:10

Vilken fin tisdag!!!

Soligt. Hett. Mysigt på många så många vis.


Redan på förmiddagen så åkte jag och alla 3 barnen (ja, Hoffa är en hund, men ett "barn" på många vis) till Carola för att ha en trevlig baddag med henne+prinsarna+Madde och hennes guldkorn.

Så härliga ungar!! Alla var så snälla och goa mot varann. Badade och plaskade så det stod hett till. Vi mammor hann prata en massa "viktigt" och solen var med oss hela tiden! Tack så jättemycket!!!


Hoffa tyckte det var enormt trevligt med så många barn!!!   De kliar bra, de myser bra, de springer bra!! Ungar är bra!!   Fast även pappor är bra. Så bra så han tyckte han skulle med Sami på joggingtur.   Ja det tempot han skulle kunna delge! Sami hade nog varit vid garaget vid den här stunden isf. Hehehe.... 


Vi åkte hem först för Hannah hade lite otur och blev inte alls nöjd med att inte få bada mera... Men nu är hon oplåstrad till MAX och det lilla jag fick kika (typ obefintligt) så såg jag inte om det satt något kvar i såret på hälen hon drog till med. Vet ej hur dock...men skitsamma. Hon hann bada massor innan och vi som känner henne vet ju att bada kan man göra från solen går upp till solen går upp igen - bara man fick!!

Vattenodjur. 

Hon MÅSTE va adopterad/stulen!?!   


Här på kvällskvisten så kom det faktiskt några droppar regn, så nu kan man andas igen. Iom detta omslag så fick alla vovvarna någon nytändning och om jag inte visste bättre så kunde jag tro hussen gav dem speed i kvällsransonen. Den lille herren fick värst utslag av alla.      Jordens tuffaste plutt fick på nåt vis sånna där Tiger (Nalle Phu)-hopp i kroppen och var kaxigare än någonsin.

Den stora valpen (Bosse) var dock inte en minut sen att få valptakter han heller.

Man kan skratta sig blå åt de här två!!!

Tur man har en seriös Doris!! 


Så idag har vi lärt oss (Hoffa)...


  • Man kan morra och skälla!! På nåt vis så hittade han sig själv i en spegelbild och den där kaxiga valpen (han själv) behövde minsann få veta hut!
    Men den j*vla valpen var ju precis lika stöddig...så man gav bara upp med ett fnys och gick och la sig.   
  • Man kan vara med och plantera bättre och bättre för varje dag!! Tycker han själv alltså...   
  • Det är varmt i detta landet!!
  • Katten Diva slår ff högre än det mesta...
  • Att hans tillkomst i detta huset gått från såå bra till oanade höjder!  
  • Att han är enormt snäll och sover, stör ingen, förrän på morgonen vid 6 när husse går upp. Och matte också då...för har en gått upp här så är det MORGON i Hoffas värld. Batterierna börjar dock klinga ut bara man fått äta lite, gjort nummer 1 och 2 ute, och busat en stund. Så vid 8-9 tar han sovpaus igen.   

För att  ha "gått och lagt mig" för 3½ timme sedan så är jag ovanligt vaken ff. Men nu börjar speedtakterna ebba ut så det blir nog en härlig sömn om en sekund eller två...

Om jag bara kan sluta fundera på våra nya planer förstås...


Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards