Direktlänk till inlägg 11 augusti 2010

Ännu en dag till enda...

Av csa - 11 augusti 2010 23:43

Det går för fort nu! Jag har inte tid med att tiden rinner ut. Hm...?!...hur lät de där?    Menar att jag har inte tid med att semestern håller på att ta slut!


Ja vill vara ledig! Hela tiden!! Visst saknar man sina jobbkompisar...men jag har inte tid att jobba!!


Här är det planer på höga nivåer! Det är både det ena och det andra som planeras, byggs, räknas, rings, köps och funderas på... Själv tycker jag det är skitkul när det händer grejjer till ens eget må-bra. Såklart!!

Men just nu känns det som vi är såå eniga och bara ler åt att vi kompar! Iofs...jag brukar ju få som jag vill...  ...och då är de såklart BÄTTRE ÄN BRA...men nu gör karln grejjer som blir typ...BÄST direkt!


Kallhallen har fått upp lite krokar och annat fix så nu börjar den kännas klar! Det är ju bara den där ytterdörren som ska bytas ut...eller?! En liten detalj vi inte riktigt planerat klart ännu...


Bilen, bussen, har idag blivit så förbenat ren att ingen törs sitta i den! Det var ett tag sen och nu kan inte ens jag ana att det brukar husera tre lurvar i den till vardags. Bara en vaxning på utsidan sen är den As good as New!   


Tog med mig tjejerna till Åsby idag. Är på jakt efter lite lavendel-doft-påsar (typ). Men det hitta jag inte tyvärr.   Men tomhänta åkte vi inte hem iaf. Lite hjärtan (i trä) som blev fönsterdekorationer, doftpåsar av liljekonvaljer (riktigt go och inte så stark doft) och så en korg som blev ypperligt bra i kallhallen för alla bajspåsar. Det där lät...men det blev faktiskt riktigt bra!! Hade tänkt mig en hylla att ha en korg på, men på detta viset sparde jag in lite plats ist. Good, good!!


Fick hasta hem för mina föräldrar hade tydligen hittat ut på vischan.    Blev lite fika...för när jag kom hem hitta jag mamma i rabatten?! Så hon behövde nog lite kaffe för att komma underfund med att hon inte va hemma... Sen visade ju tjejerna stolt (såklart) upp sina nya cykeltalanger.   


Vidare kom vi underfund med nyss att "inte en till vinter i beckmörker". Det blir till att gräva lite ledningar så ytterlamporna, som varit i våra ägor, ouppackade i säkert 3 år!!, nu äntligen ska få komma på plats! Ibland handlar man...för framtiden!   


Hallen på övervåningen har också diskuterats. Den ska målas precis som hallen nere. Undra när A-C kommer med penseln och fixar detta???   Jag ska nog börja ta ner grejjer från väggarna snart iaf, för det är övre halvorna av väggarna och taket som ska vitmålas. (Bara så du vet polarn   )


Nåväl...det är midnatt nu igen...mer blir inte gjort idag... Imorgon blir det bortajobb för karln och vi hänger nog på. Det pratades om lunch-bjudning... Dumt att missa ett mål liksom!!   

 
 
AnnCatrin

AnnCatrin

12 augusti 2010 07:39

hallå!
du , jag ska nog pensla klart här hemma först, det poppar upp nya idéer hela tiden så det lär nog dröja innan jag är klar ;0)
japp, Ikea-tunnan har jag hundfoder i, men jag häller över för det är omöjligt att få ner en hel säck, jag hade en ful reklamplasthistoria förut där hela säcken gick ner.......men det kostar lite extra pyssel om man ska styla upp hemmet......man kan inte få allt ;0)
Lycka till ni oxå, klart att snyggBosse sopar banan med dom andra i unghundsklass!
Kramen AC

http://anncatrin.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av csa - Söndag 18 feb 22:17

Om man bara kunde få bryta benen. Vilken befrielse. Det syns. Om man bara kunde få slippa ifrån... Alla diskbråcken i nacken. Sviterna efter cancern. Gallproblem. Magmunsbråcket. Magsår och inflammationer. Tarmfickor. Rörelseproblem...

Av csa - Tisdag 16 jan 22:25


Eller vad man ska kalla det jag gjort idag?! En del av mitt nya jobb, var det iaf. Som SKA bli bra för mig. Det smakade iaf bra. Jag hade kul, bra energi, i huvudet, för att ta 2 km fyss, nöjd-känslan infann sig ikväll. Jag fick ett nytt eget kon...

Av csa - 31 december 2023 00:15


 

Av csa - 27 december 2023 23:00

"Vilken otur du har..." Är bannemej den värsta kommentaren jag fått och får. Otur har man om man snubblar och stukar lilltån. Tappar bort en strumpa eller liknande. Det jag har är nåt annat. Förbannelse mer likt.   Jag har tappat räkningen, i...

Av csa - 25 december 2023 22:45

    Den kom i år igen. Tänka sig. Fort gick det också. Bara snön ramlade ner... Men julen har varit jättebra! Förutom att H haft hög feber och varit som en trasdocka... Men har vi någonsin haft en jul när alla varit friska? Tror inte det.  ...

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards