Alla inlägg den 1 augusti 2010

Av csa - 1 augusti 2010 13:24

Lite seg matte idag...   Lite sömn måste vara orsaken!! Eller nåt sånt...


Mulet och lite regnigt idag. Fortfarande lite paff över att vi faktiskt klarade oss helt torra igår i Värmland. Ibland har man tur. Både med väder och resultat.   


Har nyss varit duktig och uppdaterat hemsidan med massor av fina bilder från igår. Den här är inte till min fördel på nåt vis...men den är skön...


Klart man är malllig!!


Och så har jag fått inse att jag och Bosse har fått en "ful" ovana. Den bara kommer. Vi bara måste...


Pussar är aldrig fel va!?! Men kanske inte så "passande"? Ja...ja bryr mig inte så mkt om vad som är och inte är.   Vi ÄR bara sånna vi.


Hade inget inplanerat när vi klev upp imorse. Men nyss fick vi för oss att vi ska göra Nåt iaf! Just nu är karln och Hannah ute och gräver. Vi får väl se vart det slutar... 


Kommer solen tillbaka? När? Iofs så måste jag säga att det är bättre i det stora hela när det är moln och lite mildare. Men nån lat dag i solstolen dör man inte av. Ska väl dock vara ganska nöjd så länge man inte behöver göra som killarna i Aftonbladet här om dagen. Paddla rondell!   Lite regn ger ju iaf skogen, själa-balsamet nummer 1, lite mer liv och tillväxt.
Man vet inte vad man har, men ska nog vara ganska nöjd med att jag bor där jag bor. På en höjd vid skog och mark. Bara att kliva rätt ut i blåbärsrisen för både barn, hundar och oss vuxna.

Kommer man komma ihåg den här känslan när höstens lera och mörker kommer??   Har lite svårt att vara nöjd tror jag!


Färdigsvamlat...för nu iaf!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards