Alla inlägg den 16 augusti 2010

Av csa - 16 augusti 2010 23:34

Ida "klarade" sin första dag på förskolan med bravur enligt fröknarnas utsagon.   Var iofs inte så orolig för det...för med hennes förväntan så skulle nog ingenting kunnat förstöra hennes dag!!!

Och massor av "gamla" dagispolare finns ju också där, så allt är ju inte totalnytt för henne.

MEN sen är hon ju en rätt social liten flicka också. Så nya kompisar kommer hon nog hitta med kan jag tro.


Blev full i skratt när jag skulle hämta henne. Två fröknar stod och höll för ögonen (ungefär) mitt på skolgården...kikade på vad de hade upptäckt och jodå... HÖGST UPP i en klätterställning bredvid stod Ida!   Med andra ord...japp - MIN unge funnen!   

Hon hade ju t o m klätterförbud på dagis en sväng för hon drog med sig andra upp på sina höjder...men de ramla ner allt som oftast...  ...


Hannah och jag har varit i stan och skaffat MASKFRI hamstermat. Roffe nu nöjd och glad igen!! Han fick några "majskolvar" också. Göttigt!!

Sambon är numera så pass mkt kompis med honom också så han kan ha honom i handen, lugn och fin. Jag kommer aldrig ens prova... Hannah fick förra veckan känna på första bettet. Ett missförstånd totalt. Så Roffe blev snabbt förlåten. Men aj...ont gjorde det nog...


Har snurrat runt i skogen med Falcon också. Letat svamp? Näää...man letar inte när det inte finns nåt att hitta! Vi "strosa svamp" ist. Inte ens flugisar finns det!! Inte en endaste Karl Johan... Börjar man flytta lite på mossan så är den snustorr!! Kan ju kanske bero på detta då, att inga svampar finns här?! ...

Sen fick Falcon och FURminatorn samspela en stund. Jösses... Luden trädgård nu!

Annars bekymrar han mig lite den gamle hunden nu...inte mkt till aptit...  


Bosse har varit på cykeltur...tyckte han behövde få kuta av sig! 5 minuters bernerfnatt (springandes i åttor i hela trädgården) kan väl inte vara ett mer tydligt tecken på överskotts-spring-i-benen eller?!    

Och Dante har skogsvandrat han med. Fästingarnas bästis!!   Förbannat också... Varför ska de älska honom?????   


Och så har sambon idag gjort nåt som jag inte riktigt vet om det var så bra...just nu?! Måste nog ta en ordentlig funderare med honom ang. helgen som kommer...men han sover sött efter sin första arbetsdag efter 5 veckors ledigt. Tänker inte väcka honom!!!
Usch...snart e mitt görgoa slut med... *glöm nu, glöm nu*


Av csa - 16 augusti 2010 10:52

Har lämnat Ida för allra första gången på Förskolan idag!! Såå skoj men..... HJÄÄLP!!!   

Nu är det handbroms i och stora funderingar... När hände tiden? När gick den? Och vart? Snart skolålder på min lilla tjej??? Näää...nyp mig...


Känner mig lätt förvirrad så jag ska nog ta och åka ut en sväng med dottern som ff behagar vara liten!! Hannah...mammas räddare i nöden!   

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards