Alla inlägg den 5 augusti 2010

Av csa - 5 augusti 2010 23:32

Ojojo..hinner inte riktigt med allt jag vill göra idag. Har inte ens hunit med nåt avkopplande spelande på FB!!   Överlever man sånt????

Ja de är inte mitt fel att jag gillar de stundsande bollarna och svär över det förbannade spinn-spelet som jag aldrig får mer poäng än max 80 på (men ändå inte ger mig!!!) Det är alla som tjata dit mig! SÅ DEEE SÅ!!   Se så det blir när man lyssnar på andras fuffens...


Ja, och sol har vi haft en hel del idag! Shit alltså!! Den kände man knappt igen. Typiskt att dyka upp såhär och nu. Jag ska ju inte vara hemma på några dagar!?   


Och så kom det då en Canon in i huset också. *kliar, kliar* hehe...nerå. Skojar bara!!!  

Näää...inge jävla 20 000 kronors för mig inte!!! Va ska JAG med en sånt till???     Hade jag den summan över så kan jag lova att det skulle va ex antal fler fyrfotingar som skulle köpas för de slantarna och ingen kamera!! Nej jag ville ha en enkel, liten (nu blev den inte såå liten trots allt) men en som kan funka på Auto och säger Klick och så har jag en bild! En sån fick jag i Canon Powershot + nåt "efternamn".

Har ju faktiskt en riktigt bra annan..om den bara funkade! (vilket den säkert gör om man lämnar in den nånstans...eller nåt sånt...ja inte fan vet jag  ...orka!!!) MEN det kan jag iaf säga - ingen kamera jag vet om slår den i färgerna!!!!!! Tycker jag! Pentax va namnet på den modellen.


Och så har jag då sprungit runt och provfotat allt och lite till. Blommor, barn in action, hundnosar, grässtrån, t o m karln  , grannarna 500 meter bort, i kolmörker, inomhus, utomhus, med och utan blixt...ja allt jag hunnit med. Jo, jag tror jag är nöjd! Lite smakprov, som även ligger på FB för den delen. Orkar inte ladda ner fler idag...har framför allt inte tiden för sånt nu...




Fart-bilds-provning


Inomhus, på kvällen, med blixt

Och sist ute i kolmörker med blixt


Jodå, det är min hund på närbilden, mina ungar känner jag också igen och bilder blev det. Den funkar för mig den här!! (Eller om vi ska vara riktigt petiga...det var KARLN som började leta ny - inte jag!!!!)


Jo, tillbaka till packandet. Det pågår ff och jag har ingen aning om varför jag ff sitter kvar här... Imorgonbitti åker vi. Norrut rullar bussen!

                

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards