Alla inlägg den 22 augusti 2010

Av csa - 22 augusti 2010 17:00

Huja...nu har jag varit kass på att blogga känner jag.    Men jag har inte haft tid att sätta mig ner förrän nu.


Så här kör vi!


I fredags var det en väldigt spännande dag. Or not! Började med att en mkt hängiven bilköpare tjöta sig till att hämta bilen redan den dagen. Å det var väl klart han skulle få! Så på eftermiddagen så försvann bussen mot nya äventyr. Bye friend!! You have been a great mate!   

MEN. Nu var det ju så att vi hade anmält Bosse till utställningar både lördag och söndag...och kvar stod vi nu här med en Golf alltså. Oooops...

Men, men...sen gick det undan så det for om det. Summa sumarum... Sent som sjutton på fredagskvällen kom våran nya bilkompis hem... fin va??


Den går som en dröm...  Och vi får plats allihopa i den - ja! (Jag har också vågat provköra den idag och t o m jag lyckades ratta den hem från E-tuna säkert och fint   )


Men så blev det då lördag. Mot Norrköpingsutställningen med bilen fullpackad. Hela familjen med, då varenda barn-hund-vakt inom nåbart avstånd lyckats boka upp sig på annat just den här helgen. Nåja...de är ju allihopa vårat ansvar i sista ledet va??      Så med åkte alla då.
Vi kom i ganska bra tid och slog upp tältet som visade sig vara en toppenidé. Vi fick nämligen smaka på både sol och hetta och ÖSREGN och framförallt...mycket lera!!!
Nåja. Ställde Bosse med 3 konkurenter för Jan Herngren. Magen sa att idag kan det liksom gå sådär...
MEN matte smått förvånad när Bosse blev den enda med rött band och ärades t o m med ett fint CK!! Tackar!!!   Kritiken va inget att gråta över heller...så jag tror jag "vågar" prova den domaren igen framöver...  .
När alla hanar var igenomgådda så slutade vi till slut på en MKT FIN Reservplats i hanhundklassen. DET var mer än jag hade förväntat mig!!!

Sen blev det en hiskelig väntan...

Men jag hade tur och fick vara med i Behrens uppfödargrupp i finalringen. Fina kille Conan och jag i täten. Och GRATTIS BEHRENS!!    Slutade som BIS-3!!!


Hem kom vi iaf till sist...vid 19-tiden på kvällen! JÄSP säger jag bara...


Vakna imorse och var såå sugen på att säga - Nej vi skippar utställning idag!!!! Men sambon va piggare och upp kom vi allihopa och iväg gick bilen mot E-tuna.


Idag blev det en fin sistaplats för Bosse i Ukl. Han fick ett HP också. Kritiken var väldigt fin. Men domaren va lite...udda?! För den första så smööög hon sig typ på varenda hund??? Sen tror jag hon räknade både läppar och tänder och gomsegel jag vet inte huuuur länge på varenda hund!!??   Nåväl. Nogranna ska de väl vara...?...
Och sen detta "krafsande" i pälsarna på allihopa? Ja jag fatta ingenting va hon pyssla med. Kläm och känn!! Genom att dra två fingrar i översta lagret på ryggpälsen kan man ju knappast få ut mkt av info va???

Sen for det fram hundar åt alla håll...jag hängde inte med så mkt mera. Umgicks med goda vänner och pladdrade som sjutton med nästan ingen glömd idag tror jag???   Det är ju så pinigt när man typ springer förbi någon kär nät-vän som man knappt hinner säga hej till fast man varit på samma plats en hel dag...  

Men visst. Vi är ju där allihopa för en sak...egentligen...så det är nog ömsesida missar vi tar och får allihopa. Hoppas jag!!!!


Just ja. Ställde upp i Uppfödarklassen också. Bosse och släkten vann med HP, men vi jobbade inte vidare på det resultatet idag. Kaj ska på jobb, så vi kunde inte stannat kvar och en annan hund försvann åt ett annat håll.

Småbrudarna har varit i sitt esse idag tror jag. De snuvade farsgubben på massor av Hello Kitty-grejjer och lyckan va total när Madde förärade dem med ännu en i samma genre. Bortskämda...JAPP!!
De lekte t o m fotografer där vid ringside och hejjade glatt på namn de kände igen i öppenklassen för tikar (fast handlernas namn då). Fint tjejjer!! Är det show så är det va??   Man får väl hoppas att ingen stör sig alltför mycket på dem bara...


Nåväl. Känner mig just nu helt utpumpad. TRÖTT!! Snuvig(???) och skallen värker sen gårdagens åsksmällar. Usch...inge skoj alls!!! Jag som t o m ska till jobbet imorgon. För nu är den sköna semester slut!!


Sumerar "sommarlovet" med mkt fixande hemma som inte är helt klart men på mkt god väg!!! Och helger med trevliga utställningar och träffat alla sköna människor både här och där i landet. Om man ska tänka resultatmässigt så ska jag ju inte heller klaga. 2 CERT på dessa 5 veckors semester har lillskiten fått med sig!!!   Det är mer än va jag kunde föreställt sig någonsin!!
Vi har haft lite hotellmys, det har varit badande och fiskande och lite turer både hit och dit för nöjen av olika karaktärer...

Vädret har väl varit si och så med, men man kan väl nu hoppas på en lång och fin höst ist!!!


Vet inte om jag missat nåt att skiva om...men då får jag väl ta mig i kragen och plita ner det i efterhand. Nu måste jag gå och vila en stund. Känner mig sådär som sagt...  

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards