Alla inlägg den 23 augusti 2010

Av csa - 23 augusti 2010 21:32

Sitter/ligger uppkrupen/halvt i en liten hög i soffan under en filt och fryser... Lite feber men inget överdrivet på den fronten. Borde orka upp till jobbet imorgon om jag inte är sämre. Vilket jag INTE ska vara!!!!!!!


Pallrade mig upp till jobbet idag. Vet inte om det var så jäkla smart för tydligen kan man inte spela frisk ens. Första människan jag mötte sa:
-HUR MÅR DU EGENTLIGEN???     
Kunde ju inte överdriva och vara superwoman utan fick väl erkänna att dagen startade med porslinsbuss-köringen, och den kunde vi såklart skippat. Det är ganska mkt sån "körning" nu igen. Faktiskt sen i fredags om jag ska vara ärlig...   Och denna förbannade trötthet!!!! Gick ju och la mig vid 21 igår och gick upp efter 5. Borde inte vara trött direkt!?

Men jag hade ju tagit mig dit och slog en signal duktigt till läkaren (igen) och fick en nolla (igen) i andra änden. Men då var jag varken på snällt humör eller välmående så efter att jag nog varit ganska elak fick jag en läkartid idag på eftermiddagen. Iofs bra det...men...ja...


Vet inte riktigt om jag var vaken när jag åkte hem från jobbet. Flera "oj" blev det när jag insåg att jag var där jag var på vägen. Not nice!!!! Farligt framförallt när det går i 110 på E18.


Kom till en läkare som hade 700 patienter samtidigt tror jag. T o m en död hörde jag. Men den borde det väl inte varit så brått med...om jag får koppla in lite galghumor..?!...(det var en på ålderdomshemmet som somnat in stilla och lugnt...så jag är inte helt okänslig!!) 
Men då och där var jag så jäkla trött och klen att jag inte ens orkade bråka när alla 5 miljoner frågor, som man redan svara på lika många ggr, dök upp igen. Det togs en massa prover och svaren får jag vänta på. Men mer medicin fick jag iaf. Hoppas det hjälper!!!! Ursäkta men..Faaaan annars!!!!


Sen har jag inte varit vaken förrän nästan nu. Somnade som en stock i soffan och har mest segat/sovit/försökt äta och inte spy igen, hela kvällen.

Har som alla vet en fantastisk sambo som skött ALLT och MASSA TILL idag. Han är en klippa!!   Han är nog med sanningen inkluderad giftas-ämne i...  ...fast jag inte ska gifta mig. Men OM jag ska så TROR jag inte jag behöver leta mera...  


Nåväl vänner...kärringen erkänner motvilligt sin krasslighet...men still alive. Bara så ni vet att jag är här...i dimman...vilandes...

Ska sova vidare nu... Sköt om er där ute. Hälsan först!!! Alltid hälsan först!! Glöm aldrig det...


Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards