Alla inlägg den 26 augusti 2010

Av csa - 26 augusti 2010 18:55

Strax dags att lägga prinsessorna...men de är inne i en saga så jag ska låta dem förundras klart först!!


Ja sagor..."historier"...eller påhitt...allmänt nonsens...dumdristigheter är något helt annat i oss vuxnas liv.

Fick i helgen som var, höra något som jag snart hört 17 ggr tror jag. Det är ungefär 16 ggr för ofta. Nästa gång ska jag inte bara le medlidande (egentligen betyder leendet: Du din dumme f*n...dags att knipa snart annars får du ett Stina-svar du inte vill ha!! Och det offentligt!!   ) Att folk bara orkar vara så självgoda??? Hur gör man då?? Vaknar man på natten och känner sig bäst och odödlig?? Eller hur gör man??


Eller förresten, vill inte veta. Jag lever inte så!!

Jag kan med huvudet högt påstå saker som: Tur sånna som jag finns!! Tacka mig!! För fanns inte "jaget" så hade alla hurtbullar, snyggingar, smalisar och smarthjärnor inte något att skryta över!!!

Sån e jag...inte självgod med norskt huvudlag. (Travhäst-språk för de som inget förstod nyss   )

Visst kan även en sån som jag tro på ödet och "goda féer" (för något har väl gett oss utställningsframgångarna i år??  ) men det är faktiskt bara äckligt med sån där översittarfjasko som vuxnas sago-liga ofta ligger i!!


En sån där mittemellan-dag idag. Men inge huvudvärk iaf!! Jobbet har varit massa nytt info att ta in...rök ur öronen vid 14-tiden...men jag tror något fastnade!!


Just ja...kunde ju inte hålla mig från att buda igår igen...  

Och snart kommer denna hem!! Ja vann!!

     

Jo, jag vet att de var ett skrin igår också...men det var för smycken. Detta ska få annan uppgift.

Eftersom jag 99 ggr av 100 avstår från sånt jag vill ha så slog jag till. Egensnål så det ryker om det är jag!! Men "behöver" hundarna nya halsband kan de få kosta va sjutton som helst nästan...dumt va?


Nej, nu ska ett stycke Roffe få rent i sin bur, tjejerna ville dammsuga sitt rum innan läggningen...så det är väl bara att köra på medan man är vaken!!??

Snart en hel vecka med 7+ timmars sömn per natt. En skön ovana!!! Och tydligen behövligt eftersom jag slocknar som ett ljus varje kväll...

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards