Alla inlägg den 12 augusti 2010

Av csa - 12 augusti 2010 21:32

Karln är mer borta än hemma nu. Han, "hjälpsammast i världen"  ,  ränner runt med hammare och spik i två hem numera. Och inget av dem är vårat.   Anas en viss bitterhet så anas det rätt... Det är fan så skojigare att få nåt gjort här hemma. Och vis som jag är...så kan jag väl konstatera, utan att säga så mkt, att allt går på "batterier"...och de laddas ur...   Så. Nu har jag bara sagt och inget mer!!

Jo!!! Det har ju hänt sketamycket här hemma. Ujuju..ooojo!! Men mycket vill ha mer. T ex nu så hänger han i trappen 3 meter upp på väggen och fäster "spottar" i taket. Det är bra!! Det är jättebra!! För sånt kan inte jag och min höjdskräck fixa ens i drömmarnas land. Men va fan är klockan? Just det...arbetsdagen är slut tycker jag.


Nåja. Man ska inte vara bitter...men man kan väl få vara inte-hålla-med:are va?


Var till päronen idag. Och plättlätt tar man med hela familjen i en Golf!


Ok. Husse var inte med. Men helt ärligt hade det gått det med. Så man blir ju lite fnittrig...ska man verkligen ha stor bil eller ej?  

Bussen är nu helren. Invändigt lika nice och spotless som utsidan. Det är mkt bil att tvätta om man ska vara petnoga ni...


Mer av värde har väl inte skett idag. Katterna börjar gå mig på nerverna igen. Mus efter mus efter mus kommer de hemdragandes med.    Hur många ggr ska man behöva tala om att jag TÄNKER INTE dela middag med dem ur givmilda de än är!!!


Annars har jag spenderat dagen mest i tvättstugan. Det är ett riktigt trevligt ställe numera. Man kommer ner, det är ljust och fint. Och snart klart också!!


Imorgon är det fredag. Hade tänkt oss på bio då. Men...va fan...det är ju utställning på lördag. Hinner man med sånt ändå???


Nu kom karln iaf ner från väggen. Dags att kolla film och käka popcorn!!!! Green Zone, den fjärde i Bourne-filmerna, kan man kanske kalla den. Matt Damon-tajm med andra ord.


Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards