Alla inlägg den 11 augusti 2010

Av csa - 11 augusti 2010 23:43

Det går för fort nu! Jag har inte tid med att tiden rinner ut. Hm...?!...hur lät de där?    Menar att jag har inte tid med att semestern håller på att ta slut!


Ja vill vara ledig! Hela tiden!! Visst saknar man sina jobbkompisar...men jag har inte tid att jobba!!


Här är det planer på höga nivåer! Det är både det ena och det andra som planeras, byggs, räknas, rings, köps och funderas på... Själv tycker jag det är skitkul när det händer grejjer till ens eget må-bra. Såklart!!

Men just nu känns det som vi är såå eniga och bara ler åt att vi kompar! Iofs...jag brukar ju få som jag vill...  ...och då är de såklart BÄTTRE ÄN BRA...men nu gör karln grejjer som blir typ...BÄST direkt!


Kallhallen har fått upp lite krokar och annat fix så nu börjar den kännas klar! Det är ju bara den där ytterdörren som ska bytas ut...eller?! En liten detalj vi inte riktigt planerat klart ännu...


Bilen, bussen, har idag blivit så förbenat ren att ingen törs sitta i den! Det var ett tag sen och nu kan inte ens jag ana att det brukar husera tre lurvar i den till vardags. Bara en vaxning på utsidan sen är den As good as New!   


Tog med mig tjejerna till Åsby idag. Är på jakt efter lite lavendel-doft-påsar (typ). Men det hitta jag inte tyvärr.   Men tomhänta åkte vi inte hem iaf. Lite hjärtan (i trä) som blev fönsterdekorationer, doftpåsar av liljekonvaljer (riktigt go och inte så stark doft) och så en korg som blev ypperligt bra i kallhallen för alla bajspåsar. Det där lät...men det blev faktiskt riktigt bra!! Hade tänkt mig en hylla att ha en korg på, men på detta viset sparde jag in lite plats ist. Good, good!!


Fick hasta hem för mina föräldrar hade tydligen hittat ut på vischan.    Blev lite fika...för när jag kom hem hitta jag mamma i rabatten?! Så hon behövde nog lite kaffe för att komma underfund med att hon inte va hemma... Sen visade ju tjejerna stolt (såklart) upp sina nya cykeltalanger.   


Vidare kom vi underfund med nyss att "inte en till vinter i beckmörker". Det blir till att gräva lite ledningar så ytterlamporna, som varit i våra ägor, ouppackade i säkert 3 år!!, nu äntligen ska få komma på plats! Ibland handlar man...för framtiden!   


Hallen på övervåningen har också diskuterats. Den ska målas precis som hallen nere. Undra när A-C kommer med penseln och fixar detta???   Jag ska nog börja ta ner grejjer från väggarna snart iaf, för det är övre halvorna av väggarna och taket som ska vitmålas. (Bara så du vet polarn   )


Nåväl...det är midnatt nu igen...mer blir inte gjort idag... Imorgon blir det bortajobb för karln och vi hänger nog på. Det pratades om lunch-bjudning... Dumt att missa ett mål liksom!!   

Av csa - 11 augusti 2010 01:40

Det är TUR man sover på saker. Eller...närmare bestämt...det är TUR att SAMBON sover på saken! (det jag tjöta om igår) För han kom med en ÄNNU BÄTTRE idé!    Nej, nej...jag tänker inte knysta än!!

Och Ingrid käre vän...jag tror Kaj snarare lever strax intill hjärtinfarkt än något annat i min närhet!   Överlever han vintern månne??


Ja idag då! Jösses Matilda va vi varit duktiga!!!   

För att nämna något...

  • Alla garderober har jag tagit tag i! Vilket innebar flera säckar med kläder för tippen och ORDNING OCH REDA framför allt!!!
  • Tjejerna fick även prova SAMTLIGA kläder de har för att inget skulle passera sopen obemärkt. Då menar jag allt...endå ner i troslådan.
  • Karln har sett till så boden fått ett golv!!?? Att det fanns ett sånt har jag varit tveksam till i många år kan jag lova... Ville man förr in där så fick man hoppa loppa över allt från sågar till murarhinkar, grästrimmers, skruvar, muttrar, lampor, tunnor, färgburkar...ja listan kan bli enorm!!! För inte tala om att bara försöka öppna dörren utan att man fick allt ovan över sig redan där!   Men nu! ALLT har sin plats och inget felaktigt lagt på golvet!!
  • Gräsmattan klippt!
  • Hannah har lärt sig cykla UTAN STÖDHJUL!!!    Det blev två vändor av cykling idag. Och andra gången utan några vurpor. Såå duktig!! och har vi tur...ja då blir storesyrran avis och kastar sina hon också!  

Kameran har i "halvtid" fått vara med och arbeta. Här kommer "lite" bilder.


Lill-tjofsan drar ifrån storesyster!!


Fram och tillbaka på vägen med tusen gropar...


      
Grabbarna busar. Gillar den här när Bosse och Falcon rejsar!


Tjejerna tog en paus och pysslade lite. Tycker Falcon sover lite farligt nära alla saxar jag...  


Såpbubblor är alltid roligt!!

Men sen fick det tydligen vara nog på stilla-sysslor. Fullt ös på hoppmattan!!!!

           

                                                          

...och varför inte lite fotboll också när pulsen ändå är igång??

                     

                                              

Inte konstigt att de slocknade som stenar vid läggningen? Och inte konstigt att vi, som ska hänga med i deras action, eller iaf alla utom jag då, gör det samma...

    


Nepp. Klockan går.......och hade man varit smart hade jag också sovit nu va???

   

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards