Alla inlägg den 13 augusti 2010

Av csa - 13 augusti 2010 20:12

Just i detta nu - 27 grader inne trots korsdrag.   Inte skönt!


Va på ganska bra fredagshumör.

Men det gick då över.   

Läste nyss i kompisens logg på fb att nån...JÄVLA IDIOT har dragit en hund efter bilen i sin dragkrok i ja...va ska vi tippa på...ett par kilometer, här nere på samhället. Spöstraff på sånt!!! Det är alltid en massa ord om att "synd om ägarna" osv osv. De är det väl inte!!! Har man så jävla kass koll vart man bundit fast hunden så har man nog noll koll som både bilförare OCH hundägare med för den delen!!

Det är skamligt att sånt här händer!!! Man skämms ju för dessa likasinnade. Och då menar jag den enda likheten hundägande.

Usch...jag blir så illamående att jag skulle kunna kräkas rakt ut.


Detta tog fan udden av mitt humör för den här kvällen.


Men lite grädde på moset kom när jag läste i våran länsblaska.

Vi får ju som bekant en ny bro här ute. Jag känner nog ingen här som vill ha en nybyggd...eller kanske framför allt inte BREDDAD som syftet påstås vara. Det går redan i 70+ här ute...på 50-sträckorna. Detta kommer alltså öka hastigheten ännu mera kan ett pucko räkna ut med hörntänderna.

MEN...nån snygg politiker glömde kolla VÄGEN TILL OCH FRÅN BRON!! Vi har en miljon gupp och gropar som slår hål i bilarna och dödar stötdämpare. Och att det är fint att ta sig en söndagsfärd med bilen ut på landsbygden för att kolla runt...ja det är ju knappast en raritet. När ska sånt bekostas???? Antagligen inte...för nu ska det visst läggas pengar på att bygga en gång-och cykelväg runt fiiiina Skantzsjön. Såklart det ska!!   Den gamla har ju blivit så förstörd...och det är ju ett kultur-ståhej hela stället. Ok. Det är inte så att hade de låtit bli att bygga ett helt jävla nytt bostadsområde (på detta KULTURSKYDDSOMRÅDE)...så hade den gamla fina vägen inte blitt förstörd??? Nääää...så kan det ju inte vara...  , säger jag åt dem!!!!!


Jösses...att vara politiker måste vara det enklaste man kan bli. Idiot är nog enda kravet!!  


Är bara glad över att jag knappt åker ner på samhället utan helst handlar i grannkommun t o m.


Dags att tänka om. Bli på hyggligare humör. Det är iaf en utställning imorgon. Allltid nåt skoj...och man får lämna hålan dessutom!!!!


*pepp, pepp*

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards