Alla inlägg den 29 augusti 2010

Av csa - 29 augusti 2010 20:45

Kväll...igen! En dusch kvar att göra sen nattinatt för lilla mej.   Eller iaf varva-ner-typ-i-soffan. Till en början.


Det är en rar skara jag bor med just nu. Det började ju med Hannah, som över en natt huxflux blev...  . I detta skrivande är hon iaf bra igen. Igår sa jag hejdå till en sambo i friskt tillstånd. Nu är han...!! Och här på kvällen så börjar även Ida...  . Man vet vad man har att vänta med andra ord...  .


Tidigare på dagen så var det riktigt sago-tillstånd här hemma.

Och andra stunder man kikade till dem så va de Tingeling och ballerinor. Kläder är tydligen skoj! Ajaj i plånboken när de blir tonåringar.   


Efter lunch så rassla Passaten mot IKEA!!    Lyckan total...jag har fått fulländad helg!! 
Det var jo MYCKET folk där!! Men som skrivet tidigare...vi är INTE rädda för konkurrens.   Det ger en liksom bara mer kämparglöd OM det finns. Och jag ratta runt den där kärran lika säkert som en pansarvagn drar fram över stock och sten!  Och fyllde den med precision gjorde ja med! Två möbler till tjejernas rum och en hel del smått å gott blev det.

En snabb sväng till Erikslund hanns med åsså. Lite kabeldragning ska ju ske här hemma i det snaraste av tid...


Skulle ju satt fart på byggandet av möbler direkt vid hemkomsten. MEN så prinsessrummet såg ut!   Det blev rätt och slätt att sätta sig på en sängkant och agera STÄDCHEF istället!! Jopp, så elak mamma är jag. Har slutat att bara städa upp efter varje bomb som exploderar i det rummet. Numera är det de som städar och jag är hjälpen. Egentligen så är det väl jag som städar...men det döljer man ju lätt genom att ge dem "uppdrag", och när de kutar och hämtar grejjer hinner jag plocka bort massor, och så får DE känna sig som jag bara varit med och kollat på. Smart e den här morsan!     
Så efter nån timme så är rummet nu städat och fint igen! Så en möbel hann faktiskt sättas ihop och Roffe har nu en ny bänk att stå på och så fick lite grejjer plats under honom. (Bilden ligger i en tidigare blogg här på bordet han fick under sig)


Nu sover de både små, totalt utarbetade(!!)   ...om man får tro deras ord. Och nu är det dags för morsan deras att ta kväller också. Dusch va det som gällde ja!!


Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards