Alla inlägg den 27 augusti 2010

Av csa - 27 augusti 2010 23:03

Sitter i min "ensamhet" (om man nu kan kalla sig ensam med 3 bestar och 2 morrhoppor till katter vid fötterna förstås?   ) och unnar mig lite Lindt choklad med mintsmak. Favvon.

Tjejena sover sen många timmar tillbaka och karln försvann till jobbet.

Försöker hitta nåt bra att kolla på på teven...men nja...lyckas väl sådär måste jag säga. 4+...nå voodoo-aktigt...

Måtte hösten ge mkt bättre kanalutbud!!!


Så var det då helg igen. B E A UTIFUL!! Första veckan efter semestern DONE och jag och Vera kom fram till att det fanken varit en überlång sådan. Men, det bara small till efter det korta fikamötet vid 14 och så var men hemma, idag iaf. Glädjande nog så gav mötet oss flex-goodies som man inte kan sura över. Var 5:e veckan kan man nog stå ut till 16 på fredagar...jodå!!


När jag kom hem så kasta vi oss i bilen och åkte och shoppade lite. JAG rattade!!   Tog hem lite slingmedel, kanske kan de nya grå täckas lite?   Stövlar till Hannah, lite sagor, musik, leksaker, mat, kläder m.m. + som vanligt. Kan man handla utan dessa +?? Jag är då kass på det iaf...


Hann med en sväng till päronen också och visa upp bilen. Pappa provsatt och såg ganska nöjd ut med vårt val. Trots att han var så emot det...  


Vi kom hem lite sent och frossa tacos, precis som riktiga fredagar ska vara!! Lite tråkigt är att Hannah hux-flux nu är jätteförkyld!! Såg inte ens tendensen till något sådant igår kväll. Och medan jag och Ida hade ett litet total makeover i hamsterburen så somna lillskruttan t o m. Feber kan jag nog lova utan att ta någon på henne ens.  

Hoppas sååå att hon är piggelin imorgon. Hon ska ut på "turné" själv med mormor och morfar. Det vill hon nog inte missa för allt i världen!!


Nåväl. Ska fortsätta njuta fredagskväll här nu. Mottot med hela helgen kan lätt beskrivas med ett ord: VILA!!
Så förvalta CERTEN väl nu alla bernergrabbar (främst, då "ni" är våra konkurrenter). Vi låter er ju jaga på obevakad mark för bövelen!!      Skojar såklart...men det fattar väl bara sånna med humorn i behåll.  

God tur till alla våra vänner varesig ni landat i Ängelholm eller på Gotland.

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards