Alla inlägg den 31 augusti 2010

Av csa - 31 augusti 2010 21:35

   Hur fasen ska man kunna gå och lägga sig när man inte kan andas????



Av csa - 31 augusti 2010 19:26

...  . Det är ju så jävla synd om alla med förkylningar så jag skaffa mig en själv! Började morgonen med lite kli i halsen...har graderat under dagen till "iskallt kli" i halsen, dripp, dripp näsa...700 nysningar och skallen tjock i allmänhet.

Fyyyy va extra synd det är om BARA mig!!


  


Nä...ja lär nog överleva detta också. Går ju inte att ha ihjäl den här kärringen med något tror jag. Va paff man kommer bli den dagen det inte går längre!


Dock sååå opassande just nu med detta. Jag som imorgon skulle vara duktig och ta ut årets första Fys tänkte jag. Hade milen inplanderad. Får väl se hur det blir med det nu då...   Man går ju lättare om man kan andas normalt av vad jag har märkt...


Jag tror det kom en chock för många idag på jobbet. Mötet ang. nya chefer bl a. Jag tror det blir spännande jag. Iofs så går nog jag under menyn "en sån där som inte är berörd" så jag tror inte jag har nån talan i ämnet ens... Men nya människor är vänner man ännu inte känner! Kan vara iaf!   Man vet ju inte om man inte provat. Somliga kanske t o m får något att drägla efter! Fler och fler positiva detaljer...


Och så är jag sjuuuukt sugen på tårtan som vi ska fira årsjubileumet med också!!   Men det är ju kalorier av stort slag...så jag har nog ingen talan i det ämnet heller. (Fan när HAR jag talan egentligen???  )

Och va folk håller på och räknar både hit och dit. Somliga kan gömma sig bakom staketpinnar...men banta ska de!! Eller NEEEJ förlåt!! "Äta rätt för att må bra!!" Det är ju såå det heter...   Näe...inte ens i närheten av sant ellerhur!! Ja vet!!


Själv tycker jag det ska bli spännande att se den dagen jag kan äta rätt.   Och då för att MÅ BRA såklart!!   


Äh. Lägg ner. Alltså jag ska göra det. Soffan next...men först en dusch. Då gör det inget om jag somnar där...

Bara nån ville komma och hämta bomullet som ligger inuti huvudet först. Jag tar gärna en kudde om jag tänker ligga mjukt faktiskt.


  Usch..de här va jobbigt att sitta och skriva. Och dags att snyta sig igen också. Bye!


Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards