Alla inlägg under augusti 2010

Av csa - 25 augusti 2010 18:47

En BRA dag idag!!   Okej...jag bortser från kräkningen och tröttheten. Men de har båda varit hanterbara idag!! Kanske medicinen slagit in nu??

Fick svar på att mina prover var "under kontroll" och några faktiskt helt okej, men en remiss är nu sänd. Både gillar och ogillar när jag får det datumet...gastroskopi...blä...  ...MEN något måste ju göras!! Kan inte ha det så här!!


TACK SNÄLLA NI som lämnar goa hälsningar här!! Det får mig att känna mig lite piggare!!!   


Har (såklart...varför bara ha ett problem samtidigt??) ett öga som ballat ur också. Det har gått blodkärl i det åt alla håll tror jag, för det är inte vackrare än vanligt kan man väl lugnt påstå.   Ont som sjutton gör det så det blir lins-fritt den här veckan. Eller är det någon som klappat till mig kanske??   


MEN annars är det toppen. Har nyss ätit middag och den verkar stanna kvar!!

Ida fjäskade till sig grillat av pappa...som hon tidigare idag charmat brallorna av...så hon blev lycklig ägare till två par nya brallor och två tröjor. Hm?!? Hur gör den lille fisen...??...  

När jag kom hem från jobbet hade jag ett paket på bordet. Min auktionsvinst kom då äntligen!! Jag ville ha en vit...men de var betydligt högre bud på..så jag tänkte att OM jag mot all förmodan inte är nöjd med denna...kan jag ju alltid måla om den!   Äntligen ska mina smycken slippa "bo" i små påsar och burkar i hela badrumsskåpet...

     

Ordning och reda ska de bli!!


Just nu sitter jag och finular på ännu en grej jag vill buda på...men den är (av mkt förklarliga skäl) uppe i en ganska hög summa redan...hm...  ...ska man eller ej?? Får fundera tills det börjar närma sig slutet...


Häcken full på jobbet. Och mer därtill. Känns emellanåt som man skulle behöva klona sig...men mer än En Mig kan ju inte vara hälsosamt...  ...


Men, men..ff är det idag och då vore det dumt att tänka på jobb!! Längtar till helgen redan...



Av csa - 24 augusti 2010 20:39

Oförändrad status.   Väntar vidare på svar...imorgon hoppas jag!!


Vet inte varför jag är så envis så jag tar mig till jobbet i mitt skick. Och eftersom jag inte ens själv kommer på ett svar så ska jag inte spekulera mer i det. Men jag har stått ut hela dagen (med betoning på STÅTT UT   av varierande karaktärer...) Mkt att göra. Kanske lite för mycket för mig just nu?? Men, men...


Känner mig som en ganska värdelös matte och mamma just nu. Hundarna får mer eller mindre roa sig på egen hand och barnen servar MIG typ. Måtte detta elände ta slut... Det är väl jag som ska vara "den där". Supermorsan!!   


Min kurs är nu iaf avbeställd. Både jag och cheferna kom fram till att jag kanske ska "leva" innan jag lär? Sant...


Husse/pappa jobbar. Nästan hela tiden nu. Tycker det är dötråkigt. Kanske också lite extra "saknande" nu när jag inte är piggelin?? Vi hinner typ säga hej och hejdå åt varann...det är allt vi ses på eftermiddagarna och mornarna. Fy fan vilket samboliv!!    Käckt kan man ju dra till med dängan: "Då hinner vi ju inte bli osams iaf, när vi aldrig ses" Men så rolig ska jag inte vara idag. Inte på humör för sånt...


Nej fy fan...nu vill jag pigga på mig och njuta skön höst. Det är ju den mysigaste årstiden som finns!!! Men just nu växer bara tvätthögarna här och dammet lägger sig överallt. Det är mitt ansvar som inte sköts nu. Sambon ska inte ens hinna skiten en vecka som detta!! Så jag klandrar ingen förutom mig själv för detta aber.


Nå..ingen uppåt-blogg idag heller. Men varför spela när man kan tala sanning??   


Av csa - 23 augusti 2010 21:32

Sitter/ligger uppkrupen/halvt i en liten hög i soffan under en filt och fryser... Lite feber men inget överdrivet på den fronten. Borde orka upp till jobbet imorgon om jag inte är sämre. Vilket jag INTE ska vara!!!!!!!


Pallrade mig upp till jobbet idag. Vet inte om det var så jäkla smart för tydligen kan man inte spela frisk ens. Första människan jag mötte sa:
-HUR MÅR DU EGENTLIGEN???     
Kunde ju inte överdriva och vara superwoman utan fick väl erkänna att dagen startade med porslinsbuss-köringen, och den kunde vi såklart skippat. Det är ganska mkt sån "körning" nu igen. Faktiskt sen i fredags om jag ska vara ärlig...   Och denna förbannade trötthet!!!! Gick ju och la mig vid 21 igår och gick upp efter 5. Borde inte vara trött direkt!?

Men jag hade ju tagit mig dit och slog en signal duktigt till läkaren (igen) och fick en nolla (igen) i andra änden. Men då var jag varken på snällt humör eller välmående så efter att jag nog varit ganska elak fick jag en läkartid idag på eftermiddagen. Iofs bra det...men...ja...


Vet inte riktigt om jag var vaken när jag åkte hem från jobbet. Flera "oj" blev det när jag insåg att jag var där jag var på vägen. Not nice!!!! Farligt framförallt när det går i 110 på E18.


Kom till en läkare som hade 700 patienter samtidigt tror jag. T o m en död hörde jag. Men den borde det väl inte varit så brått med...om jag får koppla in lite galghumor..?!...(det var en på ålderdomshemmet som somnat in stilla och lugnt...så jag är inte helt okänslig!!) 
Men då och där var jag så jäkla trött och klen att jag inte ens orkade bråka när alla 5 miljoner frågor, som man redan svara på lika många ggr, dök upp igen. Det togs en massa prover och svaren får jag vänta på. Men mer medicin fick jag iaf. Hoppas det hjälper!!!! Ursäkta men..Faaaan annars!!!!


Sen har jag inte varit vaken förrän nästan nu. Somnade som en stock i soffan och har mest segat/sovit/försökt äta och inte spy igen, hela kvällen.

Har som alla vet en fantastisk sambo som skött ALLT och MASSA TILL idag. Han är en klippa!!   Han är nog med sanningen inkluderad giftas-ämne i...  ...fast jag inte ska gifta mig. Men OM jag ska så TROR jag inte jag behöver leta mera...  


Nåväl vänner...kärringen erkänner motvilligt sin krasslighet...men still alive. Bara så ni vet att jag är här...i dimman...vilandes...

Ska sova vidare nu... Sköt om er där ute. Hälsan först!!! Alltid hälsan först!! Glöm aldrig det...


Av csa - 22 augusti 2010 17:00

Huja...nu har jag varit kass på att blogga känner jag.    Men jag har inte haft tid att sätta mig ner förrän nu.


Så här kör vi!


I fredags var det en väldigt spännande dag. Or not! Började med att en mkt hängiven bilköpare tjöta sig till att hämta bilen redan den dagen. Å det var väl klart han skulle få! Så på eftermiddagen så försvann bussen mot nya äventyr. Bye friend!! You have been a great mate!   

MEN. Nu var det ju så att vi hade anmält Bosse till utställningar både lördag och söndag...och kvar stod vi nu här med en Golf alltså. Oooops...

Men, men...sen gick det undan så det for om det. Summa sumarum... Sent som sjutton på fredagskvällen kom våran nya bilkompis hem... fin va??


Den går som en dröm...  Och vi får plats allihopa i den - ja! (Jag har också vågat provköra den idag och t o m jag lyckades ratta den hem från E-tuna säkert och fint   )


Men så blev det då lördag. Mot Norrköpingsutställningen med bilen fullpackad. Hela familjen med, då varenda barn-hund-vakt inom nåbart avstånd lyckats boka upp sig på annat just den här helgen. Nåja...de är ju allihopa vårat ansvar i sista ledet va??      Så med åkte alla då.
Vi kom i ganska bra tid och slog upp tältet som visade sig vara en toppenidé. Vi fick nämligen smaka på både sol och hetta och ÖSREGN och framförallt...mycket lera!!!
Nåja. Ställde Bosse med 3 konkurenter för Jan Herngren. Magen sa att idag kan det liksom gå sådär...
MEN matte smått förvånad när Bosse blev den enda med rött band och ärades t o m med ett fint CK!! Tackar!!!   Kritiken va inget att gråta över heller...så jag tror jag "vågar" prova den domaren igen framöver...  .
När alla hanar var igenomgådda så slutade vi till slut på en MKT FIN Reservplats i hanhundklassen. DET var mer än jag hade förväntat mig!!!

Sen blev det en hiskelig väntan...

Men jag hade tur och fick vara med i Behrens uppfödargrupp i finalringen. Fina kille Conan och jag i täten. Och GRATTIS BEHRENS!!    Slutade som BIS-3!!!


Hem kom vi iaf till sist...vid 19-tiden på kvällen! JÄSP säger jag bara...


Vakna imorse och var såå sugen på att säga - Nej vi skippar utställning idag!!!! Men sambon va piggare och upp kom vi allihopa och iväg gick bilen mot E-tuna.


Idag blev det en fin sistaplats för Bosse i Ukl. Han fick ett HP också. Kritiken var väldigt fin. Men domaren va lite...udda?! För den första så smööög hon sig typ på varenda hund??? Sen tror jag hon räknade både läppar och tänder och gomsegel jag vet inte huuuur länge på varenda hund!!??   Nåväl. Nogranna ska de väl vara...?...
Och sen detta "krafsande" i pälsarna på allihopa? Ja jag fatta ingenting va hon pyssla med. Kläm och känn!! Genom att dra två fingrar i översta lagret på ryggpälsen kan man ju knappast få ut mkt av info va???

Sen for det fram hundar åt alla håll...jag hängde inte med så mkt mera. Umgicks med goda vänner och pladdrade som sjutton med nästan ingen glömd idag tror jag???   Det är ju så pinigt när man typ springer förbi någon kär nät-vän som man knappt hinner säga hej till fast man varit på samma plats en hel dag...  

Men visst. Vi är ju där allihopa för en sak...egentligen...så det är nog ömsesida missar vi tar och får allihopa. Hoppas jag!!!!


Just ja. Ställde upp i Uppfödarklassen också. Bosse och släkten vann med HP, men vi jobbade inte vidare på det resultatet idag. Kaj ska på jobb, så vi kunde inte stannat kvar och en annan hund försvann åt ett annat håll.

Småbrudarna har varit i sitt esse idag tror jag. De snuvade farsgubben på massor av Hello Kitty-grejjer och lyckan va total när Madde förärade dem med ännu en i samma genre. Bortskämda...JAPP!!
De lekte t o m fotografer där vid ringside och hejjade glatt på namn de kände igen i öppenklassen för tikar (fast handlernas namn då). Fint tjejjer!! Är det show så är det va??   Man får väl hoppas att ingen stör sig alltför mycket på dem bara...


Nåväl. Känner mig just nu helt utpumpad. TRÖTT!! Snuvig(???) och skallen värker sen gårdagens åsksmällar. Usch...inge skoj alls!!! Jag som t o m ska till jobbet imorgon. För nu är den sköna semester slut!!


Sumerar "sommarlovet" med mkt fixande hemma som inte är helt klart men på mkt god väg!!! Och helger med trevliga utställningar och träffat alla sköna människor både här och där i landet. Om man ska tänka resultatmässigt så ska jag ju inte heller klaga. 2 CERT på dessa 5 veckors semester har lillskiten fått med sig!!!   Det är mer än va jag kunde föreställt sig någonsin!!
Vi har haft lite hotellmys, det har varit badande och fiskande och lite turer både hit och dit för nöjen av olika karaktärer...

Vädret har väl varit si och så med, men man kan väl nu hoppas på en lång och fin höst ist!!!


Vet inte om jag missat nåt att skiva om...men då får jag väl ta mig i kragen och plita ner det i efterhand. Nu måste jag gå och vila en stund. Känner mig sådär som sagt...  

Av csa - 19 augusti 2010 18:44

Tänk så upp-och-ner det kan vara samtidigt va.


Det enda bra i hela snurret här är väl iaf att ingen människa ligger illa till. Ingen som blir orättvist behandlad eller varför inte dragen en vit lögn för? Nej. Sysslar inte med sånt. 
Jag kan passa på att berätta att jag tror bestämt det hände mig härom dagen. Det var synd det! Hade trott på historien, klockrent. Men...det finns ögon som ser "allt". Det va dumt det damen. Trustful...not at all!!! Bye, bye!!!   Have a good life...but you have burned your ships to my land...


Ja, ja...tar väl å bloggar lite medan jag väntar hem karln. Han har varit och provat en bil. Den va bra. Den ska vi ha. Hämtas i det snaraste...helst igår...

So far almost soo good.


Annars har jag ett aber framför mig.
Jag hoppas innerligt att någon vänlig själ till arbetskamrat kan tänka sig att byta med mig nu när det snart är dags att åka på kurs i några veckor. Tajmingen kan nästan inte bli sämre än nu nämligen!!

Karln har fått mellansveriges sämsta arbetstider och det blir inte bara pyssel för att få ihop det nu...det blir fan ett rent h-vete.   
First thing on Monday. Fix it!!!


Imorgon behövs typ 37 timmar för att "fixa" helgen kom vi på. Hur????     Ev blir vi av med stor-bilen redan imorgon...räkna ihop hur man får in hela familjen + packning + hundarna i Golfen. Ironiskt...haha...jo, jag har provat, det gick.   Men det var utan burar, tältet, stolar..osv osv osv... Man kan inte kräva allt av den lille gode!!!
Hade ju hoppats på att få ha den stora kvar över helgen...men iofs bra att den byter ägare nu iaf. För framtiden bäst. Och det är väl för framtiden man planerar...eller?!


Om jag faller tillbaka på tidigare inlägg idag så måste det fan varit åskan som bråka med mig. Även om jag ingen hörde här. För ALLA dagens inlägg (lät som det var 27..men faktiskt bara 2 och en filmsnutt  ) försvann från Fejjan i samma veva som allt hoppade groda. Efter utloggningen och omstart av datorn var det ju adjöss med ett inlägg här också. Jäkla strange...
Eller! Det finns ett knepigt tema till här. De som sprängde igår har ju jobbat idag med. Kan ju hänt nåt där kanske??


Men. Det verkar ju funka nu iaf. Bra det. Gillar den här bloggplatsen måste jag säga. Poäng GOOD!   

Ska fortsätta gnugga geniknölarna här...och leva på hoppet!! Tänk att så mycket skoj kan skapa minst lika stora problem som i rolighets-storlek!?


Av csa - 19 augusti 2010 12:01

Nu blir jag lite   ...


Först ett inlägg som hux flux försvinner??? Ok, jag kan eventuellt råkat trycka tabort eller nåt...så det köper jag!!


MEN.


Inlägg nummer två pågår...och då blixtrar hela datorn till och det hoppar groda över hela bildskärmen!!???


Nu e jag inte glad...inte alls...   ...


Skriver detta mest för att få se om detta stannar kvar eller om allt ska få tuppjuck igen?? Kan ju bara varit "nåt" också...?!... Eller händer inte bara "nåt"??



Av csa - 19 augusti 2010 09:33

 

Japp...det piskar, stänker och emellanåt öser ner ute. Alldeles totalt lagligt att ligga i soffan och glo på Disney-filmer alltså?   Skööönt!
Bara jag och Hannah hemma. Myspys!!

 

Är ff trött och trött. Då gör man det kroppen vill. Eller blir så illa tvingad till kanske det heter? Sova.    En mkt underskattat syssla måste jag säga.

 

Annars är det mkt som ska planeras här nu. Nästa vecka blir helvetisk för sambon. Förstår att han ledsnat på sitt jobb och de urpissiga tiderna kanske allra helst.   Hoppas han får ett nytt - imorgon!
Ännu ett liiiitet problem kan ske redan till helgen. Vi tar tag i det (om Gud och nån mer är med oss) och gör det bästa av det. I värsta fall får man väl helt enkelt skita i utställningarna i helgen och bete sig som "normalt" folk???
   *tänka, tänka, tänka* 

Ja, ja...vi får se hur detta slutar imorgon. För då ska det vara klart. Ingen idé att kasta vatten på en eld som inte brinner, eller?!

 

Nej...tar och fortsätter med det jag är bra på här och nu. Sova och slumra och vila. Gonatt! Eller..nåt sånt?!   

  

Av csa - 17 augusti 2010 22:17

Varför?

Ingen aning.

Men lite såhär känner jag mig... Fast inte lika luden och grön då.

  

Trött.

Orkeslös.

Avslagen.

Näää... Inge skoj alls...


Hoppas det försvinner fort.

Imorgon tar vi ledigt även från förskolan. Och ännu ett försök att få tag på läkaren borde ske...


Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards